Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Tudtok ajánlani valamilyen nem túl drága (értsd: fapados modell) bringás számítógépet, amiben GPS tracking is van és az utakat ki tudom exportálni valamilyen Endomondo kompatibilis formátumba? Nekem túl sok extra nem kell, csak kövesse az utam, mérje a sebességem, átlagsebességet meg ilyen egyszerű dolgokat.

    Az a bajom az Endomondoval, hogy nem vagyok hajlandó a telefonos/táblagépes alkalmazást feltelepíteni, mert ennél nagyobb pofátlan kém alkalmazást még nem láttam (ugyan mi a francért van szükség arra, hogy a Google accountom felett korlátlan hatalma legyen, hozzáférjen fiók jelszavakhoz, telefonkönyvhöz, híváslistához, üzenetekhez és egyéb érzékeny adatokhoz amiket aztán szabadon oda szinkronizál fel ahova csak akar?)

    Viszont a webes felületen lehet feltölteni edzéseket, nekem így is megfelelne. Meg legalább nem a telefont merítem addig sem.

    Most a Strava Cyclingot tettem fel, mert semmi feleslegeshez nem kér hozzáférést (csak bluetooth, GPS, internet hozzáférést kér, de a fiókokat, jelszavakat, híváslistát, telefonkönyvet, személyes adatokat nem piszkálja). De ezt meg egyetlen ismerősöm sem használja és jó lenne néha összemérni a időket, átlagsebességet, stb. Na meg ez csak a táblagépemmel (Nexus 7) kompatibilis, a telefonomon (Motorola Defy) valamiért rögtön elszáll ahogy elindítok egy edzést.

    A Google My Tracks még a másik, mert abból ki tudom exportálni az útvonalat, sebességet, időt is ami felrakható Endomondora, de az meg nem egészen ilyesmire van kitalálva. Na meg a telefonomon ez sem akar működni, mert nem gyári Android van fent.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák