Új hozzászólás Aktív témák

  • Szmeby

    tag

    válasz thomasthomas #14184 üzenetére

    Ühüm.

    Azt megértem, ha a te víziód nem illeszkedik a cég víziójába, és emiatt érzed céltalannak a munkád, de akkor nem a lazaság a probléma. :)
    Én sajnos csak magamból tudok kiindulni, ezért ne vedd kérlek ítélkezésnek, de számomra nem létezik olyan, hogy valaha is unatkoznék, ezért továbbra sem tudom hova tenni a de unalmas ez a nagy szabadság kijelentést. Ha nincs meló... ezernyi dolog kavarog a fejemben, amihez még csak billentyűzet sem kell. Nyilván, ha mégsincs akkora lazaság, mert céltalan feladatokon kell ügyködni egész nap, akkor az nem jó hely, és érthető, ha elvágyódsz.

    Nulla felelősség = nem téged cseszegetnek, ha valami lehal. Tökéletes. :) Persze megértem, ha valaki szereti fontosnak érezni magát, hogy hozzá szaladnak minden apró bibi kapcsán, de engem kifejezetten zavar, ha félbe kell szakítanom a munkám. Persze munkája válogatja, nekem folyamatos koncentrációra van szükségem a munkámhoz. Egyébként te milyen felelősséget szeretnél és az miért lesz jó neked?

    Hozzá tartozik ugyan a képhez, hogy mindig magam miatt tettem mindent, sosem érdekeltek a flancos titulusok, vagy az, hogy mások szemében valakinek tűnjek, sem az, hogy az én nevem is ott díszelegjen a termék hátlapján. Ha érdekel a munka, akkor örömmel csinálom, ha meg nem mozgat meg, akkor megoldom "máshogy". Az meg, hogy a te tűrésküszöböd hol van, csak te tudhatod. Ha túllépték, akkor legyen az akár 6 hónapos megbizatás, teljesen hitelesen tudod majd a recruiter szemébe mondani, miért "csak" ennyi. Bár én úgy érzem, hogy még nem lépték át nálad, különben nem merült volna fel benned a jobhopper megbélyegzés iránti félelem. A régi cégedhez nem mennél vissza? Úgy tűnik, mintha visszavágyódnál.

    "lehet mondogatni h van 5 év tapasztalata, el tudja mondani h mindenhez ért egy picit, de istenigazából igazán semmihez sem."
    Nem érzek túl nagy különbséget munkatapasztalat és "hobbitapasztalat" között. Szóval ha valóban képzed magad és hagyják is, akkor nem mondhatod azt, hogy semmihez sem értesz.

    "Fentről alig érkezik valami, mert totális micromanagement van"
    Ezt nem nagyon értem, mert a micromanagement az én világomban azt jelenti, hogy mindent IS fentről mondanak meg, még azt is, hogy hova tegyem a zárójelet a kódban.

Új hozzászólás Aktív témák