Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    válasz fatal` #10269 üzenetére

    Akkor mondd neki hogy a betonba kössön bele és ne beléd:P

    Össze-vissza van ez a dolog, a moderátorok ez miatt is büntetnek de úgy, hogy valótlan dologra hivatkoznak (ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.)* mikor kb. semmi köze ennek hozzá, semmi szabályt nem szegnek vele a külön válaszolók. Én se szeretem ha egybe van 2 válasz, egy keresésnél / visszakövetésnél csak az előző hozzászólás számára kell kattintani és úgy sokkal jobban vissza lehet nézni hogy kinek mire mi ment.

    * ha valami eszébe jut a válaszolónak arra van a szerkesztés link kitalálva hogy az adott félnek való válaszát kiegészítse, NE pedig más ember(ek)nek való mondandóját is belesűrítse. Lehet 1-2 hozzászólásnyi boxot el lehet tüntetni de sokkal kaotikusabb is lehet tőle 1-1 topik. Én inkább görgetek többet és rendeltetésszerűen használom a fórumot minthogy néhány (f)elhasználó formai elvárásainak megfeleljek. Visszakövethetőség számomra fontosabb mint néhány cm hely megspórolása (nem beszélve a feleslegesen ráfordított időre hogy még azzal is vacakoljak)

    A nagyokos hozzászólásvadászat vádlókkal meg nem kell foglalkozni, van egy téves elképzelésük, ennyi.

    Ez alól esetleg kivétel lehet ha valaki különösebb tartalom nélkül szól hozzá, 1-1, igen vagy nem, esetleg csak smiley erejéig több embernek, rövid időn belül. Bár alapelvekbe nem ütközik de az tényleg zavaró tud lenni.

    Amúgy az alapelvekben van egy ilyen pont is:

    "
    amit tiltunk fórumunkban:

    minden olyan beavatkozást, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát."

    Na most az egybehozzászólás írása az a rendeltetésszerű használatot akadályozza, ergo azt kéne tiltani, nem a külön hozzászólásokat...

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák