Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz sz.zs. #76586 üzenetére

    Kifejezetten rühellem az arc nélküli becsmérlést...

    Ne keltsük már a hangulatot, kérem. Úgy adod elő, mintha nem főztem volna még különböző gaggiákkal pár ezer kávét...

    Pont soldier2-től vettem a naked karomat, fragolától a tamperemet, valaki mástól meg a gépemet, valaki mástól meg a másik gépemet. Egyszer volt gond, rögtön ki is jött pár héten/napon belül az eladó, megjavította a hibás valamit és elköszöntünk egymástól, teljesen korrekt módon. Soha senkivel semmilyen problémám nem volt - cáfoljanak meg ha mégis.

    Nem szép dolog - még "anonim módon" sem - itt ekézni engem, meg előadni a láthatatlan főnököt meg hogy nem tartottam karban meg hogy kávé volt a tartályban.

    2 gépet vettem innen, kettőt máshonnan. Soha egyiknek sem volt semmi baja. Havernak, magamnak, előző melóhelyemnek. Volt amit 8-an használtak az előző melóhelyemen naponta 25-30 kávét csináltunk rajta mégsem lett semmi baja pedig a 8-ból 5 ki se takarította soha. Ezt ketten használtuk egy szintén gaggia-hoz értő kollegával.

    Nem tudom miért kell sárdobálni. Azt meg, hogy kávét találtál a belsejében, részemről vitatom, ugyanis mégis hogy a francba került volna a belsejébe?? A "vajon mi van a tartályban" meg "állítása szerint karbantartotta" hangulatkeltést kikérem magamnak. Hetente tersoneteztem és minden nap végén vakszűrőztük. Kivéve amikor elvitted, mert az utolsó héten nem voltam az irodában (egy kollegám adta neked oda a gépet).

    15.000 Forinttal olcsóbban vetted vissza a zörgő romhalmot, és részemről itt lezárult a story. Egyébként amikor először visszavitted, akkor még nem zörgött ennyire, Visszahoztad, azt állítva, hogy én dugítottam el a szűkítőt, és utána olyan hangja lett a gépnek, amit szerintem még a Nyugatiban is hallanak. Azt is elmagyaráztam a főnöknek, hogy ez normális, de ő sem hülye, hallotta hogy hangosabb lett. Egyébként hetente egyszer (kedden) van az irodában.

    Az hogy a gomb tönkremegy, nem a te hibád, nem is mondtam ilyet. Én segítséget kértem, kifizettem volna természetesen a javítást. A főnököm makacs, hallani sem akar arról, hogy visszakerüljön a gép. Ha tudom, hogy 15.000-et fogsz levonni azért, mert kitakarítottad 1x a szűkítőt (tudod, amibe állítólag kávét csempésztem, mert nem főztem még le 3000 kávét az életemben), akkor fel sem hívlak telefonon hanem zsebből kifizeten a főnöknek, kipucolom én és eladom a gépet. Vagy ha előre tudom, hogy megrendeled a gombot, de a főnök visszaviteti... Itt állok két ember között, én csak jót akartam, aztán ......-ok mint a torkosborz.

    A gomb cserét is szó nélkül, számla nélkül elhittem, hogy 8000 Ft, szóval részemről is meg van azt hiszem pozitív hozzáállás. Pláne hogy most 15.000-et fizetek zsebből, mert főztem ezzel a rom géppel kb 150 kávét.

    A csapvizes hisztit (azt hogy a csapvíz használata egy kávéfőzőben nem rendeltetésszerű) másnak nem fogod tudni előadni - csak szólok.

    Sok sikert az újra eladásához, és köszönöm hogy visszavetted.

Új hozzászólás Aktív témák