-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Nincs még hivatalos ár, kedden 19:00 csak a bemutató, dohányboltokban kb. szerdától lesz kapható. Prime 120 Eur, a legolcsóbb (lil solidhoz hasonló) 69 lesz állítólag.
Terea árról nincs infóm.
Fő különbség a korábbiakhoz képest, h nem kell többé tisztítani, dobozában már csak töltő és kábel kapott helyet.
Terea zárt és ebben van a fűtőszál.
Ízről majd ha már kipróbáltam, pont ezért készülök Kassára vagy Losoncra egy hivatalos iqos boltba, ahol vásárolás előtt ki is lehet próbálni. 120 Eur más mint 15 a lil solidért .[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Ma próbáltam ki, duo 3 ill. Lil solidhoz képest ég és föld
Korábbiakkal ha kint cigizek szinte alig látni gőzt, ilumabol mint a rendes cigi. A terea nehezebben megy bele a penbe, viszont behelyéskor automatikusan be is kapcsol, nem kell a gombot nyomkodni.
Sajnos csak holnaptól lehet megvásárolni, hiába volt már mind a 3 készülék a boltban.
A prime tetszik a legjobban, viszont az ilumahoz képest csak a tok más és az ára meg 119 Eur vs 69 (a one pedig 49 Eur).
Akció keretében beszámítják a régi készüléket (lil vagy duo) így lehet az árból faragni, terea 4 eur úgyhogy ugyanaz az ár mint a heets viszont az íz teljesen más. -
eboostr
aktív tag
[link] jövő év október 23-tól nem lehet ízesített hevített dohányterméket forgalomba hozni
-
Logan_M
csendes újonc
válasz eboostr #2755 üzenetére
kb akkorra tervezek leszokni úgyis.
Meg most az egész unióban be van elvileg tiltva a mentolos cigi, nálunk meg a németeknél legalábbis. Portugáliában (szeptemberben voltam ott) meg Szlovákiában (most szombaton voltam) még van mentolos L&M
Egy dal szavak nélkül, mint egy éjszka álom nélkül...
-
zoltan6
őstag
válasz ronin79 #2754 üzenetére
Ennyibe kerül ha viszel be régi készüléket.
A töltet 4 Eur.
Párkányba állítólag van bőven.Úgy döntöttem kell nekem ilyen.(Még nincs)
Még egy infó.Állítólag sima heets is elszívható vele kis hack-el,át kell rakni a kis fémlapot az elszívott terea-ból a heetsbe.
Ezek a töltetek vannak:
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz zoltan6 #2758 üzenetére
Nekem már megvan Heets vs. Terea ég és föld, duo3 vs iluma detto Épp most szívtam egy amelia pearl Heets-et vele, mivel Tereabol még csak a klasszikus ízek ( russet, bronze, mauve, stb.) voltak a boltban de kb. pár hét és lesz Briza, Abora is. Nem olyan macera a fémlap átszúrás.
Ui: legjobb h Szlovákiában vétel előtt ki is lehet próbálni, a one gyengének tűnt mauve Tereaval, a prime szuper. Kérdezz rá Párkányban majd, h van-e próba lehetőség ott is.[ Szerkesztve ]
-
-
ronin79
addikt
válasz SztiviVander #2760 üzenetére
Majdnem, én ahogy láttam van két új íz is, Abora és Briza Pearl. Előbbi mentol, utóbbi zöldalma mint Heets-ből Romániában.
Magyarországra a Lil solid és Veev sem jutott el egyelőre holott a szomszédban már azokhoz is új ízek jöttek ki és több mint fél éve kaphatóak. -
dokee78
félisten
Párom cigiről váltana Iqos-ra vagy valami ilyesmire.
Melyik ajánlottabb?
Full nem értünk hozzá. -
Logan_M
csendes újonc
a Veevnek mi köze van az iqoshoz azon kívül hogy a philip morris csinálja? egy sima patronos eciginek tűnik
-
Logan_M
csendes újonc
Szlovákban szerintem lehet majd mentolos meg levendulás
-
csucsu52
aktív tag
-
hallerlaller
addikt
válasz csucsu52 #2770 üzenetére
Nekem az ID ugyanúgy kapja a torkom mint a neo, gondolom az aulfólia miatt, úgyhogy nekem nem jött be, nálam a top még mindig a heets+3.0 duo, van ilyen kesernyés íze a pengén maradt kosznak, a terea nekem túl steril (igaz csak egyszer próbáltam)
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Logan_M
csendes újonc
válasz SztiviVander #2773 üzenetére
Előszor a németeknél, angoloknál (Brexit előtt) meg nálunk volt betiltva
-
ronin79
addikt
Teljesen más ízre a két termék, Tereaban már nincs a filter és dohánytöltet között az a műanyag vacak ami mindig megolvadt és nincs égett íz sem + soha többé nem kell tisztítópálcika (habár azt Szlovákiában úgyis ingyen adják, nem mint itthon)
Amúgy kiegészítőket is "nagyon jól" beárazták, vacak gyűrű a pen tetejére 11 matyi
Habár készülék sem itthoni árakhoz (fizukhoz) lett igazítva, akciósan is + kuponnal 20% kedvezményre 39 ezer Ft
Kíváncsi leszek, ha Mo-n is véletlenül forgalomba kerül milyen áron majd .... egyszer....a távoli jövőben....ha egyáltalán -
stemplar07
őstag
válasz ronin79 #2759 üzenetére
valóban nagy különbség van a Duo és a Iluma rendszer között, sokkal jobb íz, könnyebb szívni, kevesebb ,égéstermék,,simább, nem karcos (lehet emiatt van akinek nem fog tetszeni,gyengébbnek tűnik,..de valójában nem.. nekem tetszik..) a fémlapot áttenni nem nagy dolog, de azért bevallom, kevesebb füst jön ilyenkor egy kicsit mint a ,,gyári terea-ból, de ha elfogy, a célnak megfelel így a Heets is, a Szlovákoknál sajnos nincs silver, de a Heets-ből sem..
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz stemplar07 #2783 üzenetére
Heets-et próbálni ilumaban csak teszt jelleggel, hiába maradt majdnem két karton Heets-em itthon, veszem inkább a Tereat és érdekes módon azok az ízek jönnek be, amik korábban Heets-ből annyira nem.
Kíváncsiságból kipróbáltam egy hét használat után mennyi kosz lesz ilumaban ha már nem igényel tisztítást, duonal elment két pálcika is és picit másképp festett
-
stemplar07
őstag
válasz ronin79 #2784 üzenetére
hát igen ez így van, a Silvert sajnálom csak, hogy nincs a szlovákoknál ..mert azt szoktam meg a Heets-ből.. azért kíváncsi leszek mikorra jön meg ide is .. Svájcban már egy éve van ( 8Chf ! a Terea ...)a szlovákokhoz most jött meg 10 napja .. na majd meglátjuk..
[ Szerkesztve ]
-
Logan_M
csendes újonc
Csak egy teória, de szerintem egy lil solid 2-t át lehetne hekkelni tereára.
A minap láttam egy ruszki teardownt és ugyanolyna tekerccsel (indukcióval hevíti a pengét, nem rendes fűtőszállal mint a Duo meg a többi) van megoldva a fűtése mint az ILUMA nak csak abban a penge fix a gépben. Viszont a lil solidban meg a penge a hőszenzor is egyben szóval nem tudom hogy lehetne e kivitelezni. Nincs kedvem elrontani az enyémet egy ilyen hülyeség miatt.
Mondjuk amikor kinn voltunk portugálban és többen vettünk iqost az egyikőnk jjó magyarosan kitalálta hogy eltöri a pengét és kicserélteti hogy egy vadi újat vigyen haza és kombinált fogóval se sikerült neki (itt viszont senkinek se mondom hogy próbálja meg ha meg van elégedve a gépével)
-
veterán
válasz hallerlaller #2789 üzenetére
Ma jött:
-
SztiviVander
őstag
válasz hallerlaller #2791 üzenetére
És csak azért 30% a haszon mert nem a kiskereskedőn múlik, különben a szokásos 80-200% lenne rajta
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Az 27% es az az afa / 7.866 netto / amugy,mert bizomanyban arulja, tehat nem itt nyer a kereskedo, hanem bizomanyosi dij van es az ilyen akciokor kevesebb is mint normal aron, persze igy viszont tobb megy el.jobb helyen pedig minden eladas utan visszaoszt az alkalmazottnak persze zsebbe, de azt le fogja adozni :-) marmint a kereskedo.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A nikotin mentes rúd egész jó,a citromos
-
KillerATi
tag
Sziasztok! Nemrégóta használok iqost, nagyjából utána néztem a dolgoknak, de maradt bennem pár kérdés.
Olvastam itt hogy a bekapcs gomb 5x gyorsan, elindítja a tisztítást, na az nálam nem megy, mit csinálok rosszul? Duo3 amit használok.
Ízek közül, melyik a "leggyengébb"? A ruby fusiont vettem eddig de most nem lehet kapni, a coraltide nem rossz csak nem szeretem a mentolt, a teakot vettem most, de néha az is túl karcos. Tudom szubjektív, de melyiket érdemes még kipróbálni, amelyik nem mentolos? Csempész, vagy nem gyári netről rendelhető töltényekkel nem biztos hogy szeretnék próbálkozni, bár utóbbival esetleg igen, ha van értelme.
Az utolsó kérdésem az lenne, hogy jelenleg itthon, hivatalosan kapható iqosok közül a duo3 a legjobb? Láttam vannak más rendszerű hevítők is, de az iqos volt a leginkább szimpatikus. -
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek