Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz radi8tor #190264 üzenetére

    Apple Maps-et használok. Minden indulásnál már írja is ki a címet és az útvonalat. Valószínűleg valahogy elmentette azt, hogy melyik nap hova mentem és az alapján találja ki, hogy mi a célom. ... Ez onnan is látszik, hogy minden reggel a munkahelyre akar navigálni, munka után vagy haza, vagy pedig - mivel volt olyan, hogy néha elmentem vacsoráért - egy étterembe akar vinni. És minden egyes autóindításnál ki kell vennem, hogy ne mondja meg hova akarok menni. Ja, és útvonaterv nézetben mutatja olyankor a haladásomat, tehát pont nem látszanak így a forgalmi viszonyok.

    A másik, amit egyelőre nem sikerült megoldanom - szintén a frissítés óta van - hogy a térkép nem követi az irányt, hogy merre megyek. Tehát ha megyek egyenesen és elkanyarodok jobbra, akkor a térkép nem fordul el, hogy a képen mindig felfelé haladjak, hanem simán lehetséges, hogy lefelé haladok. Nem tudom mennyire világos ahogy leírtam.

    vans?

    Google Maps-et azóta nem használok, mióta útközben folyamatosan újra akar tervezni. Ez akkor volt baromi jó, amikor Horvátországba Szlovénián keresztül akartunk menni és vagy tízszer módosított útvonalat önhatalmúlag. Van kb 5-10 másodperced, hogy az új ajánlást elutasítsd és ha ezt nem teszed meg, akkor módosít úgy, hogy eleve be volt írva, hogy érintse Ljubljanát. Ehelyett direkt HR-ba akart vinni Szlovénia kihagyásával. Na most az ember azért általában az utat nézi nem pedig folyamatosan a térképet, így nem egyszer volt, hogy módosított. Idén egyszer véletlen megintcsak a GMapset indítottam el Horvátországba, akkor is elcseszett valamit és csak azért sem úgy vitt, ahogy beállítottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák