Új hozzászólás Aktív témák
-
SLiX
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnek, hogy van-e közületek valaki, aki nem használja az iPod-jához kapott fülesét, és szívesen meg is válna tőle. Ha van, akkor azt kérem, hogy küldjön nekem egy privátot.
Előre is köszönöm! -
SLiX
csendes tag
válasz Gordiann #10057 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, viszont nekem most viszonylag olcsón kellett egy tűrhető füles, ezért esett a gyárira a választásom, meg út közben úgysem hallanám annyival szebbnek a jobb fülesek hangzását, mint amennyivel többe kerülnek, itthon pedig megvan a számomra megfelelő hangkörnyezet. Viszont amikor már nem leszek pénzszűkében, akkor mindenképp be fogok majd szerezni valami jó fülest, de az még nem most lesz.
@makimakom (#10061): A retina display támogatás mindössze annyit jelent, hogy az app megjelenése optimalizálva van az új, 540x960-as felbontásra is.
-
SLiX
csendes tag
válasz makimakom #10099 üzenetére
Természetesen igen, mivel a felbontásuk megegyezik.
@Gordiann (#10110): Pontosan addig, ameddig az előző készüléked, vagy 90 nappal a szervizelés utánig, akármelyik később következik be. (Forrás: Apple, és jómagam tapasztalata.)
@PredatorNo1 (#10111): Így van, így lenne logikus, viszont az Apple-nek elég jó a nyilvántartása, így még a szervízben átpötyörészgetik neked az előző sorozatszámot érvénytelennek (mivel a készülék cserére került), az új készülék sorozatszámához pedig hozzárendelik a megfelelő lejárati dátumot (mint ahogy Gordiann-nak írtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest