Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    Közelítsük meg egy kicsit más irányból a kérdést.
    Egy átlagember (tehát nem vérlibsi vagy szélsőjobbos) hogy fogja jobban elfogadni a pirézeket? Ha a piréz állandóan, nagy hangon hirdeti, hogy ő piréz és különböző, vagy akkor, ha szépen úgy él, mint a többségben lévő nem pirézek (amikor Rómában...), és attól még csinálja a maga piréz dolgait nyugiban. És most ne az ultraliberális Z országból induljunk ki, hanem a magyar "rögvalóságból".

    Kíváncsi vagyok, hogy mikor jutunk el a nem erőszakoskodó pedofilok elfogadásához. Elvégre az is csak egy eltérő szekszuális orientáció (és mielőtt valaki beleköt, nem a melegek és a pedok közé teszek egyenlőségjelet, csak a "mindent fogadjunk el, mert attól leszünk haladó emberek" elvet akarom kisarkítani).

    Vagy egy kicsit másik, életszagúbb példa. Nem arab országban kéne-e engedni, hogy valaki igazolványképen burkában legyen, azaz hogy csak egy kihálózott szem látszódjon, aztán meg bárki használhassa azt az igazolványt? Szerintem nem, aztán mégis mekkora patália volt ebből, amikor bevezették, hogy nem lehet. Tehát: burkázzon nyugodtan az utcán és ahol akar, de valamilyen szinten alkalmazkodjon az illető ahhoz a helyhez, és környezethez, ahol van, mert különben csak az elutasítást fogja elérni, főleg akkor, ha az olyan dolgokat is érint mint más emberek biztonsága.

    Summa summarumŰ: jobb óvatosan bánni azzal, hogy mit és hogyan fogadunk el, ÉS hogy hogyan akarjuk elérni az elfogadást.

    [ Szerkesztve ]

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák