Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Silent77 #26046 üzenetére

    És el tudtad érni a majdnem összezárt állapotot? Amikor már hallani a "cicergést"?
    Bár ha megvolt a jó lefolyás, akkor ennek jelentősége a jövőbeni szét/összeszereléseknél lesz. Amit leírtál, hogy mit, hova állítottál, az számomra nem egyértelmű, de nem is ez a lényeg. 6-os fokozaton van jó lefolyásod, 3-on vsz befullad a gép, és el tudsz menni -3-ig? Nekem ez így jónak hangzik.
    A kávé ránézésre szép, nem túl világos a crema, bár ezt a fehéregyensúlybeli változások miatt nehéz megítélni. Amit mobillal fotózok/videózok, mindig olyan mintha szőkülne, pedig nem is. Grat. Az ízéhez nem tudok hozzászólni, van, hogy az ember megszokja a rosszabbat, és idő kell míg rájönnek az ízlelőbimbók, hogy van jobb is. Kollégákat sem tudtam meggyőzni, hogy jobb ízű a POD-os kávé mint a Tchibo kapszula (igazság szerint én sem voltam meggyőződve, de folyatttam a keresgélést, már az is egy élmény, így 3 főre munkahelyen van egy kapszulás, meg egy podos gép, főnök azért sem iszik ott, inkább a titkárnővel főzeti Szarvasin az Omniát, mert az a legjobb LOL)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák