Új hozzászólás Aktív témák
-
sparc
tag
válasz Csapi007 #8000 üzenetére
Ez touch 2g szal elvileg lehet.
Ahogy szétnéztem láttam hogy nem vagyok egyedül a hibával, a külföldi fórumokon százával láttam ilyen eseteket. Megoldás pedig sehol.
Szerintem ez elég gáz, kb 2 hónapja vettem a cuccot, de most emiatt nem tudom használni. A 4es felment rá, de mivel a gépemre valahogy nem megy rá a legújabb itunes ezért nem lehet rá másolni. -
sparc
tag
Végignéztem az összes Apple fórumot amit tudtam, meg a apple oldalát is de semmi.
Annyi hogy a 3.1.0-ás szoftvernél 1601 a hibakód. Ahogy láttam ez általános probléma az ipod 2g-nél. Nem előszőr szívom meg apple termékkel. Nem igaz, hogyha tudnak a problémáról (vagyis hogy downgrade közben problémák merülnek fel) akkor arra miért nem tudnak megoldást találni?
Az apple support egy nagy nulla. -
sparc
tag
Szóval a 3194-es hiba továbbra is fennáll.
Megpróbáltam minden módszert ami elérhető a neten, de úgy vettem észre, hogy az ipod tulajok jó részénél előjön ez a durva hiba.
Akinek esetleg van valami jó ötlete azt nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
sparc
tag
Kössz a tippeket, megpróbálom.
-
sparc
tag
Ma megpróbálom a 9.1-es itunessal.
Amúgy esetleg van itt olyan akinek már sikerült a downgrade? -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy a Touch-on ugyanúgy, mint az iPhone-on a jobb felső sarokban ki legyen írva az akku töltöttsége százalékban. Találtam progikat az appStore-ban, de azért az kényelmesebb, ha eleve ott van az állapotsorban.
Ha valami JB-s progi van rá, akkor privátban megírnátok? Köszi! -
Csapi007
veterán
válasz Csirkejozsi #8021 üzenetére
Hy
JB után SBSettingsből be tudod kapcsolni a számos kijelzést. A százalékoshoz pedig rengeteg csomag van cydiaban. Percentage-t írj be."Csak úgy mondom"
-
Zsé2003
aktív tag
Nekem is valahogy vissza kéne állítani 4.0-ról, de nem igazán akarja :S
Shift+Restore? Miért nem műkszik? -
xxman
senior tag
üdv!
az a kérdésem hogy a fájl rendszer megpiszkálása(képfájlok cserélje ) nélkül átlehet-e írni a statusbar balsarkában lévő ipod feliratot?I just wanna have some fun.
-
boogie84
veterán
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Monochrome
csendes tag
Ha másik számítógépre (ahol soha nem fog stimmelni a library tartalma) feltelepítem az iTunest, másolhatok-e az ipodra anélkül, hogy bármi kavart okozna a korábban felmásoltakban?Csak ipodra másolásra gondoltam "manual data transferrel".Semmiféle szinkronizálást nem akarok, auto-szinkronizációt kikapcsolnám. Ami nem kell, azt az ipodon törölném.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Monochrome #8040 üzenetére
ITunes-al nem tudsz másolgatni csak szinkronizálni és le fogja törölni az összes cuccodat.
Meg tudod csinálni JB után T-pot-al.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
xxman
senior tag
vagy pwnTunessal
I just wanna have some fun.
-
e30st
tag
válasz Monochrome #8040 üzenetére
érdekes, nekem ugyan classicom és nanom meg shuffle-m van csak, de azokon ha beállítom a kezdőoldalon hogy manually manage files, akkor onnantól kezdve bármilyen gép itunesára ráteszem, közli hogy másik géppel van szinkronizálva, akarom e ezzel szinkronizálni, mire a válasz hogy nem, és onnantól kezdve tökéletesen működik. azt húzok rá a könyvtárakból amit akarok (így van az ipod classicomon már 62GB zene).
tehát igenis lehet úgy, hogy több gépről másolsz fel különböző fájlokat, anélkül, hogy kavarodást okozna.
haverom Touchán is kipróbáltam, és ott is működött, mégcsak jailbrake sem kellett hozzá.
tehát annyi a lényeg, hogy a kipipálandó részeknél beállítod az autosync leállítását, és kipipálod hogy manually manage files, onnantól kezdve pedig ha másik gépre csatlakoztatod az itunesnál minden feljelenő kérdésére nemet kell mondani, és akkor nem szinkronizálja újra, hanem ráhúzhatsz mindenféle zenét
-
hack69
aktív tag
Csak egy kérdés: Mikor jelentik be a 4. Generációt?
-
xxman
senior tag
válasz koma106 #8047 üzenetére
én nagyon várom...
amit én szeretnék bele:
600mhz-1Ghz proci
256mb-512mb RAM
RetinaDisplay
erősebb akksi
más design
FaceTime (ez nem hiszem h lesz de nagyon jó lenne)A legkisebb kapacitású (szerintem 16GB lesz) annak az ára külföldröl behozatás esetén (vagy akár itthoni megjelenéskor) 100e Huf alatt lesz?
I just wanna have some fun.
-
xxman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- GAMER PC JÓ ÁRON! I5-9600K, 1660TI OC 6GB, 16GB RAM, 250GB SSD, 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest