-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Semmi, mindent kipróbáltam az ügyfélszolin is jeleztem, volt olyan doboz aminek a felét el kellett dobálnom. Ha X batches dobozban találok hibásat 90% hogy lesz a többi x batchesben is. Sőt mostanában van egy új hiba nem ragasztják meg a papírt és darabokra esve vannak a szálak...
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
aktív tag
válasz eboostr #1415 üzenetére
Előbb oldják meg, hogy a mostaniaknál ne legyen akkora szórás minőségben... egyik karton olyan, mintha alig lenne benne dohány, a következő meg mintha beletuszkolták volna azt is ami kimaradt az előzőből, szinte bele sem lehet nyomni, olyan sűrű...
Kezdek berágni, pedig már féléve átálltam rá és eddig nem nagyon volt gond, de mostanában egyre kevésbé jó élmény
-
törölt tag
válasz eboostr #1600 üzenetére
Azért az eléggé gáz, hogy veszel egy 15 ezer forintos terméket, és a használatához még kell egy 5000 forintos tok, nem?
Amúgy a Phillip Morris is elmehet a p***ába, hogy 4 év alatt nem tudtak kijavítani egy ilyen bosszantó apróságot, és külön iparág alakul rá. -
Silverboy
aktív tag
válasz eboostr #1662 üzenetére
Maga a tok nem tölt, ledek nem égnek, ahogy a tollon se. (kétértelműen írtam az előzőt, ezer bocsánat)
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Silverboy
aktív tag
válasz eboostr #1664 üzenetére
Végigzongoráztam már , Telefonáltam itt a kód, hazafele meg kicserélem.
//Lehet képes voltam belenyúlni a selejtbe megint //„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
SztiviVander
őstag
válasz eboostr #1671 üzenetére
Végülis tényleg sokkal jobb az 1A-es teljesítményű (ami nyilván nem egy 2A körüli töltést felvenni tudó eszközhöz készült) töltőt 100%-on terhelni mint a 3A-est 60-70%-on Ja hogy azt gondolják sokan hogy ha egy töltő le tud adni pl 5A-t (vagy mint az usb-c - s lenovo noti töltőm ami 5V/18A-t tud) akkor a töltendő eszköz majd fel is vesz annyit. Pedig nem.
-
Silverboy
aktív tag
válasz eboostr #1734 üzenetére
Semmilyen, sótlan, jellegtelen mint a teak vagy yellow.
Blue (melóközbe), Sienna(lazításhoz), Amber(kávéhoz) ~„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
SztiviVander
őstag
válasz eboostr #1839 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de két ilyen asztali 2.4 töltőt vettem még kb 1.5 éve, az egyik egy hétig működött a másik úgy két hónapot. A duo meg egy év után 10-ből 3x azt csinálja hogy beledobom a tokba, villog hogy tölt majd mikor használni akarnám kiderül be se kapcsol mert semmit nem töltött bele és vissza kell rakni. Nem kicsit idegesítő. Annál aztán nincs mit gumizni. Ja és a holder három hónapos, szóval nagy eséllyel a tok a hunyó. Fogyasztói társadalom, max egy évet bírnak vagy annyit se.
[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
válasz eboostr #2034 üzenetére
+1
"KávéhozSilver (ezüst)Sienna CapsAmber,napközbenTurquoise (zöld)RussetSienna ,alkalomszerüenlila áfonyásBlue (extra menthol). De tényleg egyénfüggő,merta párom meg kizárólag Bronze Yellow. Nincs párom "„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
HellGreg
őstag
válasz eboostr #2155 üzenetére
Nem baj, ha kipurcan, akkor ért véget az iqos pályafutásom, ez nekem anyagi csőd, akkor inkább az elektromos cigi. Ez nagyon jó, csak az a baj vele, hogy korlátlan mennyiséget el tudok szívni blue-ból, és még az se elég. A cigiről szinte leszoktatott teljesen, napi 2 doboz után. De elég.
-
-
zelos
aktív tag
válasz eboostr #2332 üzenetére
Nézegettem azt is, ki tudja itt mikor lesz ha lesz egyáltalán. Abba más fajta töltet kell, itt még iqos hibridet sem kapni..
Meg vagyok elégedve ezzel, sima cigit egyből abba hagytam, lehet állítani az erőséget, ízletesebb, és nem kell olyan nagy töltőt magammal hordani mint ami az iqost tölti, kibír egy töltéssel 40 szálat is.
Titán-acélötvözetű penge, nem tud eltörni, van auto tisztító funkció, szívási időt is lehet állítani max 6 percig, van heets számláló..
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest