-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #3450 üzenetére
bézbolütővel csapnám ki a lábszárát
más:
az E-CARE Solutions Kft.-ről mostanában olvasott valaki?
elküldtem gariba telefont, mikor még egyeztettem velü hogy hova, és hogyan küldjem,
45 perc alatt válaszoltak e-mailre, és telefonon is elértem Öket.
Most 2 napja nem válaszolnak mailre, és telefonon se elérhetők.
Telefon, garjegy, számla, na jó, ebből csináltam jó színes másolatot és azt küldtem, náluk van.A Track n' Trace-be azt olvasom, múlt hét péntek elkészült, de hogy postázzák vagy valami
ilyenkor mi van?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
GrandeP
addikt
Megvallom őszintén én tőled hallottam róluk elöször... és már akkor is fura volt, h ha hivatalos márkaszervíz, akkor miért nincs kint a honlapon?!
Egyébként cégjegyzékben nincs fekete listán....
Maradt a hívogatás, meg a személyes megkeresés...
ui: ha pénteken lett kész, azt leghamarabb tegnap postázták, ha tegnap elpostázták, akkor az leghamarabb holnap jön meg... kicsit korán aggódsz, bár mondjuk ettől még a telót fel kellene venniük...
ui2: Kint vannak a lámák adatai... [link] irány a féjszbuuk.... de mondom korán aggódsz...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
NAGY ENEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
daninet
veterán
én szoptam velük nem is keveset.. 4x adták vissza a telefonom úgy, hogy a hibát nem javították ki, a végén pedig írtak egy nyilatkozatot, hogy tovább nem hajlandóak vele foglalkozni mert hibátlan tehát az úgy normális dolog volt, hogy újraindul, utána nem kapcsol be, illetve menüben lapozgatástól süt a telefon hátulja.
Írtam a SE-nak, hogy ezt most mégis hogy, kettő azaz kettő hónap után válaszoltak a levelemre, hogy küldjem el mégegyszer és különös gondodt fordítanak rá
Addigra inkább eladtam egy főzött rommal amivel nem jöttek elő a hibák..Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #3460 üzenetére
így-e?
-
KTU
addikt
most nézem a diszkáverin az autokereskedők-et
635CSI Bömöst újítanak és mutattak 1patent állapotut xenonra átalakított fényszóval, no lámpamagaságállító vagy mosó
és van műszakija, 89-ben gyártották az utolsóta ZTE E-care garjegyet adott már a mult évben vásárolthoz is
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
WunderKinder
aktív tag
A mester és tanítványa. De legalább tudom miért parkolnak egyre hülyébben az emberek.
-
Ramius
őstag
válasz WunderKinder #3463 üzenetére
Azt a képet fel kéne tölteni az iskola oldalára is
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
KTU
addikt
tegnap a főbejáratnál 45°-ban leparkolt suzuki, simán kigurult 1 iveconak, nyomta a dudát mint álat, de csak nem állt meg
mert nem ült benne senki
vissza tolták és kaviccsal kiékeltékaszom ebbe a mobilnézetbe, nincs szmájli meg linkelés, meg semmi
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bsh
addikt
-
KTU
addikt
Viktor az m1-en
-
titko
tag
A csávó tud valamit Autósiskola
chipi: ha hirdetni akarsz keress meg Kecskeméten verhetetlen árakon tudok jó hirdetési lehetőséget olcsón ( busz stb.) -
titko
tag
válasz WunderKinder #3472 üzenetére
Lehet a negatív reklám is reklám
-
daninet
veterán
ez euro
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Norb3rto
őstag
mit ér egy ilyen vacak " AMD Sempron 145 2.8GHz két magosítható "?
- Miért jó a gél memóriája?
- Mert ami gél, el nem felejti...[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
-
csaszi72
senior tag
JórEggelt.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
DiabloIII
Eddig nem tudtam mi hiányzik.
kiborulva
klikk_klikk_klikk
forrás
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #3460 üzenetére
Nincs neki tartása
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
Már reggel kiégtem: [link]
-
chipi-85
senior tag
-
bartucc
addikt
válasz chipi-85 #3497 üzenetére
KTU: akkor az nem igazán felújítás, hanem "tyuning", ami egy ilyen autónàl csak értékromboló. Amatörök azok is ezek szerint
GrandeP: a lènyeg, hogy szerintem neked is feltünt, hogy a srác kb. Mindenét adja olcsóé az utóbbi idöben. Másik kérdés, hogy egy használt teló senkinek sem kell, ha nem szép állapotú, föleg sürgösen...
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #3497 üzenetére
Az egyik terméknél az eladó válasza egy kérdésre:
Igen,szivacsos a melltartója és az alsaja es felseje megkötős!Alsaja? He? Ammegmi?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 5G vadiúj, 2-év gyári garanciával, dobozában +töltő szett+ fólia+ számla,garancia!
- DELL Latitude 7490 I7 8650 16GB DDR4 256GB SSD (Újkori ára 400 ezer FT)
- Zalman Watttera ZM1000-EBTII 1000W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM800-EBTII 800W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest