Új hozzászólás Aktív témák

  • kenny123

    addikt

    Na, akkor így majd' egy nap használat után s4-rőlł;

    Fura, és a többéves ios háttérrel kellemetlen is valahol. Furcsa, hogy az ikonoknál semmiféle rendszer nincs, össze van hányva kb, különböző formák, abszolút bántja a szemem. (témázást ne nézzük most, meg se próbáltam.) A gyári launchert kapásból cseréltem apex-re, ami az alap ICS kinézetet adja, ez jóval szebb szerintem, meg testreszabhatóbb. A kijelző nem kényelmetlen nagyon, pedig átlagos kezem van. Képminőségre semmi panaszom nincs, nagyon szép. (itt jegyzem meg, hogy személy szerint sehol nem érzem a nagy felbontás előnyét, mert látni nem igazán látom élesebbnek a képet.) Napfényben megadja magát max fényerőn, de ott azért az i5-re is hunyorítottam már. Üzemidő még, amit hirtelen többnek érzek, mint amit az i5 nyújtott, ez mindenképp plusz. A szenzoros bohóckodásra fordítottam kb negyed órát utólag, reklámban valahogy ez is gördülékenyebben megy, meg nem is csinálok magamból retardáltat népek elött. Gyakorlatban nekem jó ha 10ből 2x értette a fejjel görgetést, pl.
    Játékokat nagyon nem néztem, régen nagy kedvenc volt PC-n a re-volt, (ios-on is free, próbáljátok ki). Külön emlékszem, hogy i5-ön egy darab röccenés sem volt, itt azért néha volt lag. Más játékot nagyon nem néztem, erről fix-re tudtam hogy nem volt gond. A kamera szép képeket csinál, lehet vele bohóckodni, de mondjuk nekem soha nem volt szemem az ilyesmihez.
    Maga a rendszer elvileg a legfrissebb 4.2.2-es, (vannak alverziók, amik hivatalosan frisebbek, nekem nem ajánl fel semmiféle frissítést. )
    Összességében magát a rendszert nem érzem annyira smooth-nak -ezzel talán senkinek nem okozok meglepetést-, ékes példája hogy ha hívnak, a képernyő jelzése, és a csengőhang kezdete között van egy jó erős <másodperc.
    Ismerős körben már kérdezgetek, kell-e valakinek, ha nem, akkor egy héten belül landol az aprón. Persze jelentős bukóval nem fogok megválni tőle, akkor inkább marad, és jövök majd frissen 5s-re. Hiányzik. :DDD

    Ha valakinek bármi kérdése lenne, vagy nézzek meg ezt-azt, írjátok nyugodtan. Bocsi a hatalmas tömbért mindenkitől. :)

    [ Szerkesztve ]

    yo

Új hozzászólás Aktív témák