- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
Többször jártam így, azóta mindig megnézem a 'dohány mintáját' és próbálom a fűtőszálra párhuzamosan behelyezni.
Kicsit azért furcsa, mintha két részből állna a dohánnyal töltött hüvely."A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
freeknight
őstag
Én is váltottam vasárnap, miután kuzinom megkínált egy mentolos-citrusos heetsel. Hihetetlen élmény, egyszerűen nem irritálta a torkom, mint a cigi, pedig nem szívtam erőset, narancs pall mall. Úgyhogy rohantam is venni a dohányboltba
Eddig egy enyhén mentolos dobozon vagyok túl (turquoise azt hiszem), eddig ez a kedvenc, pedig eddig nem szívtam mentolos cigit, most egy sima citromosat szívom, yellow, ez annyira nem jön be.
Viszont van egy kis problémám. Most azt csinálja, hogy az első 2-3 hevítésnél szinte semmi füstöt nem ad, és közben iszonyatosan felforrósodik a filter is. Utána rendesen megy minden tovább. Nem hinném, hogy a heetsel lenne baj, az utolsó 2 szál mentolosnál, és a citrusnál is ezt csinálja. A hevítőből való kivétel után pedig így néz ki a heets, mintha vizes lenne
Ez normálisnak nevezhető, vagy rosszul csinálok valamit? Esetleg garanciás hiba? Tisztítottam már, sőt, mintha kifejezetten azután jelentkezett volna a probléma. Azt hittem nem száradt meg rendesen az alkoholos cucctól a hevítő, de ma reggel is ezt csinálta. -
fant0mi
őstag
válasz freeknight #1004 üzenetére
Szokott ilyen nedves lenni.
-
Shin Chen
tag
válasz freeknight #1004 üzenetére
Az első 2-3 szál nem ad füstöt? Furcsa ..
Tudomásom szerint az alkoholos cuccal nem nagyon kéne piszkálni magát a fűtőszálat.
A szűrő melegedését a fűtőszálra tapadt kis dohánydarab túlhevülése okoz(hat)ja.
Érdemes kifújni mielőtt belecsúsztatod és kifújni miután elszívtad.
Szerk: nekünk akkor ilyen nedves mikor párom kinn hagyja az erkélyen vagy az ablak alatt ahol megszívja magát párával..[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
-
bigsee
addikt
IQOS3 van nálam, csapatpróbán, kollégám adta, hogy eldöntsem, kell-e vagy sem. Két nap után nem tudom...
pros:
- egy újabb kütyü, USB-vel, mindennel, ami még hiányzott
- nem koszol, nincs hamu
- olyan úri érzés, amikor megbámulnak vele kollégák, sétálók
- mintha nem fulladnék annyira estére, ma válik el a sz@r a májától igazán
- hosszabb út előtt vagy cigit tölteni felejtek el, vagy akkumulátort felejtek el tölteni. Véleményem szerint ez utábbira hamarabb találnék gyógyírt (bár az akkuja ennek a 3-asnak elég meggyőző)cons:
- drága (15 szál a napi adagom, töltött cigivel kb. 20.000/hó, ezzel 40.000 körül lenne)
- szívom, szívom, nem igazán jön belőle halálos adag a tüdőre, kávéhoz nekem kevés (a reggeli garatégető érzésnek nincs mása...)
- kollégák röhögnek, hülye vagy, gyújts rá rendesre
- jah, szerk: a cigihez az ember kénytelen felemelni a valagát ágyból/gép elől/TV elől és kimenni rágyújtani. Ez ezzel értemét veszti. Ellustulunk és telepakoljuk az egéralátétet ellőtt Heets gyutaccsal... Ez engem nagyon aggaszt...Piros Heets-es és barnát próbáltam eddig, tabakos kislány elszomorított, hogy a barna a legerősebb (a.k.a. Bronze). Ez tényleg így van? Jövő héten hoznak egy 2.4-es eszközt, a volt tulaja torokkaparás miatt abbahagyta, azt megpróbálom baráti áron megszerezni. Van valami negatívuma egy "régi" eszköznek, új vásárlása helyett?
Valaki itt írta, hogy hosszú idő után vissza akar szokni, ezzel a cuccal. Semmi közöm hozzá, de NE!
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
SztiviVander
őstag
Szerintem már nem úri érzés, lassan már minden harmadik ember ilyet szív. Töltött cigihez hasonlítani meg olyan mintha az étttermi rántotthúst hasonlítanád az otthon kibontott löncshúskonzervhez. Én ezzel ugyanúgy kimegyek a teraszra mint a sima cigivel tettem, egyszerűen azért mert ugyan nem füst de dohány szag marad utána, még ha nem is eszi be úgy magát a bútorokba mint a füst. Okos kislány lehetett aki azt mondta hogy bármelyik heets is legerősebb lenne, mivel mindben tök ugyanannyi 0,5mg nikotin van. Hiba azt gondolni hogy csak mert valaki dohányboltban eladó akkor ért is ahoz amit árul. A legritkább esetben.
-
bigsee
addikt
válasz SztiviVander #1011 üzenetére
Ok, akkor csak ízbeli különbség van? A töltött cigihez történt hasonlítás csak az anyagi teher miatt van, ha dobozost színék, akkor nem lett volna felvetve.
-
SztiviVander
őstag
A mentolosakon kívül (blue, türkiz, willow) még íznek sem nevezném. Már csak azért sem, mert ízesített dohányterméket régóta nem lehet árulni az EU-ban. A szerencsénk az hogy kilobbizta (gondolom) a PM hogy a heets-re ne vonatkozzon a mentolos cigik idén májusi betiltása.
-
majorgent
tag
1-2 napja vagyok használója a kütyünek. Eddig kék LM-t szívtam, napi huszonpár szálat.. Kb 18 éve cigizek, ebben van egy 2 éves leszokás is. Eddigiek során próbáltam többféle e-cigit is.
Nos azt kell mondjam hogy ez eddig a legjobb. Az tény hogy ki kell tapasztalni. Az első pár Heets után kétségbe estem hogy be fog e ez válni nekem?! Nem volt elég "füst" letüdőzni, olyan volt mintha erős cigis nap végén rágyújtottam volna valami hiperszuper light cigire... Elkezdtem olvasgatni, próbálkozni. Szóval most már azt hiszem tökéletes a dolog. Nos ahogy én csinálom:
1. Kiveszek egy Heets-et, beteszem a számba dohányos végével befelé, és párszor belefújok.
2. Közben előveszem a kütyüt bekapcsolom.
3. Amikor már világít hogy kész akkor dugom bele a Heetset.
4. Várok pár másodpercet.
5. Lassan hosszan szívom.
6. Két szívás között érdemes hosszabb szünetet tartani, hogy a penge újra felmelegedjen.Így nekem ideális a dolog.
Tudom sokan hasonlóan használják, csak sokan vannak akik elégedetlenek, talán nekik ez segít. -
bigsee
addikt
válasz SztiviVander #1013 üzenetére
Akkor mi a különbség a színekben/fantázianevekben?
Amúgy próbáltam az itteni tanácsoknak megfelelően a felfűtést követően beletolni a dekket, de nem lett tőle jobb. Ha benne van a csík, és úgy van bekapcsolva, az teljesen jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Ízbeli különbségek vannak csak, az összes heets ugyanannyi nikotint tartalmaz.
Pl a yellow nekem egy picikét kaparja a torkom, a willow/türkiz nem. Mintha picit teltebb lenne. Én reggel kávé mellé most azt tolom. Jövőhéten rápróbálok a klasszik cigi ízekre is.Ez sosem fogja megadni azt a "tele van vele a tüdőm" érzést, mivel ez nem füstöl. Ez a legnagyobb előnye is egyben. Ha ez az érzés 1-2 hét múlva is hiányzik majd, azt sajnos nem tudod pótolni.
Vigasztaljon, hogy sok kemény dohányos szokott át sikeresen az iqos-ra, tizenévek cigizése után. Pl keresztapám is, aki napi 1/1.5 doboz betonszofit, vagy piros marbit tolt el. Most már rá nem gyújtana sima cigire. Neki megérte, hogy reggel nem akarja kiköpni a tüdejét.
Szerintem te is adj neki vagy 2 hetet, úgy, hogy nem veszel a szádba sima cigit, hátha megszokod.
Én simán kijárkálok ezzel is, lakásban/autóban barbár dolog cigizni, az iqos sem kivétel. Van azért nikotintartalma ennek is, úgyhogy ez is sárgítja a dolgokat rendesen. Ez csak akaraterő kérdése, rajtad múlik
Nálam a cigis kollégák 90%-a már iqost szív, de ha nem azt szívnának, akkor sem érdekelne mit beszélnek . Én tudom, mi a jó nekem, nem ők.
A cigitöltésnél nyilván drágább, de a dobozosnál nem. Nekem szerencsére nem volt ilyen dilemmám, mert sose tudtam rendesen cigit tölteni, meg nem szerettem, hogy csupa dohány a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz freeknight #1016 üzenetére
En sem szeretem mar a sima cigit, nem esik jol.
-
bigsee
addikt
-
brainticket
aktív tag
Sziasztok, itthon vagyok most Pesten, megkért egy bécsi barátom hogy kicsit vásároljak be neki Iqos cigiből, mert állítólag Magyországon sokkal olcsóbb mint az osztrákoknál, de lövésem nincs a témához.
Ilyet mint a képen lehet itthon kapni? Fix ára van ezeknek, vagy minden dohányboltban más ára van? Milyen nagyobb kiszerelésben lehet venni? Ha nem fix áras tudtok ajánlani olcsó helyet Pesten a belváros környékén?
Köszi, és bocsi a láma kérdésekért. -
trebrona
Topikgazda
válasz brainticket #1019 üzenetére
Egységesen 1330,- július 1-től.
Magyarországon elérhető HEETS-ek:
HEETS Bronze Selection - barna színű, intenzív dohányaroma
HEETS Sienna Selection - piros szín, jellegzetes dohányaroma
HEETS Amber Selection - narancssárga színű, intenzív íz, diós aroma
HEETS Yellow Selection - sárga szín, enyhe íz, citrusos aroma
HEETS Turquoise Selection - türkiz színű, enyhe mentol aroma
HEETS Blue Selection - sötétkék színű, jeges-mentolos aroma
HEETS Willow Selection - zöld színű, mentol-citrus aroma
[link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
fant0mi
őstag
válasz brainticket #1019 üzenetére
Ez pattintos. Ilyen itthon nincs.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Gondolkodom egy ilyen ketyerén. Hol és hogy érdemes venni? Cimborám szerint bizonyos helyeken a készülék mellé adnak 10 doboz HEETS-et ha beregisztrálom. Ez pontosan hogyan is működik?
-
Atish19
őstag
válasz SztiviVander #1026 üzenetére
Igazából nincs messze a határ. Akkor lehet érdemes lenne kimenni Szlovákiába nah lehet holnap kirándulok
-
jUUh
addikt
válasz SztiviVander #1031 üzenetére
Mintha a topik elején olvastam volna, hogy kell hozzá... Elnézést, lehet hogy rosszul emlékeztem.
Samsung Galaxy S23+
-
Atish19
őstag
válasz SztiviVander #1031 üzenetére
Köszi az infókat. Esetleg kinti árakat ismered? Durván 120km oda vissza nekem. Nyerek rajt annyit, hogy megérje furikáznom? 3.0 DUO készüléket szeretnék egész pontosan. Nem vagyok fillérb***ó, de feleslegesen nem kocsikáznék ha nem muszáj Ha árban ugyan az akkor bemegyek egy győri dohányboltba oszt csókolom Illetve jól tudom, hogy odakint lehet kapni pattintós heets-et?
[ Szerkesztve ]
-
-
SztiviVander
őstag
válasz Atish19 #1033 üzenetére
Jelenleg nem tudom mennyi az annyi, tavaly novemberben ugrottam át Párkányba amikor megjelent a duo de a híresztelésekkel ellentétben ott se lehetett még kapni. Akkor ha jól emlékszem 49 euro volt a 2.4 és 99 euro (lett volna) a duo. Ezekhez járt a szlovák iqos klubba regisztrációért (azt ott a dohányboltos néni megcsinálta volna, és tudott magyarul) a csik heets. Akkor nálunk még 25e volt a 2.4-es, 35e a sima 3as és 13e körül egy csik heets.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz freeknight #1034 üzenetére
Azért számolgatok, mert legjobb tudomásom szerint itthon a 3.0 Duo 30 pisztolyorrú mátyásba kerül. Ugyanúgy odakint is, de ha tényleg adnak mellé 1 karton heets-et akkor már 13000-el beljebb vagyok. 3000ből megfordulok 2 óra alatt és marad 10000 jó magyar forint a zsebemben. A mai ''vírusrágta'' gazdaságban sajnos ez a kis pénz is sokat számít
-
veterán
válasz Atish19 #1036 üzenetére
Február végén vettem Párkányban (Sturovo) 2.4+-ot; 49€ és jár(t) mellé egy csík Heets. A 3-as talán 99€.
Horvátországban a Heets 26 kuna (egységesen), a jelenlegi gyenge forint ellenére kb. 1200 Ft. Külön kimenni érte - természetesen - nem éri meg, csak ha arra jár az ember. Vettem 2 csíkkal az itthoni 18 doboz áráért a benzinkúton.
-
jUUh
addikt
válasz SztiviVander #1040 üzenetére
És a legjobb,hogy gondolom ezt is ugyanúgy emelni fogják mint a cigit, hónapról hónapra körülbelül....
Samsung Galaxy S23+
-
eboostr
aktív tag
FONTOS közlendőm lenne: a hevítőt ki lehet kapcsolni ha hosszan nyomod
Erre ma jöttem rá mert nem volt időm elszívni
-
bigsee
addikt
2.4-es szipka ezt csinálja:
ezek szerint az akksija megment? Mert hiába van a bölcsőben, nem akar működni, csak villan 5x2-t és semmi... Magát a szipkát újra lehet indítani, vagy csak az egészet együtt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest