Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.zs.

    senior tag

    válasz killerjohn #76598 üzenetére

    Egy szóval nem vitattam azt, hogy Te nem értenél a kávéfőzőkhöz, kávéfőzéshez. Egyetlen mondatommal sem szándékoztalak megsérteni, direkt nem is írtam le a nevedet, és nem is a magam fényezésére írtam ezt a hozzászólást, hogy milyen jófej vagyok, hogy visszavettem gépet ( amit tényleg csak miattad tettem meg!).
    Csupán csak kíváncsi voltam mások véleményére is, hogy én reagálom túl a dolgokat, vagy valóban igazam van?!
    Sajnálom, hogy ennek a történetnek Te ittad meg a levét, én szerettem volna beszélni a főnököddel, azt mondtad hiába, hajthatatlan...
    A kapcsoló árán, a 8.000.- Ft-on kívüli 7.000.- Ft-ot nem az akkori “duguláselhárító” 15 perces takarításra, hanem a most következőre mertem elkérni, mert azért valljuk meg őszintén, szerintem aki vigyáz a gépére, nem tölt bele csapvizet. A jó múltkorában pont Fragola tett fel képet arról, hogy mihez vezet a nem megfelelő víz használata, hogy nézett ki pár hét használat után a víztér abban a gépben amit csapvízzel használtak. Ezért most nekem eladás előtt szét kell szednem a gépet, ki kell takarítanom és új tömítésekkel összerakni.
    Egyébként átküldtem Neked a képet akkor arról, hogy mit találtam a gépben, nem én szórtam bele a kávé szemeket vagy a koszt vagy ki tudja mi volt az, hidd el.
    Azt is megkérdem, ha furcsa hangja lett a gépnek akkor, amikor én visszavittem ( ez aug. 29.-én volt ) , akkor miért nem szóltál rögtön? Miért most vágtad a fejemhez?
    Hidd el, én is segíteni akartam, minél olcsóbban kihozni ezt az egészet, mert gondoltam,?hogy Neked kell fizetni a javítást. A múlt héten egy komplett napom azzal ment el, hogy kapcsoló után kajtattam.... de most már tök mindegy, tényleg nem akartam senkit megbántani, sajnálom hogy így zárult ez az egész. Azt hogy a főnöködnek meg mit üzenek, azt inkább most ide nem írom le…

    Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó

Új hozzászólás Aktív témák