-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Vótmá???
Csuhajj megvan a műszaki a gépre ismét.
Fel kellett tenni e téli kereket(175/65R14), hogy a futóműpadon átmenjen bukta nélkül, de összejött.
És a végére a következmény/tanulság:
Motortérben minden ok, kivéve, hogy az acél toronymerevítő eltört a rázópadon.(több éve az autóban van, és kap hideget-meleget).
Csomagtérben van két erősítő(fém konzolra fogatva 6-os csavarokkal), és egy sub. Erősítők a konzolról letépve, sub a túl oldali sarokban
Jahh és a legjobb, hogy 10 litert tankoltam vizsga előtt, és üres tankkal kaptam vissza úgy, hogy 45km-t ment az autó.
Hozzáteszem ismerős szerelő intézte ez egészet(jómagam is autószerelő vagyok, így reméltem, hogy nem vesz hülyére). Amikor felhívtam, hogy ez most mi a g@ci, akkor meg csak hebegés-habogás.
Szarráfossá szétküldték a kocsimat egy műszaki okán ... holnap megtudom ki vitte/hozta az autót, és lesz vele egy kis beszédem.
Miért köcsög minden kisiparos kishazánkban????"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 5G vadiúj, 2-év gyári garanciával, dobozában +töltő szett+ fólia+ számla,garancia!
- DELL Latitude 7490 I7 8650 16GB DDR4 256GB SSD (Újkori ára 400 ezer FT)
- Zalman Watttera ZM1000-EBTII 1000W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM800-EBTII 800W tápegység eladó garanciával!
- Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest