Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz radi8tor #190199 üzenetére

    Nekem még amikor frissen került fel a 16.0, akkor volt egyszer olyan, hogy az iMessage nagyobb terjedelemnél mintha laggolt volna, de igazság szerint nem is írok sokat, mert akkor inkább felhívom telefonom, vagy FaceTimeon.

    Az e-mail viszont baromi nagy gebasz volt, mert a privátomról hiába küldtem el üzeneteket és hiába adott ki olyan hangot is, hogy elküldte, az elküldött mappában már baromira nem volt benne és nem is kapták meg a címzettek. Most csináltam két tesztet két különböző címre, kettőből kettő elment és meg is kapták, szóval remélem ezzel megoldódott.

    Az pedig, hogy miért nem jelzett az tényleg user error volt, de nem egy-két perc volt mire rájöttem. ... Kicsit Samsung szindrómás lett az iOS. Hiába volt beállítva a hangoknál, hogy milyen hanggal jelezzen ha e-mail érkezett és hiába volt az is beállítva, hogy milyen gyakorisággal szedje le az üzeneteket, a beállításokon belül a mail mappában az alert nem volt bepipálva. :W ... Na most én ezzel soha nem találkoztam, anno az 5S alapból jelzett, ezen pedig valamiért ezek szerint nem volt beállítva. ... Szóval banális dolog volt.

Új hozzászólás Aktív témák