-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
george11
addikt
válasz GrandeP #19851 üzenetére
Amúgy meg mit rugózol, mikor az akivel vitázol(mármint a bringás témában) egy pöcs?
Jelentgetne fel mindenkit, holott olyan helyeken teker a videóban, ahol semmi keresnivalója nem lenne.
Jó, hogy nem azt várja el, hogy egy egész kocsisor várja meg míg ő eltakarodik az útból. Másrészt annak a kamerának van egy erős torzítása, így vihar a biliben az egész fasssság. Tuti első sorban van az arc minden critikal mass rendezvényen"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
delta lloyd
tudom, az autós jobb volt e, e és berakható háttérképnek[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
csaszi72
senior tag
mi ez a répaorr őrület?
vagy santa hét?[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
poffsoft
veterán
válasz GrandeP #19848 üzenetére
nem értem a teljesen EGÉSZSÉGES paranoiádat.....
Ez az oldal teljesen kezd szétb...szódni.
De a viktoriánus korszak erről is híres volt, neeeeem?szerk: hehehehheeeeeeee
Mondtam hogy egészséges!!!!!
Megjegyzem tévedtél 2 órát, 28 percet és 50 másodpercet...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
melyik mobilszolgáltatónál találok másodperc alapú méréses díjcsomagot, viszonylag jó percdíjakkal
úgy hogy nem lépek semmilyen más flottábamert most a pannon kibaszott velem,
5-6-max7k volt a számlám, üzleti pro talán, és úgy változtatták a feltételeket hogy keveset beszéltem de 11800 lett a számlám, a percdíjak nem változtak(#19860) poffsoft : gondolom egészségesen megmondta, hogy hulevagybammeg!
és szerintem ez nem lenne baj, mert tényleg néha olyan agy-hatottak írnak privátot, hogy csak 3 szó válaszolok[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Ramius
őstag
válasz GrandeP #19848 üzenetére
A moderátort keresős topicba csak a kérés lehet, ez le is van írva, onnan mindenki beleugatását törölni fogják, nem csak a tiédet. Ha kifogásolni valód van akkor a jogos mod, vagy miféle topicban teheted meg, onnan nem fogják kiirtani.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
csaszi72
senior tag
nem mondod
ez meg szimplán mindjárt aktuális
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
faragojof
őstag
Kellene nekem 15K körül egy PCI-E videokártya. Nagy teljesítmény jeligére.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Norb3rto
őstag
válasz DeltaPower #19878 üzenetére
Nagy lelkű vagy Van 1 n210 em 5k ért ,de 15 ért is vihető
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
george11
addikt
a Zagresszív kismalac
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
" A hozzászólókat értesítették, és ha mégis ki kell adniuk az adataikat, akkor a lap ügyvédje ingyen vállalja jogi képviseletüket."
Le a kalappal
(éshát ugye lenne még mit tanulni egyeseknek bizonyos helyeken )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz george11 #19884 üzenetére
Jaja, korrekt a laptól a hozzáállás
szerk: az jutott még eszembe, hogy ezen az alapon az ország fele után nyomozhatna a rendőrség
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"ezen az alapon az ország fele után nyomozhatna a rendőrség "
szerinted nem teszik?
PH usereket biztosan kiemelt figyelemmel kísérik, legalábbis erre enged következtetni egy-két dolog"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
FIGYELEM!
Mit szólnátok, ha az idei évzáró topiktalit december 21-én tartanánk?
Ha megfelel a többségnek, akkor létrehozok egy facebook eseményt, ahol úgy gondolom, jobban nyomon tudjuk majd követni az eseményeket, ahogy közeledik az este
Aztán időközönként bemásoljuk ide az aktuális infókat, hogy esetleg akinek nincsen facebookja (bár azt hiszem már mindenkinek van, aki idejár) az is tisztában legyen a dolgokkal!
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #19891 üzenetére
Nem én mondtam, ez biztos.
Esti bulik szoktak lenni, akkor nem értem miért gond a 21-ei, másnap szombat. Ha és amennyiben a szombat, azaz 22-e munkanap lenne, akkor természetesen 22-e lenne a buli napja, a lényeg az lenne, hogy a rákövetkező nap pihenőnap legyen.
-
fero02
nagyúr
-
aXXon
őstag
válasz csaszi72 #19897 üzenetére
Hát ennél hamarabb már nem kezdhetem el szervezni, mert akkor már nyáron kellett volna van még addig több mint egy hónap, nem tudod elcserélni, vagy szabadnap, vagy valami, bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest