Új hozzászólás Aktív témák

  • Sukta 95

    tag

    válasz mondomén #123393 üzenetére

    Azert ebbe van ferdites is boven. Befizetni nyilvan nem fognak, ez teny. A kilepesi folyamat legalabb 2 ev. Raadasul a kereskedes epp ugy fog mukodni, mint most. Anglia innentol olyan szerepet fog betolteni, mint norvegia, svajc stb.

    A piacok pedig mar rovidtavon helyre fognak allni, csak shortolnak meg egy kicsit a traderek, remelhetoleg en is. :D
    Nekunk pedig a gyenge forint mondhatni meg jo is. Legalabbis a jelenlegi politikai vezetes monetaris elkepzeleseibe beleillik. Nem veletlenul vagdossak az alapkamatot is es tartjak gyengen a forintot.

    Az unio pedig mar eleg reg a vegnapjait eli, ido kerdese es vegleg vege lesz. Az angilai dolgozoknak hosszutavon nem valoszinu, hogy megeri hazajonni, de ez mindenki egyeni problemaja. Hazakuldeni, pedig nem fogjak a kelet europabol erkezetteket, egyszeruen nem erdekuk. Nem lesz itt munkavallalasi mizeria es semmi sem, majd kotnek szep kis egyezmenyeket es minden ugy fog mukodni, mint most..

    Az angolok legnagyobb gondja az leginkabb, hogy mostantol kezdhetnek kis-britanniaban gondolkodni, fel fognak erosodni a skot es ir hangok. A gazdasagi is politikai valsagot hamar atveszelik, nem erdeke senkinek, hogy tonkretegyenek egy ekkora gazdasagot. Az angolok meg kicsit beintettek a vilagnak, ok atveszelik ezt siman, az eu jobban meg fogja sinyleni.

    [ Szerkesztve ]

    www.maon.hu Online marketing. Neked.

Új hozzászólás Aktív témák