Új hozzászólás Aktív témák

  • vadászcsiga

    félisten

    válasz #45126 üzenetére

    Ez most meglepett. Ennyire kilátástalannak érzed a jelenlegi életet? Szerintem nem szabad ennyire a politikától függeni.

    Többiekhez. Lehet hogy hülye vagyok de en is ugy érzem hogy semmi szükség ezekre vérszívó multikra. Vessetek össze pl a telefon szolgtatokat a par száz km-rel nyugatra lévőkkel. Mar Ausztriában sem tehetnek meg bármit az ügyfelekkel hiszen belőlük élnek. Ilyen mint nálunk, megkockáztatom hogy csak Mo van. Vagy a bankok, vagy a külföldi kézben levő multik. Nem egy ismerősöm dolgozik pl a Lidl-ben, ami ott folyik szemben pl az ausztiaival, bicskanyitogató. Kint szabályok vannak amit be KELL tartani.

    Masik meg a mostani kormány. Ha ő van, mindenki a második atikrisztust latja benne, pontosan igy volt ez az előző kormányzásuk idején, ha a vörösök, az mar nem annyira rossz pedig csináltak ok is cifra dolgokat hu hú de még milyeneket, aki akarja emlékszik ra. Számok meghamisítása akkor is történt, sőt a mutyi akkor van csak igazán amikor ők vannak, tudjuk hogy Bp nagy része melyik oldal felé húz, életem első 27 evet ott töltöttem ugyhogy tudom miről beszélek. Nagyon sok összefonódás es komcsi barát csak arra var hogy ujra a helyükön legyenek.

    Most jól a kétpólosú hibaba estem, ha nem ezek akkor a masik, holott mindegyket seggbe kene rugni.
    Még annyit hogy akik abban reménykednek hogy jövő tavasszal változik a felállás miben reménykednek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák