Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz Cyberpunk #41648 üzenetére

    Na de várjál. Én kalitól (aki szakértő) mindig azt olvasom, hogy nála tök jól fut minden mert rendben tartja a készülékét. Meg a legtöbb akadás, lassulás user error.
    Mert az ota frissítés az nem jó, mert beragadhatnak régi elemek a rendszerből. Újrahúzásnál szintén semmi adat nem maradhat meg szerinte, mert galibát okozhat. És ez csak a gyárilag támogatott funkció, a root utáni nem hivatalos még szóba sem került! Azt mondja, ne az alapján alkossunk véleményt, amit pl egy kiállított darab tud, mert azt halálra nyomkodták és össze-vissza telepítettek rá mindent. Na most én ha kell valamire program (pl.: vegyük a 7-es bétát: Nem ment a podcasts app, kellett valami alternatíva) és leszedek mondjuk 20 ilyesmi alkalmazást, hogy vajon melyik is kell majd, akkor azokkal nekem nem kell foglalkoznom, nem okoznak semmilyen akadást, anomáliát. Leszedek 20-at, törlök 15-öt, és minden megy tovább. Nem kell újraindítani a készüléket. Ugye én magam 90 napos folyamatos működést tudtam összehozni, és az is csak egy hálózati hiba miatt szakadt meg. Most olvasom a szifon topikban, hogy valaki 100+ napnál tart deszkán. Szóval tömören összefoglalva: Nem kell vele törődni. Használom a kütyüt, aztán kész. Ha esetleg jelzi, hogy van egy frissítés, rányomok hogy ok, és megcsinálja magának. Újraindul és megyek tovább- Úgy, hogy tényleg minden adatom rajta marad és nem akad össze semmi semmivel. És hogy ez mennyire fontos: Én konkrétan emiatt hagytam fel a jb-vel, pedig akkor még nem volt cc, ami nagyon kellett volna. De megvárni a jb-t, a cydiás dolgokat újrapakolni, meg azok frissítéseivel is foglalkozni, meg a fene tudja... Inkább váltottam tiszta rendszerre. Egyetlen dolgom van: Árammal etetni. Ezen kívül semmilyen törődést és odafigyelést nem igényel. Ettől függetlenül továbbra is szemezek a HTC-vel, mert az iOS 7 viszont ronda mint az állat, és 2008 óta használom. (Valamint a droid sem rossz már, csak az inkább olyan, mint egy mini pc. Többet tud, de törődni kell vele. Aki lutsa, és nincs szüksége a tudásbeli pluszra, az jobban jár a szifonnal.) BTW pont ez tetszik, hogy a htc sync ki tudott szedni mindent az iTunes mentésemből, és elég sok dolog átjött szépen. Amit droidon használtam podcastre, az meg az opml fájlból gyönyörűen behúzta a feliratkozásokat. De ez már 2 lépés, és a szükséges dolgoknak max a negyedét oldja meg. Van a HTC Backup, ami eleve kevesebbet ígér, de az sem elég jó.

    43653: Na erre látod jó volt a HTC One is, felőlem jöhet 4.8-as teló is, bár támogatni nem támogatom, továbbra sem, de ellene sem vagyok ahogy azt a HTC One tapasztalataimnál írtam. Igazából leszarom mostantól, hogy mekkora a kijelző. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák