Új hozzászólás Aktív témák

  • paljoc

    tag

    válasz Parci #38807 üzenetére

    Parci, van ott egy tó Piliscsaba meg Tinnye között, csak átgurultam arra múltkor, de úgy láttam érdemes oda visszamenni és elidőzni kicsit. Jól láttam?? :)

    HG One:

    Kíváncsi lennék ha előre tudnám tekerni az idő kerekét pár évvel, hogy mi lesz ezekkel a Hg One gépekkel, de mivel nem tudom, így meg kell várnom míg kiderül. A Hg One-t azt tudom tekerni, de mára megmondom őszintén némiképp meguntam. Nyilván van létjogosultsága, hisz veszik/használják az emberek, de nekem spec. valahogy macerás, van elég gondom/bajom/feladatom, ilyen kétkezi jellegű is a házban és a ház körül, nekem úgy érzem nem hiányzik a kávézás mellé/elé ez a küzdelmes, billegő és meg-meg akadó darálgatás.
    Egy kávézás inkább a nyugalomról, élvezetről, relaxról szólna inkább részemről, mint egy fogösszeszorított küzdelemről egy darálóval. Persze, nem sok ez, fél perc, de akkor sem.
    Ízben tényleg tolja előtérbe a gyümis jegyeket a nagy kúpos, de a mai szórakozás a yirgacheffe-vel nem mutatott olyan jellegű különbséget a Cater mellett, hogy számomra különösebben említésre méltó lenne és ellenállhatatlan kényszert kezdjek érezni a birtoklására. /titkon amúgy ezt vártam volna előre!!!/
    Holnap a Burundival próbálgatom, de egyre kevesebb lelkesedéssel, valószínűleg nem én leszek az aki ezt úgy teszteli/véleményzi, hogy abból aki esetleg ilyen tekerős vásárlásán gondolkozik érdemi információt tud majd nyerni.

    Ami tetszik, hogy tényleg szép mint tárgy, illetve nagyon klassz, szinte teljesen rögmentes őrleményt ad.
    Kicsit még túráztathatták volna a tervezői az agytekervényeiket egy olyan áttételrendszer alkalmazásával, amivel könnyedébben lehetne forgatni ezeket a bitang nagy késeket.

    Nem vitaindítónak szántam a meglátásaimat, tudom, meg lehet szokni, meg kifejlődnek majd a HG One izmok, stb., azt is maximálisan elfogadom, hogy van aki vígan használja és szereti tekerni, de ez nem én vagyok, nálam ráadásul súlyosbító tényező hogy a pulton ahol használom zsúfoltság van, ugyan bele tudok kapaszkodni, de nem kényelmes ott használni, tehát hely is kell neki jobban, mint egy villanyosnak.

    Ha valami extra érdekesség bekövetkezik vele a következő napokban ÍZ téren, akkor azért megírom, de amúgy úgy érzem /pillanatnyilag/ hogy ezt az őrlőt nem nekem találták ki.
    Sőt azt is megkockáztatom, ha mondjuk ezt én veszem meg és még ráaadásul 10 kg babot át kellett volna tekernem rajta az elején hogy használható legyen, lehet hogy már nem írogatnék itt, minden tiszteletem azoké akik nyugalommal ugrották meg az elején ezt az akadályt! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák