Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz -HajTömeg- #36661 üzenetére

    Ez nem nagy ördöngösség :)
    Kitekersz a Hungária körútra (vagy ahogy azt arrafelé hívják) át az Árpád hídon, jobbra fordulsz a felüljáró alatt a híd budai végén, pár kilométer és ott is vagy, ha jókor fordulsz le balra a Szentendrei útról :)
    Megnéztem az iGo Primo is ezt az útvonalat javasolta. Viszont, ha kalandozni akarsz, akkor kifelé indulsz a körvasútsor felé (Rákos patakon túl), a vasútat elérve balra fordulsz követed a síneket. A rákosrendezőtől kifelé lévő vasúti összevisszaságon átjutni kalandosabb, de a Google Mapsen látható kitaposott ösvényeket látva nem lehetetlen (és én idén egyszer már meg is tettem, de nem volt egyszerű) :), ha sikerült tovább a sínek mellett keresztül az Északi vasúti összekötőhídon (jelenlegi nevét nem tudom), tovább a keresztező Szentendrei útig, amin a továbbiakban ugyanaz, mint amit bármelyik navigációs program javasolna.
    Én még nem találtam olyan navigációs programot, ami igazán jó kerékpáros útvonalat tervezett volna. A Primo kerékpárra egy pár száz méterrel rövidebb útvonalat ajánl, ill. ami még számíthat, hogy nem vezet át a Vidámpark mellett lévő felüljárón (M5), így pár kilométerrel kevesebbet kell megtenni a körúton, talán így biztonságosabb is.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen szép napod!

Aktív témák