- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #65551 üzenetére
Ne féljél, látom folyamatosan hülyének nézel, de nem zavar... Egy ilyet is hogy beveszel csak gratulálni tudok, bár én nem nézlek le emiatt, de te folyamatosan azt csinálod velem akár mit mondok...Olyanoktól tudom akik személyesen ismerik, illetve már itt is említették...-->
Én kacagok a palin végig, főleg mikor 30 milliót egy adásba elköltött, bár azt csak tényleg a nagyon analfabéták vették be olyan szarul volt előadva. Először is kinézett egy 10 millás órát, persze azért hogy reklámozza az üzletet, állítólag megvette, de olyan gyorsan vissza is adta, mivel utána sosem lehetett látni a kezén. Majd elment venni egy 20 misis mercit, persze úgy hogy elfelejtett beleülni előtte, és mikor elvitte akkor jött rá neki kicsi, és ott hagyta... Minden egyes momentum megvan rendezve, a média meg nyomja. Lehet persze nem egy smártja van, plusz egy hiteles lakása, de hogy sok pénze nincs az 100%, mivel a tartozásokat amit hangoztatnak az viszont mind igaz, és előbb utóbb szembe kell néznie ezekkel...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #65563 üzenetére
Természetesen igazad van.
Véletlenül se arról lehet szó, hogy nincs kedvem veled ismét oldalakat vitázni azért , mert egy egyszerű kérdésbe beleképzelsz minden baromságot, és azokra válaszolsz folyamatosan...erre utalt a "félve".
Szimplán érdekelt volna, azért kérdeztem, de te ebből összhoztad azt, hogy én hülyének nézlek, beveszem az egészet, de szerencsémre azért emiatt nem nézel le. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #65566 üzenetére
Nem, te 1-2 hete folyamatosan kötekedsz, kezdeted azzal az aksis buzisággal, közbe volt még egy valami (nincs kedvem visszakeresni), most meg ezzel a félve mered megkérdezni kb hogy lehetek ilyen hülye hogy ezt gondolom. Majd felvázolom neked, leesik hogy ja tényleg van benne valami, illetve ugye más is mondta, és most meg védekezz mint egy (ide gondold ki mit akartam). Kicsit unom már...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tDr1v3r #65569 üzenetére
Persze, vicc az egész pali, tartozás hegyek...Bár ha pár évig még megy ez a műsor akkor tényleg sok pénzt kiszed belőle, nagyon sokan csak miatta + a csaja miatt nézik azért is nyomja a média.
Más, mindenkitől: Szakmaiba már kérdeztem, de ott nem érkezett válasz erre:
"i5-ömnek a kamera védője alá bement 2 szösz, elég látványos fényképezésnél, ezt kekeckedés nélkül cserélik vodánál ugye?"
-secret-: Az az egész megvolt játszva, és a 95% kb mindig megvan, szóval azért volt így ahogy...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #65564 üzenetére
Ez a drágább autó tulaja rész butaság, csomó gyártóval állapodott meg az Apple, aminek nagy része nem luxusmárka, de van olyan is, ami nem is prémium márka, szóval ez sokaknak jöhet jól...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #65576 üzenetére
Folyamatosan valótlan dolgokat állítok... Oké, az a baj túl okosnak hiszed magad, de csak hiszed... Mind1 lényegtelen, ne szólj hozzám, én se hozzád, ne oktass kinek mit írok, és nem lesz gond...
-secret-: Telefonja viszont több is van, láttam vagy 3 fajtát nála, állítólag mindent a szponzoroktól kapja...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz -secret- #65578 üzenetére
meg is érdemli a marhája. Nem tudnak mar egyesek jo dolgukban mit kitalálni, a vadállatokat nem véletlenül hívják vadnak. Sose tudhatja az ember, mikor harapják ketté. Pláne egy krokodil. Igy kapásból nem is tudnék annál veszélyesebb állatot mondani, mar ami az idomitasra vonatkozik.
i6 Silver
-
Arcképgyáros
válasz manchester85 #65579 üzenetére
Ezen mit szakadtam.
Bling95: Csávó kiment megsértődve a krokodiltól. Aki hülye az halljon is meg!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #65575 üzenetére
Suzukikban is lesz, szóval nem is feltétlenül 5+ milliós autók
Bár nyilván nem az alapfelszereltségű Swiftekben lesz, de ettől még közép-felsőközép kategóriás autókban már simán elérhető lesz a Carplay, de lehet,h alsóközepekben is, szóval a Ferrari kicsit erős volt, nem annyira lesz ez rétegtermék, én nagy jövőt jósolok neki.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz Zjunior #65534 üzenetére
Ja akkor te most menő vagy?
fitymátcsattogtatás megy ezerrel
Biztos 100%-ig legális volt ...
(#65554) B-L-A-C-K: ebben az országban akik igazán megtehetik ezt, azok nem állnak kamera elé... Lásd Simicska és társai. Kész szenzáció volt néhány éve, hogy egyetlen képet csináltak róla..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #65587 üzenetére
Amúgy is szerintem én vagyok a legmenőbb mert használtan veszek mindent jó áron és csak ritkán bukok... (viccnek szántam mielőtt világháború törne ki)
Mindenkinek: Erre még nem kaptam választ most sem, feleslegesen nem viszem be ha lesz@rják...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bling95 #65597 üzenetére
Attól függetlenül hogy elég sok iPhone-m volt nem kellett gariztatnom eddig egyiket sem, így a menetével nem is nagyon vagyok tisztában. Vodás vagy? Mennyi idő volt? Olyanba belemennek ha esetleg várni kell a cserekészülékre addig nálam maradhat ez a készülék, és ha megjön akkor cserélik ki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest