-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #18650 üzenetére
Problem nekem se volt, csomag nem jött, szóltam neki meg a baynek, vissza is adta a pénzt, ha nem teszi vissza adatják vele. Szept 8-án vettem tőle valamit úgy 10k értékben, ennyit bebukott. Többször vettem már tőle de trackinget soha nem adott - eddig ide értek a cuccok -, más meg kérés nélkül küldi DHL-lel meg gyorspostával a cuccot, szóval én ezt a tagot már hanyagolom ha valami gyorsan kell mert vagy jögy jön vagy nem, de ha jön is lassan.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
chipi-85
senior tag
Dzsordzsi azt üzeni a böriből, hogy ha mi nem lennénk neki, akkor már rég krónikus maszturbációban szenvedne!!
-
bartucc
addikt
válasz bartucc #18656 üzenetére
Meg szegényre, mindig rájár a rúd. De írtam neki, rá se rántson. Inkább közelítse meg hátulról a problémát. Mert annál rosszabb, minél jobban küzd ellene.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
csaszi72
senior tag
Fakk
Újabb 12 órás munkanapok
Szőke és barna tehetségek rendben!
Szerintem meg van a négy igenjük Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
GrandeP
addikt
A qrva , de sok hó esett, elő kell keresnem a keszryűt-lábtyűt...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #18665 üzenetére
Ne viccelj már, örült nagy vihar van... én is azthittem h meghalok míg beérek...
Ellenben... ezt tetszik...
További ÚJ ADÓK! - Banki utalásokat és készpénzfelvételt terhelő adók. - 2013. január 1-től átutalásonként 1 ezrelék, készpénzfelvétel esetében pedig 3 ezrelék lesz az adó mértéke (automatából és fiókból felvett pénzre is). A Biztosítás.hu ezért új szolgáltatást vezetett be, ahol Ön már néhány kattintással ellenőrizheti bankszámlája díjait és megtekintheti más bankok Önnek szóló számlaajánlatait. Velünk kedvezőbb díjú bankszámlára is válthat, amivel akár további tízezreket megtakaríthat! Bankszámla díjkalkulátor »
Tehát, h a kisgyerekek is értsék, dolgozo legy cégnél, fizeti utánad az adót, te fizeted magad után az adót, a munkáltató a bankja, ahol havídijat fizet h használják/tárolják az adózott pénzét, hónap elején elutalja neked a fizetésed, amiért te is fizetsz a banknak, h tárolja / használja, majd... ha szeretnéd felvenni a saját már 4-5 alkalommal adózott fizetésed, akkor fizetned kell adót érte... de ha nem akarod csak elektronikus módon használni, akkor is kell utána adózni...
Szeretem ezt a mai világot...
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #18666 üzenetére
A végét lehagytad. Bemész a boltba és megveszed a 27% áfával terhelt kakaóscsigádat, a bolt szintén kifizeti a zeggyezreléket, amit biztos nem fog nagyvonalúan a saját hasznából kifizetni, hanem emeli a 27% áfával terhelt kakaóscsigád árát.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
Jaja, tényleg alig volt autó, ellenben amelyik "kimerészkedett", az gyök kettővel is alig ment.
Szerk.: Most nyitott be egy okos csóka, hogy a felesége nincs-e bent nálam.
-
curtis2
aktív tag
nagyon hasonló tapasztalataim voltak nekem is..
Őszi szünet, hóeséssel rules!!curtis
-
WunderKinder
aktív tag
A Bácska guminál az Izsáki úton áll a sor vége. Beindult a "jájj hó van, jájj hétfok alatt, jájj mind meghalunk, jájj téligumi köll rögtön és azonnal, jájj különben a bébifókákat megerőszakolják az ausztrál kakaduk, jájj és így meghalnak a gyerekeink gyerekeinek gyerekei is" mozgalom. Idióta banda.
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #18679 üzenetére
Az okosabbja (ÉN+nagyPé ) már felrakta, és így a bébifókák se lesznek megerőszakolva.
Szerk.: daninet, megértem. Hugomnak is megérte kimenni, sokkal jobb a munkahelye, a munkájának a megbecsülése kint.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Meee nem így van?!
(#18680) alázógyík
háááát azé, nekem tetszenek a bébifókák!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Én pedig elmondani nem tudom, hogy mennyire büszke vagyok erre a sok bátor férfiúra, aki dacolva a farkasüvöltő hideggel, az orkán erejű széllel, és a hóviharral, kimozdult ma otthonról.
Fb-ra felnéztem egy pillanatra, ott már a világvégét jósolgatják.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bsh
addikt
azok mi gyökerek a bákka guminál, heee...
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #18680 üzenetére
Nemsoká megyek MsC-re, ha összeszedem a mastert majd meglátom mihez kezdhetek itthon, de nem egy évfolyamtársam elment, és meséltek a kezdőknek adott 2000eurós fizukról a szakmában. Ez itthon még vezetői pozícióban is csak egy szép álom
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bartucc
addikt
válasz daninet #18695 üzenetére
Megint csak, ahogy nekem mondta akom, neked is azt lehet mondani, helyzetedben érthető... Aki szakképzett, és főként diplomás körökben, annak érdemes kimenni, hiszen kint olyan életszínvonalon tud élni, ami itthon nagyon szép álom marad, kivéve a komolyabb vállalatok vezetői rétegét, illetve a minisztereket/képviselőket.
Egyébként továbbra is gondolkodom a gazd. infó befejezésén, aztán majd meglátjuk, hogy eljutok-e odáig hogy folytassam, vagy lesz számomra jobb lehetőség , bár előbbit külföldön lehetne igazán kamatoztatni csak.
-
KTU
addikt
válasz alázógyík #18674 üzenetére
2000 és 2001-ben hasonló volt csak, de akkor kisebb méretekben,
1 ismerősöm is akkor ment ki (amúgyViktoriánus hívő), 6éve jött haza, de megint gondolkodik hogy megykérdeztem tőle hogy miért most gondolkodik rajta, mindig akkor indul, mikor azok vezetik az országot akire szavazott
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest