Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    válasz jansky1 #63634 üzenetére

    Én egyszer próbáltam úgy 2-3 hónapja. Elég is volt. Presszót nem tudtam belőle csinálni. Brikkával vállalható volt de semmi több. (a felét oda adtam anyósomnak a kotyeszba. Mondjuk a sárga tchibohoz képest jó).
    Most az aldiban beleszaladtam a Cafe de Colombiaba. Háááát szén mindegyik. max kotyesz.
    3 fajta van. sztem tök ugyanaz mind 3 (ugyanolyan nagyon sötét olajos cucc).
    A papíron közepes mondjuk még nem ihatatlan presszóként. De most beizzítom a brikkát amíg meg nem jön a tt8020.

    Más. Gondoltam az aldis csoda után kipróbálom a PJ féle Yirgat presszónak.
    Meglepő volt, hogy a pomiával egy csak nagyon enyhén savanyú dolog jött ki ráadásul megvoltak a gyümölcsös ízek igaz nem túl dominánsan de epret véltem felfedezni benne. Mondjuk az is tény, hogy ez csak egy próba volt és nem fogom ezzel a géppel elpazarolni az ilyeneket. Tartom az olaszos vonalat amíg meg nme veszek egy normális gépet.
    Már alig várom a januárt. Terveim szerint addigra meglesz a keret rá és mehet a licit ebayen :DD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák