Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
válasz makimakom #9750 üzenetére
rettentő kellemes, egyáltalán nem látszódnak pixelek. weboldalakat belenagyítás nélkül lehet rajta olvasni, ha mégsem látnád, akkor elforgatva tutira el lehet olvasni. Egyedül a betekintési szöggel van a probléma, az iphonehoz képest retek. nagyon közelről nézve sem látni rajta a pixeleket. Nem tudom mennyire rontja a szemet, szerintem nem, de a fényerőt jól be kell állítani, mert maxon égeti a szemet, és szinte mindig 1/3-on használom nappal, és bőven elég, este meg a a 0 is sok néha.
-
Don't Panic
senior tag
hi mondana nekem valaki egy offline BP térképet
-
Roxeus
tag
Sikerült a "műtét", 4.1-es iOS van a 2,5G 8GB Touch-on. Errre melyik verziós SBS settings-et lehet feltelepíteni?
Illetve még régen láttam Youtube videót egy olyan játékról, amiben rajzolni kell különböző formákat, majd azok "fizikai" tárgyakká változnak, leesnek, megmozdulnak stb. Különböző rajzolt pályákon kell a feladatokat ennek segítségével megoldani. Ha jól emlékszem, valami kreativitás díjat is nyert, de azóta se sikerült meglelnem. Ha valaki tudja melyikre gondolok, akkor a segítségét megköszönném...
-
XP NINJA
őstag
sziasztok, ipod touch 2g 8gb-hoz szertnék egy füllhalgatót, akg-re gondoltam, kb 1,5 éves gyári füllhalgatóját adnám el és egy 2 ezret hozzáadnék, ennyim lenne egy füllhalgatóra. mit ajánlotok?
-
-
Roxeus
tag
Köszönöm megtaláltam... A youtube-os videók között megtaláltam, nagyon hasonló a kettő, de én a Crayon Physics-re gondoltam.
Ajánlom mindenkinek, rendkívül egyszerű, mégis remek kis app...
Szerk: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nézegettem az usa árakat, és ha hozzáadom a szállítást+áfát+vámot, még úgyis olcsóbban jön ki egy 64gb-s ipod touch, mintha itthon venném, vagy egy neppertől.
Elvileg viaadress.com-al megoldható, hogy usa címre küldjék ki a boltból (olyan bolt esetén, ami csak usa-n belül szállít), és onnan elküldik ide neked.
Az lenne a kérdésem, hogy csak az apple.com-on vásárolt ipod touch-ok esetében van ingyenes gravírozás vagy nem?
Ha nem az appletől rendelnék, van vmilyen más usa netes bolt, ami viszont szállít Európába?
Előre is köszi!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Don't Panic
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz Don't Panic #9763 üzenetére
Most megnéztem környező országok apple boltjait, mindenhol olcsóbb, mint itthon (4g 64gb 129k, nevetséges), és természetesen mindegyik apple oldal felkínálja az ingyenes gravírozást, kivéve a magyar.
Eléggé hányingert keltő!Boltba drága, annyit nem adok érte.
Nepper, aki ugyanúgy rendelné meg, mint én (bár hozzáteszem, én hozzászámoltam az áramhoz az áfa és vám terhet, amit ezek nem biztos, hogy kifizetik)+a haszna.
Akkor már inkább megrendelem magam usa-ból és várok türelemmel.
Ups futárral és érték biztosítva még mindig olcsóbb, mint a fenti lehetőségek bmelyike.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Iphone-t soha a büdös életbe nem vennék!
Büszke android felhasználó vagyok, és az iphone sose tudná kielégíteni az igényeimet.Viszont megjelenése óta van egy ipod touch 1g 16gb-m (akkor vettem kb 60k-ért), ami már elég öregecske és a tárhelyet is kinőttem..
Ha sikerül jó áron eladnom a régit, akkor kb kerülne 70k-ba az új, viszont frissebb vas és 4x annyi tárhely.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
máyköl
veterán
Én meg soha a büdös életbe nem vennék androidot.
Döntsd el, vagy Android, vagy Apple!Uhh, nekem 8gigás ipodom van, de még a felét sem telítettem be. Mit lehet ennyit rárakni? Milyen App-ok meg játékok vannak rajta, melyek a kedvenceid? Mert azokból én még hiányt érzek...
-
sagesz93
addikt
nekem már hiányzik az android, bőven jó az ipod mellett
Mit lehet rátenni?
Mondjuk van 10 giga zeném, azt rá tudnám tenni.
Van 75 appom ami szintén 10 giga. Na, ez már 20, + fél giga kép, azt nekem ennyi. Egérmozizni nem szoktam.
Zenéből meg mindig csak több lesz, vagyis nálam.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Régen volt vagy 9oldalnyi appom, amióta van rendes mobilom, azóta kb 5 app van csak fönt ipodon: ea sudoku, meebo, bkv menetrend, sandstorm és az angry birds halloween, ezek együtt bőven szerintem a 400mega alatt van.
Sőt, volt olyan időszak, hogy az ipodot a wc-n tartottam, hogy ha esetleg arra járok, akkor tudjak sudokuzni
Mást már nem igazán tárolok az ipodon.
Most tanuláshoz raktam fel új számokat, amik már csak úgy fértek fel, ha töröltem a képeimet (kb 290mb), és még legalább 1gb-nyi zenét.Szóval nekem csak zenéből jött össze a 14gb, azt is úgy, hogy jól meg kellett szűrnöm, hogy mi kerüljön fel.
64gb-vel már nem lenne ilyen gondom
Viszont tegnap láttam, hogy lesz android bootlace-el 1g-re is, többire még nem ígérték, iphone-ra meg már van
Amúgy lenne egy kompatibilitási kérdésem: van egy nagyon jó és megbízható dokkolós hangszóróm ipodhoz, amire az van írva, hogy kompatibilis kb minden ipoddal, iphone 2g,3g és 3gs-el, illetve ipod touch 1g-vel.
Több ipod touch nincs felsorolva rajta.
Vajon a 4g-t befogadja nekem és fog működni rendesen?
(mivel van rajta tv kimenet is, ezért ha elindítom a zenét, mindig megkérdezi, hogy akarom-e megjeleníteni a kijelzőn+van hozzá egy remek távirányító is)We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
macaframa
csendes tag
a 8gigás toch sebessége alacsonyabb mint a 32 vagy a 64gb-os verzióé. érdemesebb megmaradni 3.1.3 szoftververzión. downgradelésre ajánlom a tinyumbrella programot. belépsz a programba, rákattintasz h save shsh blobs, majd start tss server gomb.
letöltesz egy gyári ipod touch 3.1.3 szoftvert (gugli) majd itunesban shift+restore lenyomásával betallózod neki a firmware-t. a tinyumbrella azért kell, mert az itunes szoftverfrissítés elött verificationt kér az apple-től , de az már a 3.1.3-at nem irja alá, csak a 4.1-et. a tinyumbrella használatával az itunes a tinyumbrella szerverére (saurik szervere) küldi a hitelesítést, és felengedi rá a régebbi szoftot. üdvwww.imaginepest.hu
-
harry3
őstag
Üdv.
Mivel elég sok segítséget kaptam tőletek, lenne egy utolsó kérdésem.
iPod Touch 4G 8GB: 53000
iPhone 3GS 8GB: 68000
Melyik érné meg jobban? Esetleg iPhone 3GS-t megéri hosszabb távra venni? Ez tartalmazná az iPodot is. -
macaframa
csendes tag
ami a legjobban emgéri: ipod touch 4 32gb meg egy szar telefon legalábbis én igy nyomom és nem bántam meg. a 8giga angyon kevés főleg ha videózol is meg csomó helyet elfoglal a 4.1 (600 megát)
63ért ebayen tudsz már venni.
szerintem 1-2 év mulva be lesz wifizve budapest, és úgyis lehet az embernek telefonszáma valami voip szolgáltatónál és akkor akár már telefon is meg van már valami tok amibe rakhatsz sim karit meg van bene vevő meg csomó minden, lényeg hogy a dock connectorba castlakozik, és iphone lesz a touchból.www.imaginepest.hu
-
Kommy
veterán
válasz macaframa #9781 üzenetére
csak annyi a gond, hogy mindenképpen kell jb a tokhoz, mert különben nem tudod használni. Ráadásul ormótlan lesz tőle a touch. Meg ki tudja milyen minőségű. Alpból nincs a touch-ban hangszóró (aminn hallod a beszélgetést), nem tudom, hogy milyen hangerővel szólhat ha csörögne a telefon mivel a touch hangszórója a belselyében van és a dock csatlakozónál jön ki a hang ami 0gy be van tömve. Meg valyim mennyivel merülhet jobban tőle a touch (tumom van külön aksija), sőt még a súlya is nagymértékben megnő.
-
spec06
csendes tag
Hali!
Valakinek van ötlete, hogy lehetne életet lehelni egy Ipod touch 1g-be?
3.0 volt rajta JB-vel, aztán rámentem h frissítse 3.1.2-re, majd a végén kiírta hogy 2003-as hiba. Sikertelen. Próbáltam DFU-ba rakni, restore-olni, külön leszedni a firmware-t és úgy feltenni rá, mindig ugyanaz a hiba.
Segítsetek -
Zirowe
nagyúr
Azért a gép újrarakása előtt még megpróbálnék pár dolgot.
Én tegnap frissítettem az 1g-met 3.0ról 3.1.3ra, minden ment gond nélkül, előtte itunes felfrissítette magát a legfrissebb verzióra.
Utána downgrade-ltem 3.1.2-re, szóval szerintem neked is mennie kéne simán.
Innen szedd a cuccost..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
spec06
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Sikerült megcsinálni, csak másik gépre kellett dugni
-
Zirowe
nagyúr
Ezt próbálta már vki?
2.2es android 1g alá.
Én most raktam fel.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Gyors help kellene:
Próbálom restorolni az ipodom, de azt irja, az aple softver szerverhez nem tud csatlakozni, de előtte töltöttem le a frissítést.
Mitévő legyek? mert cydia letöltése közben bezárta a táccsot, és félig feltette, újrarakni nem engedi, mert azt írja fenn van de el sem inditja rendesen.
-
Csirkejozsi
tag
válasz PredatorNo1 #9790 üzenetére
Nem egészen világos. Most csak a cydia nem működik, vagy az egész táccs behalt? És egyáltalán hogy jön össze a kettő? Most jailbreakelni akarsz, vagy restore-olni?
Próbáltad már DFU módban? -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Csirkejozsi #9791 üzenetére
Hali
Restorolni de már sikerült, valami csoda folytál restore módba raktam :S
Amúgy a cydia nem ment csak.
Üdv
-
csedaviasd
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne ,hogy szerintetek egy 2.5 g-s touch-ra érdemes-e felrakni a 4.1-es IOS-t?
A multitask és a game center miatt kéne a 4.1 de viszont azt halottam ,hogy elég lassú és néhány program nem fut rendesen.
Nektek mi a véleményetek? -
csdm
senior tag
válasz csedaviasd #9793 üzenetére
iOS 4.0 valóban lassú volt rajta, de én meg úgy tudom, hogy 4.1-gyel már jelentősen gyorsult, szóval igen. Viszont multitasking alapból nem lesz benne.
-
csedaviasd
csendes tag
Azt tudom de meg lehet "bütykölni" csak nem ajánlatos mert ha sok komolyabb programot egyszerre futtat a touch azt már nem bírja el.Na de én sokat nem fogok...
Akkor szerinted érdemes frissíteni?
És a frissítést úgy kell ,hogy shift et nyomom és rámegyek a restorra és betallózom a 4.1-et vagy kell nyomni a home gombot is?
És köszi a választ! -
Nova96
őstag
Üdv kaptam egy fél évig használt (ismerős) Apple iPod classic 60GB MP3 lejátszó
de a laptop nem ismeri fel.
Valakinek valami ötlet?
(itunes felettem , ha ez számít)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest