Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Hogy végre ON is legyek. Szegedről ismét hoztam egy csomag CasMo kávét, a Kék Elefánt saját etiópját, Adado Sharát. Filter pörkölés, mert presszó éppen nem volt a polcon. Úgy próbáltam itthon, ahogy ott is készítik, 1:2 arány, normál csapolás, és igencsak jó lett már elsőre is. A helyben fogyasztott CasMo Hartman is fantasztikus volt, ott egyszerűen mindig jó kávét kapok. Pedig nincs előáztatás, 6 bar-os csapolás, meg EK43. DC Evo kétkaros géppel, és Fiorenzato F64-gyel dolgoznak.
    Így mostanában hanyagolni fogom az 1:3 aránnyal való próbálkozást, mert úgy vagy egy teljesen híg ital lett az eredmény, vagy az édességgel és az ízjegyekkel jött egy kellemetlen keserűség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák