Új hozzászólás Aktív témák

  • george11

    senior tag

    válasz bartucc #2253 üzenetére

    Megjelenni ezzel is meg lehet, mee mindenki megnézi/utánafordul :DDD Kivéve a plázapicsákat, mee nincs rajta audi jel. Őket meghagyom a saját célközönségének :D

    Egy W124 nem lesz sosem élményautó. Ha az összejön(vagy a 164-es alfa), akkor a fiat lesz szarráépítve a motortéren belül, mert akkor már mindegy lesz hogy 10 vagy 25 litert eszik ;] Kapna egy coupe turbo plus sor 2.0 turbo mocit+váltót, meg egy sperr difit. Na ez élményautó lenne, a másik meg mindennapi használatra maradna.
    Álmodik a nyomor ... egyelőre örülök, ha fater gépét talpra bírom állítani. Nem kell hozzá sok minden, csak: lökhárító külső-belső, bele a díszrácsok, hűtőmaszk emblémával, két fényszóró, két index, alsó kereszttartó, zárhíd(komplett homlokfallal), bal első ajtó, vízhűtő(februárban cseréltem zsír újra :U ), klímahűtő, klímahűtő ventilátor, olajhűtő, motorháztető, két klímacső, meg millió műanyag bizbasz. + lakatolás+festés. Mindez egy olyan autóra, ami eleve kibasz ritka, ráadásul abból is egy külön kiadás, ami nem 1.5+kéziváltó, hanem 2.0+automata. Ráadásul a piaci értéke épen olyan 300.000ft körül van.
    (a mocietető már beszerezve k@rva nagy mákkal 15.000+szállításért)

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Új hozzászólás Aktív témák