Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasthomas

    tag

    Sziasztok. Mostanában kezdtem el érdeklődni contractorként lehetőségek iránt, de amennyire jókat hallani - többek között itt a fórumon is, nekem sokkal inkább felemások az első tapasztalataim. Főleg a hazai piacon érdeklődöm - már csak amiatt is, mivel egyelőre az usa-ban a covid mindent kifektetett, s senki nem akar fejlesztésbe kezdeni. Kivárnak. Hiába vannak kapcsolatok - nagyjából ez a tapasztalat h majd és majd utána. Multiknál érdeklődöm leginkább.

    A hazai piacon jelenlévő cégeknél alapjában véve azok a tapasztalatok h a cégek nagyon zárkózottak, s elutasitják azt, hogy valaki contractor-ként dolgozhasson. Csakis kizárólag FTE-n gondolkoznak. Még igy a járvány alatt is; pedig azért elég bátornak kell lennie valakinek ahhoz, hogy ilyenkor feladja az állását. Próbaidősként bármikor kilökhetik - s szinte biztos h ő lesz az első, ha erre sor kerül.

    Data-s területen érdeklődöm elsősorban; azon belül más-más területeken is kérdezödtem már.

    Másnak is ezek a tapasztalatai, vagy én csinálhatok valamit nagyon rosszul? Elsősorban olyanoktól kérdezném ezt, akik ténylegesen KATA-znak vagy cégként dolgoznak be. Mintsem mende-mondákból táplálkoznak. Abból hallottam eleget. :) Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák