-
IT café
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
Első nagy javitás kéne : Ne csiga ph betöltés és nem is kell több
Guild Wars - Zenty a survivor
-
snt
senior tag
Mondom annak a helyére és akkor nem lenne a mostani cookies lista... érted? Vagy ha vkinek fontos a cookies lista, akkor egy kis vonal elválasztaná, és mivel véges a hely, ezért gördítősávval lehetne megoldani.. Ha nem érhető hogy gondolom, akkor csinálok egy képet h hogy gondolom, de nemhiszem h olyan bonyolult lenne
-
Zsu_
senior tag
Nekem egy ideje (ma délután óta) nem számolja a hozzászólásaimat...
Valami bugos -
I_Am
veterán
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
.:ADAM:.
aktív tag
Sziasztok elsősorban a vezetőséghez szól a kérdés:
Otthonról nem jön be sem a prohardver.hu, sem az it.news.hu, létezik,hogy kibannoltatok egy ip-tartományt
A szolgáltatóm a qwerty-net hez tartozik. esetleg valami ötlet a többiektől?.:tweaKntuniNg.tk:.
-
brownus
veterán
több smájlit
-
szucsi
őstag
Bővebben: link
#678-683
egy javaslat. -
Lockstock
aktív tag
Sziasztok jó lenne ha ezt meg tudnánk oldani!
Ki szeretnék törölni néhány topikot az utolsó hozzászólásaimból, hogy áttekinthetőbbek legyenek, lehetséges ez?
Mivel van jópár olyan, amit annak idején érdekesnek találtam, de most már egyáltalán nem érdekel, és sokkal nehezebb kiválasztani azokat, amiket rendszeresen használok!
Segítsetek, kösz!- - - - - -
-
vjannus2
aktív tag
Mint tapasztalom változás lett a motroba de ez nagyon kaka, mert avantbrowser (ie alapú) ha megvan egy X forumhoz való hozzászólás ami jobb oldalon tünteti fel és 1-el túl lépem a keretet akkor mindtörlődik csak az ucsó marad meg és megint kereshetem , ez így iszonyú sz@r. Ennek nem tudom mi értelme van
-
V.ki
aktív tag
PH!-s desktop témát lehet kreálni?Érdekelne
-
Nedudgi
aktív tag
Szisztok. Opera alatt ilyesmit tapasztaltam: Bővebben: link. Néha, teljesen rendszertelenül jön elő és változó hogy mennire csúszik be a legördülő menü.
It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
ReJim
őstag
válasz vjannus2 #1019 üzenetére
nekem multkor azt mondták, hogy ha olyan topikba írok, aminek a nevében különleges karakter van - tehát gondolok itt (c), tm, (r) meg eféle billentyűzetről el nem érhető karakterekre - akkor törlődik....
így jártam multkor... akkor most mégsem azért???
nem lehet hogy azért?</end.?>
-
Toness
őstag
-
Nedudgi
aktív tag
Bocsi. Nem olvastam végig teljesen a topic-ot csak átfutottam. Akkor ha tudtok róla nincs semmi probléma.
It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
Csibi
tag
Remélem nem olyat írok, amit előttem már 1000000-an leírtak 56-ks netem van szal nem tudom végigolvasni minden postot .
Sztem tök jó lenne ha a topicok közt a topicgazdák alapján is lehetne keresni.
Én pl sokszor nem a saját gépemen netelek, így elfeljtem a toopic címét ahova írtam, és fontos lenne vmit post-olni/főleg a hardver piacban/, és sokszor a topic címére nem emlékszem csak a gazdájára( és sztem nem egyedül vagyok) ilyenkor olyan jó lenne 1szerűen beírni az ''alkotót'' és máris kilistázná a topicjait.Megmondtam nektek hogy elhaggyuk a kispályát!!!:D
-
Mennyi?
aktív tag
Nálam most az van, hogy nem látszik pl. a ''Hardver Piac''-ban az utolsó hsz-ek ideje, hanem csak ezeknek a hsz-eknek a dátumának a napja?! / IE6 /
Megint vmi fórummotor hegesztés van?
Ha már itt vagyok megkérdem: Az újabban pirosban pompázó topikcímek a kvázi ''céges'' totyikokat jelölik? -
Donnie
őstag
Két kérdésem lenne! Szándékoztok-e tenni az ellen valamit, hogy ne chat legyen a Hardver piac (ezzel együtt tele off hozzászólással)??? Mert már nagyon kezd tele lenni a f@szom azzal, hogy mindenki jópofizik, chat-el, offol és egy pillanat alatt eltűnnek a topicok a süllyesztőbe... !! Bárkivel ''lebokszolom'' a Ringbe, ha ellenvetése van. De már nagyon idegesítő!
A másik wtf ez a megkülönböztető pirossal való kiemelés? Ha fizetnek érte, akkor megértem, egyébként pedig nevetségesnek tartom az efféle megkülönböztetést!
[Szerkesztve] -
Gatya
senior tag
Legjobb tudomásom szeint (javítsatok ki ha tévedek) de a megtelt topicokat jelölik pirossal. Én legalábbis így tudom.
-
Donnie
őstag
Egyszerűen szvsz egy mod vagy házigazda szubjektív véleményén alapuló nyalásról van szó! Ha nem így van, vagy fizetnek érte, akkor sry. Ha azonban így van ahogy mondom, akkor szomorú és szégyenletes dolog...
Várok végre valami ''hivatalos'' visszajelzést a dologgal kapcsolatban!
[Szerkesztve] -
-
demy
tag
Ugyanis régen volt egy nevem, de nem tudom mi volt a jelszó, és akkor regisztráltam egy új nevet, de most érdekelne, hogyan lehet megtudnom a jelszót hozzá.?
(tehát, hogy elküldje a jelszót, a regisztrált e-mail cimre. annak a névnek.)
[Szerkesztve] -
HÁZIGAZDA
válasz Loretto #1031 üzenetére
Piros = céges topik, méghozzá olyan céges topik, aki a Prohardverrel egyetértésben végzi tevékenységét (ki van írva ugyanis már a kezdeti idők óta, hogy a hw piac NEM reklámfelület vállalkozások számára... ehhez képest elég sokan tevékenykednek ott. most szeretnénk ezt rendbetenni).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Donnie
őstag
Elszállni az agyad? Te nem tudom kivel beszélsz! Talán inkább bejelentéssel együtt kellene tenni valamit, nem pedig cselekedni majd bejelenteni a dolgot. Én csak választ vártam a kérdésemre Ezidáig NEM KAPTAM EGYETLEN ÉRDEMLEGES választ sem!. Te játszod meg az agyadat és nem más... Nevetséges színvonalú ugyanis a Hardver Piac, de ezt már rég fel kellett volna ismerni és cselekedni, nem pedig mást hülyézni le. Érdekes módon nem csak én szembesülök a problémákkal, de természetesen mindig az a f@sz aki felveti azokat Gyenge színvonal ez kérem, nem kellene ezt így folytatni...
-
t-shirt
veterán
ez nem te voltál ? Bővebben: link
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest