Új hozzászólás Aktív témák
-
Végzet
csendes tag
Hello!
Ez lenne a kérdésem,hogy lehet-e bankártya nélkül úgy regelni itunesba,hogy a saját adataidat adod meg,csak nem adsz meg bankártya számot? A másik kérdésem az,hogy magyar vagy amerikai itunesba érdemes regelni? Vagy ez teljesen mindegy,bármi elérhető bármely országból?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Végzet -
Don't Panic
senior tag
válasz Végzet #10051 üzenetére
itt mindenre kapsz választ iTunes account regisztráció (bankkártya nélkül)
első találatnak google a barátod
[ Szerkesztve ]
-
SLiX
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnek, hogy van-e közületek valaki, aki nem használja az iPod-jához kapott fülesét, és szívesen meg is válna tőle. Ha van, akkor azt kérem, hogy küldjön nekem egy privátot.
Előre is köszönöm! -
harry3
őstag
Ma jött meg az iPod Touch 4G-m. Nagyon tetszik minden. A kijelzője egyszerűen gyönyörű.
-
Gordiann
őstag
Szerezz inkább valami jobb fülest. (sennheiser)
Ha meg a mikrofonos részre lenne szükséged, az olyan fülest nem minden ipodhoz adnak. Akinek adnak, az nem olcsón adja el valószinüleg, mert alapból elég drága boltban. A nem mikrofonos (ami sokunk 2/3G-s 8gb-os készülékéhez van), az meg nem sokat ér.Nekem mikrofon kellett, egy utángyártotat vettem 2k-ért itt a ph! aprókból.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
1st gen touch-om felfrissítettem 3.1.3-as firmware-re és azóta az albumokkal kavar kicsit. Eddig úgy volt hogy ha album szerint rendeztem a zenéket akkor úgy látszódott, hogy xy album és azon belül a dalok. Most viszont az xy album annyiszor szerepel ahány dal van benne, ami eléggé zavaró. Nem találtam erre sem a touch-on sem az itunes settingsben se erre vonatkozó megoldást. Tudtok segíteni?
Előre is köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Don't Panic
senior tag
válasz cintula187 #10059 üzenetére
-
aktív tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani hogy ameik jatekok iphone 4 retina displayre vannak tervezve azok a jatekok ipod 4g retina kijelzojet is tamogatjak? -
rakloo
aktív tag
Valaki tudna olyan progit mondani cydiából vagy bárhonnan, amivel egyszerűbben tudom bekapcsolni a wifit ? Kicsit hosszadalmas a beállítások>wifi> bekapcsolás dolog.
555-SHOE
-
kovis
tag
Egy mondatba elmondaná valaki? Az iphone 4 és az ipod touch 4 kijelzője nem nyújtja ugyanazt a minőséget? Az iphone-é jobb?
-
xxman
senior tag
1.1.5
Az aztán high , respectI just wanna have some fun.
-
Végzet
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet filmet rakni touchra? Mert ha behúzom itunesba a movie-ba vagy a sorozatokba,akkor azt írja ki,hogy hiba.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
rakloo
aktív tag
válasz makimakom #10063 üzenetére
Hello
Pont arra szeretnék egy másik alternatívát találni, mert kinézet ügyileg sem tetszett, és a telefon is sokat indult újra.
Mióta letöröltem egyszer volt rá példa, akkor is azért mert direktbe elindítottam vagy 20 appot.Tehát semmi más lehetőség nincs a célra ?
555-SHOE
-
harry3
őstag
válasz Don't Panic #10058 üzenetére
Nem nincs semmi. Végre pörög egy kicsit a topik.
Nagyon féltem, ha kell, akkor azt a kis pénzt már ráköltöm, hogy minél több ideig legyen szép.
Az iStyle-ban lehet kapni kijelzővédő fóliát és gumi tokot? Holnap mennék, de nem akarok potyán menni. -
Gordiann
őstag
válasz rakloo #10074 üzenetére
Basszus...válaszoltam, és kitöröltem, mert megijedtem, hogy képzelődtem, és nem is kérdezett senki ilyet....nem találtam...
akkor el tudtad még olvasni,amit írtam?szerk: a megijedet meg ly-vel írtam most meg...nagyon kész vagyok.. (de egyébként ezt a PH!-ról tanultam )
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
válasz harry3 #10072 üzenetére
figyu erre van egy tuti módszer megsúgom csak neked 4szem köt van egy telefonszámuk felhívod őket és megkérdezed am XMS be láttam jóféle tokot és [link]HardCandy Bubble Slider Chrome nekem ez bejön amúgy nekem most elöl nincs fóliám sztem nem is fogok rá venni eddig volt de leszedtem kb zavart hogy rajta van de aztán lehet veszek rá mert hoy én is féltem de tök durva nem karcolódik az eleje a hátulján van zagg shield
peace
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
ui: most teszem fel a Dungeon Hunter 2 és Infinity Blade -et a tacskóra kíváncsi vagyok rá nagyon.
a fragger nevü game is bejön
meg van egy durva app 360 Panorama tök jó képeket lehet vele lőni 360 -
csedaviasd
csendes tag
Sziasztok!
Az okdigitaltól rendelt touchom sajnos nem jött meg.Másfél héttel a rendelés után küldtek egy mail ,hogy nincs nekik raktáron...
Most az applebolt.com-ról rendeltem.
Már 1 hete átutaltam a pénzt de semmi...
Amúgy a bolt megbízhatónak tűnik.Remélem itt több sikerrel járok..:/
Rendelt már valaki innen? -
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Megjött végre a várva várt Ipod touch 4g-m
A fülest gyorsan eladtam slix kollégának. Így végül 49.000-ért hozzájutottam a touchhoz, ahhoz képest, hogy a saturnban hegyekben állnak a 3g-sek 49.990.-ért úgy érzem megérte várnom.
Véleményem:
-Gyors működés, szép kijelző, kicsit a fényképező gyenge, alig olvasható képet csinál.
-A lock gomb nem tudom csak nekem, benyomhatatlan, de a 3g-hez képest szörnyű.
-A kijelzővédő üveg, szerintem nagyon kiemelkedik a fém tokból (sérülékeny, éles és nem is esztétikus, kedvemre valóbb volt a 3g háza).
-A home gomb minthakicsit mélyebben lenne a kelleténélMásnak vélemény ezekről?
Vettem rá egy gél tokot, sajnos otthon van így nem tudtam még belerakni, de 450Ft volt, 3 hónap garanciával. Ár alapján lehet gagyi, de megpróbálom.
Ja meg raktam rá egyből kijelzővédőt, amit 500-ért vettem.Összeírtam pár appot, a szifonról:
appbox pro, szerintem nagyon jó kis progi. Sok hasznos aprósággal.
ps expressz szintén jó kis képszerkesztő és ingyenes.
meg egy csomó appot de azok fizetősek, így még nem raktam fel.Dióhéjban ennyi.
Üdv -
SLiX
csendes tag
válasz Gordiann #10057 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, viszont nekem most viszonylag olcsón kellett egy tűrhető füles, ezért esett a gyárira a választásom, meg út közben úgysem hallanám annyival szebbnek a jobb fülesek hangzását, mint amennyivel többe kerülnek, itthon pedig megvan a számomra megfelelő hangkörnyezet. Viszont amikor már nem leszek pénzszűkében, akkor mindenképp be fogok majd szerezni valami jó fülest, de az még nem most lesz.
@makimakom (#10061): A retina display támogatás mindössze annyit jelent, hogy az app megjelenése optimalizálva van az új, 540x960-as felbontásra is.
-
Végzet
csendes tag
válasz PredatorNo1 #10083 üzenetére
De akkor miért vannak avi-t képes lejátszó programok? Valahogy csak le lehet játszani avit,nem? (Vagy azok csak jailbreakelt touchokon működnek?)
-
Chosen
addikt
iTouch 4G-nél másnak is előfordul, hogy a Home gomb benyomása után (kattan is) nem csinál semmit, aztán 2.-benyomásnál éled csak fel? Nekem mostanában rendszeresen ezt csinálja.
-
rakloo
aktív tag
Aki ingyenes video converter-t akar, annak ajanlani tudnam a format factory-t.
Telefknokhoz is lehet kovertalni akart tipus szerint.
En 5800-hoz es most ipodhoz is hasznalom.555-SHOE
-
harry3
őstag
Ha csatlakozok egy hálózathoz, akkor látni fogják, hogy én netezek?
