Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz Devid_81 #29453 üzenetére

    Fittness és konditermekbe nem raknak ekkora hodály hangfalakat :)
    Sok pénzed rámegy, aki közel lesz hozzá annak hangos, aki távolabb annak visszhangzik. A menyezetre a sarkokba 2utas aktív hangfalakat szerelnek. Nem kell, hogy üvöltsön mivel több irányból jön a hang, ha pedig jót veszel mély tartományban is erősek. Ezeket az ember méretű hangládákat elfelejtheted szerintem, konstans minimumon mennének.
    Pécsen két-három diszkó is kis alkar méretű bose hangszórókkal van hangosítva, és gondolom nem kell modnanom cseng a fülem mikor hazamegyek :) Ha tobb iranybol jon a hang sokkal tisztábbnak hat. Plusz ezeknek a mélyládáknaknha csak simán fizikai szempontból nézed, túl közelről nem is hallatszik a hangja, csak az épületet rázná, a mélyebb frekvenciájú hangok 1-2 m hullámhosszal is terjedhetnek. Kis monitor jellegű irányított hangszóróknál ezzel nincs gond általában.
    Persze ez igy a szubjektív tapasztalati véleményem, de hogy élő példát is mondjak, most jöttem abból az ótvar MB1-ből ahol minden diszkók legótvarabb hangositása van, pedig 4 akkora hangfal van felpakolva, hogy kicsiblennék mellettük. És kicsit kitérsz az útjukból 2-3m és a dalszöveg már csak motyogás.

    [ Szerkesztve ]

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák