Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz fragola.6035 #65420 üzenetére

    Dehogy veszek én fel rendelést, csak az Urakkal szoktunk itt-ott viccelődni. :) A gyártás minőségével kapcsolatban amúgy nem lennének kétségeim, nagyon ügyes a srác, nem mellesleg gépgyártástechnológus, fanatikus, keni-vágja. Még lemezhajlító gép is van otthon...

    Hasonló gondolatokkal mindig játszok, aztán idő hiányában ködbe vész az összes. Már csak a megmunkálhatóság miatt is a rezet választanám, azért nem saválló acél feldolgozására van berendezkedve. Ha mégis ügyködnék vele, biztos veled kezdeném egy eszmecserével, de koppintanék a rétegtárolók kialakításából is. Illetve a cél az lenne, amit írsz, kés víztérfogat, nagy hőtároló tömeg. Tán ilyen lesz a halálcsillag? :)

    Mondjuk én a szenzort biztosan víztérbe tenném, elvégre arra vesszük fel a célértéket, miért közvetetten szabályoznánk, ha lehet közvetlenül?

    Rush77: A lefolyás idejéhez biztosan nincs köze a nyitott karnak. Csinálj 1-1 videót a teljes folyamatról, hátha meglátjuk a hibát.

    freaghill: Eltérő az új és a régi Brikka kosara, nem kompatibilis. Meg ha az öntvény nem úgy van kialakítva, hogy fogadjon még egy tömítést, akkor annak sem látom értelmét. Ereszt, vagy miért akarod variálni? Nekem is az újabb (nem a legújabb) 4-es van, nem ereszt, nem is hekkelem. :)

Új hozzászólás Aktív témák