Tud valaki valamilyen jó ingyenes játékot(játékokat)? Van egy pár, de több kellene. -
xxman
senior tag
válasz cintula187 #10080 üzenetére
1genes touchra nem megy fel a 4.x szoftverek , apple nem engedi , nincs rá módszer
I just wanna have some fun.
-
XP NINJA
őstag
Hali van egy 2g-m es hogy lehetne azt hogy ketszer megnyomva elougrik a futo programok listaja?
-
sanyabanya
csendes tag
válasz PredatorNo1 #10079 üzenetére
Hol vetted a szilikon tokot?
-
cass
aktív tag
Az elmentett wifi jelszót hogyan lehet kitörölni?
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz sanyabanya #10093 üzenetére
Egy internetes piactéren.
Basszus most jöttem haza, mondom tolok egy kis zenét az ipod dokkolómról. Bele is megy a 4g, viszont hangot nem ad ki!! :S Valakinek tapasztalat? Miért lehet ez?
Amúgy jó a tok, nincs vele bajom, max. annyi, hogy felszedte a kijelzővédő fólia sarkait, így abból utólag kellett darabolnom :S
Szedtem le egy nagyon profi sakkprogramot (mindig elver a gép ) Ajánlom minden sakkosnak.
Üdv
-
Stifler93
tag
A North Point's iBand karácsonyi iHangversennyel kedveskedik minden Apple tulajnak:
http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4
(tessék lájkolni)
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Stifler93 #10098 üzenetére
Sziasztok
További fejlemények tok ügyben: Ugye nem azt kaptam, amit kértem kéket zöld helyett, ez még nem gáz, üsse kő.
De felszedte a szépen rárakott védőfóliát, és így már nem olyan szép mert le kellett vagdosnom belőle.
Ill. a csúszásgátló, rücskös rész befelé van a touch hátára nézve, így annak nem látom értelmét, kifele kellene álljon, hogy ne csússzon ki a kezemből.Felkerestem az eladót gmail chaten, az eladó neve: szatyamuszaki (ha lehet amíg ez le nem folyik ne vásároljon tőle senki, mert én ajánlottam eddig).
Szóval felkerestem elmondtam mi van, rögtön azzal kezdte, ezeket nem ő postázza, úgyhogy elnézést, és hogy 40% kedvezményt tud adni ezentúl.
- Mondom akkor mond mennyiért tudnál hozni, 3 rétegű (amiből 2 lejön felhelyezésnél ez evidens) fóliát:
- 2db 900Ft postával, 6db 1200Ft postával, és ebben benne van a 40%kedvezmény!-mondta Ő(sokaltam persze)
- És fent van vaterán? - Kérdeztem
- Adott egy linket, amin 10 darab volt 500Ft-ért plusz posta az 1000 Ft kb.
- Kérdőre vontam, hogy hogy lehet, hogy az előbb 1200-ért írta a 6db-ot
- "bocsánat rosszat linkeltem, ez nem 3 rétegű" (itt már sejtettem, hogy gőze nincs róla, mit is árul, elkezdtem csőbe húzni)
- Igen akkor a másik az, hogy 3 rétegű?
- Hát úgy, hogy mind a 3 réteg rajta marad a touchon, és az úgy tartósabb is!!
- Raktál te már fel ilyen fóliát? - Repült a kérdés.
- Nem
- Akkor előbb nézz már utána mit árulsz, mert hülyeséget beszélsz....
- OFFLINEEddig ennyi a történet Kicsit vicces, kicsit beszoptam, de ha megint látom, akkor ingyen kijelzőfóliát fogok kérni vagy repül a hatalmas NEGATÍV , ha már a tokja tönkretette az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA 12 / 256 GB
- Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art (Sony E) eladó Magyar garanciával
- AMD Ryzen 5 1500X Processzor, 3.50 GHz, 16MB, Socket AM4,hibátlan állapotban!
- Dell Optiplex 7010 SFF pc,i5 3470,16GB DDR3,240GB Új ssd,hibátlan működéssel!
- Dell Vostro 3900 pc,i5 4460,8GB DDR3,240GB új SSD/GTX 745 4GB vga,tökéletes működéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest