-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #727 üzenetére
Hamar tönkremegy ecet nélkül is, a hevítő akkuja egy évet nem bír ki... A duo-nál már lehet egy fokkal jobb a helyzet.
Egyébként tapasztalat, hogy tönkremegy tőle, vagy netán dohányboltod van?
Ha bármi alapja lenne a mondandódnak még akkor is többet költesz el évente a gyári semmitnemérő pálcikákra, mint amennyibe egy hevítő kerül. -
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #731 üzenetére
Nekem 11 hónapot bírt ki a 3.0-ás hevítőm mire az akku teljesen megadta magát (napi 20-25 szál).Mikor cserélték és az első szálat elszívtam az újjal akkor tűnt fel igazán, hogy már régen cserélni kellett volna, annyira hamar kikapcsolt korábban a régi. Addig viszont minden nap tisztítva volt ecettel. A jelenlegi is lassan fél éves, és még nem ment tönkre 2x. Nyilván az ember nem belemártja és áztatja benne, kétszer végighúzom rajta erősebben a fültisztítót vagy az ugyanolyat mint a gyári (pengevédő nem árt) és olyan mint újkorában. Nekem nem volt sok kémia órám max alsóban, de az ecet után jön az alkohol, valamennyire csak semlegesíti, vagy nem.
Passzolom mennyi lehet a gyári pálca hozzá, annyit használtam amennyi a dobozban volt gyárilag, de még újkorában is alig lehetett vele kitisztítani rendesen. Mondjuk legyen ~200ft/10db. Ha naponta tisztítja az ember és nagyon jó fej leszek két darabbal megoldja, akkor bőven kijön a matek.
Csak alkohollal is megoldható, csak szenvedősebb, sokat kell kapargatni a pengéről a maradékot. -
Tibee86
nagyúr
Nem jártam dohányboltba, mennyi lett az ára a heets-nek?
Az állandó témához: Ugye az már szinte mindenkinek alap, hogy előbb bekapcsolni, majd pár mp után beledugni a heets-et. Így nálam szinte 100-ból 1 ami olyan, mint amikről írtak. Amit észrevettem, hogy ilyenkor sok esetben egy nagyobb szál rajtamarad a pengén, amíg az nem jön le róla, addig gyakori. Mondjuk én csak sienna-t szívok, lehet aztán vannak különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #926 üzenetére
Júli 1-től nem szabadáras, így mindenhol ugyanannyinak kell(ene) lennie mától.
Mondjuk hazudtam az előbb, munkaügyben voltam egyben, ott kérdeztem a srácot, de nekem kellett erről felvilágosítani... Mondta, hogy jött valami ezzel kapcsolatban, de még nem nézte meg.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #928 üzenetére
Közben rákerestem, 1330. Reméltem, hogy 1500 fölötti ár lesz, könnyebben ment volna az elengedés.
-
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #931 üzenetére
Persze, nyilván nem azon a 80-150 forinton múlik, mint amennyiért eddig vettem, de amúgy is már jó ideje le akarom tenni. Ezért is reméltem kicsit, hogy szép nagy áremelés lesz, az nagyobbat lökött volna ezen az érzésen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #1054 üzenetére
3.0-ban mindkét hevítőmben ugyanott van, mint neki.
-
Tibee86
nagyúr
válasz minimanjaro #1077 üzenetére
Mondjuk én ezt az iqos garanciás dolgot nem igazán értem. Mármint azt a részét, hogy 1 év alatt 1x cserélik és punktum, onnantól kezdve vehetsz újat ha elromlik. Én elhiszem, hogy nekik ez a legkényelmesebb, de jogilag ez igen könnyen támadható hozzáállás.
bigsee: Összemegy az, csak a cap-ba kell belenyomni újra, nem úgy ahogy a videóban a 2.4-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Ugyanezt csinálja az én 3.0-ám is, van hogy heti 2x, van hogy hetekig semmi. Sok sok újraindítás, vagy töltőre dugás megoldja egyszer csak. Szerintem az akku haldoklik már a hevítőben, az első is ~8-9 hónapot bírt ki és kakukk, a jelenlegi január végén lett cserélve, úgyhogy időszerű ennek is az elhalálozása.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz HellGreg #1384 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok. Sokszorosát el tudom szívni egy nap, mint a sima cigarettából.
Üzletileg ennél nagyobb húzása biztos sokáig nem lesz a pm-nek. Az ember megveszi a készüléket több tízezerért, a heets-et ugyanannyiért mint a cigit, aminek az előállítási költsége a töredéke lehet a sima ciginek, évszázad biznisze ez az iqos. -
Tibee86
nagyúr
+1
Rá kell érezni, hogy hogyan kell szívni, nem tudom máshogy megfogalmazni.
Engem is totál beparáztattak itt azzal, hogy a fólia alatti zárjegyesek már milyen silányak, pedig pont ugyanolyan, mint előtte. Nem megy bele nehezen, jön belőle mindig rendesen a gőz is.
Egy dologra kell figyelni, hogy előbb kell a hevítőt bekapcsolni, várni picit és utána tolni bele a heets-et. -
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #1460 üzenetére
"a tokban lévő aljzatot viszont már nem éred el "
Az ajtó alján direkt van erre egy lyuk, a mágneses takaró alatt. -
Tibee86
nagyúr
válasz Maffia91 #1714 üzenetére
Itthon jóval drágább lesz. Most hirtelen ezt találtam: [link]
Az a baj, hogy az orvosi alkohol kevés lesz -ahogy a gyári pálcika is- a penge tisztításához.
Nem tudom amúgy ez a folyadék mi lehet, de valami brutális cucc, régen ecet + orvosi alkoholt használtam. Aztán egyik ismerősömnél láttam ezt, kértem egy kicsit próbára és sokkal jobb, mint az ecet, azóta pedig csak ezt. -
Tibee86
nagyúr
Vettem egy Glo-t, ha valakit érdekel tapasztalat róla: [link]
Röviden: megy vissza, nagyon nem hozza azt amit az iqos.
Ki is cseréltettem gyorsan a tokot meg a hevítőt, a mostani készülék egész sokáig bírta, már december óta használtam. -
Tibee86
nagyúr
Nem számolgattam soha, de 6-7 slukknál biztos hogy több. Én régen egy sima cigit is elszívtam annyi slukkból kb, mint most a heets-et. De mondjuk a kettőt tök máshogy kell szívni, idő kell míg ráérez a megfelelő technikára az ember, nem 1-2 nap lesz.
Anyagi megfontolásból alapból deficitás áttérni, senki nem amiatt vált rá.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Vissza kell szokni a rendes cigarettára, ott nincs ami elromoljon.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz szineszokni #2518 üzenetére
Te se mostanság voltál dohányboltba…
-
Tibee86
nagyúr
válasz szineszokni #2522 üzenetére
Tehát csempészáru.
Igazából meg kéne duplázniuk az árat kapásból. Ez nem létszükség, csak károsítja a szervezetét vele az ember, mondhatni luxuscikk ma már a dohányzás. -
Tibee86
nagyúr
Duo tartósabb lesz, mivel a hevítőben nagyobb az akku, ugyanazon az áron nem kérdés, hogy az éri meg jobban.
Heets az olyan mint a cigi, ahány ember annyiféle ízlés, ciginél sincs olyan, hogy "nagy általánosságban bevált". Nekem a russet vált be, én azt érzem leginkább hasonlónak az analóg cigihez. -
Tibee86
nagyúr
válasz SztiviVander #2610 üzenetére
Mentolos rágót bedobsz mellé és ugyanaz.
-
Tibee86
nagyúr
Hát mint az ecet vagy az alkohol.
Ki milyen sűrűn takarítja, mennyivel, sok mindentől függ.
Igazából 2-3x rendeltem a ~4 év alatt, mert az ecettel eléred ugyanazt, csak abból kicsit több kell, meg kell hozzá az alkohol a semlegesítésére + a cap tisztításához. Szóval leginkább kényelmesebb, de jó lenne kideríteni mi lehet benne, mert elképesztő milyen gyorsan old le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest