Új hozzászólás Aktív témák

  • ocon969

    újonc

    válasz K1nG HuNp #13969 üzenetére

    Én most kezdtem, nem emelt matekoztam és régebben érettségiztem (közép ötös matek), szóval semmire sem emlékeztem.
    1, A 0 ZH izomból meglett.
    2, Az egyik matekos tantárgy, a BSZ1 az alapoktól kezdi, a jegyzet is szuper, szóval ha rendesen készülsz és normális a gyakvezéred, szerintem nem lehet belőle baj, persze majd októberben kiderül.. ;] Én a szóbeli vizsgától félek, mert igaz hogy az érettségi szóbeli feleleteim jó sikerültek (átlagban 80%+, magyar és az emelt info 100%), azért kongruenciákról, meg mátrixokról beszélni nem leányálom..
    3, Az analízis viszont más tészta, főleg azért, mert szerintem rosszul tanítják. Tasnádi gyakorlatilag teleírja a táblát a hivatalos jegyzettel, nem érzek annyi hozzátett tartalmat, mint a Wiener BSZ1 előadásánál..
    Gyakorlatilag a Kónya/Fritz jegyzet hangoskönyveként funkcionálnak az előadások, amiből ráadásul kettő is van.. Itt viszont nagyon sokat számít a gyakorlat és nekem remek gyakvezérem van! Gyakorlatilag miatta tudok valamit az anyagból. Mutatja a típuspéldákat, a trükköket a megoldásukhoz, zseniális!
    Viszont nem veszett fejsze nyele a dolog, mert elég sok külső tartalom van, amivel fel lehet készülni, vagy akár "elé" készülni:
    a, Mateking.hu --> Itt gyakorlatilag a teljes tananyagot be lehet gyakorolni, ráadásul az Analízis 1 tárgy és az oldal között van egy egyezség (két gyakorlat ingyen kapja az anyagokat).
    b, Mozaik analízises könyve faktosok számára (ez pl. lefed elég sokat az analízis 1-ből), a legnagyobb magyar torrent oldalon fent van..
    c, Hivatalos tárgyhonlap, hogy tudd, hogy mi vár rád.. :)

    Szerintem ami a legnagyobb gáz most az a Digitális technika. Nagy az anyag, kevés az óra, eleve összevont tárgy, aminek csökkentették az óraszámát...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák