Új hozzászólás Aktív témák

  • hargitomi

    tag

    válasz ocon969 #13978 üzenetére

    Abszolút egyetértek.
    Én tavaly kezdtem, ötös emelt matekkel jöttem ide, de azért nem tartottam / tartom magam nagy ásznak egyáltalán matekból.

    A BSZ1 az tényleg korrekt, mivel az előadók tényleg érthetően / rendesen magyaráznak. Ha emellé még kifogsz jó gyakvezt akkor nagyon sokat segít a tanultak elsajátításában. A szóbeli vizsgától meg nem kell félni, csak tanulni kell rá eleget és nem fog meglepetés érni, nem kell abszolút "szaknyelven" előadnod magad, csak értsd mi van egy-egy fogalom, tétel, akármi mögött. :)

    Analízissel is hasonló tapasztalataim voltak, mind2x kettes lettem és elég sok munka volt a tárgyban, szóval az tényleg izzasztó. Tasnádi igyekszik átadni a tudást, de olyan szinten belement az elméletbe, hogy néhány perc után mindig elvesztettem a fonalat, akármennyire is figyelni akartam. Így inkább kihagytam egy időután az előadásokat. Mateking viszont tényleg nagyon ajánlós, onnan jól fel lehet készülni.

    A digittel ugyanezt éreztük tavaly, mégis talán ez az a tárgy ami az egyik legtöbb diáknak meg lett az első félévben. Ami ZH-ra meg vizsgára kell azt be lehet gyakorolni korábbi feladatsorokból, és egy kicsit gyakorlatokból is. Barátiak amúgy is a tárgyfelelősei.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64

Új hozzászólás Aktív témák