Aktív témák
-
madgie
titán
válasz icecave #36749 üzenetére
Szerintem felesleges, nosztalgia-gyorsítás az, én is nagy lelkesen visszatoltam rá a 3.1.3-at oszt kummányit nem volt gyorsabb, mint a szűz 4.1-gyel (viszont hiányzott, hogy nem lehet lekapcsolni az adatforgalmat, nem számolja a karaktert SMS-nél, nincs mappázás JB nélkül, stb)
-
Ronnie12
tag
válasz gunszt #36747 üzenetére
Hello!
Ha a játék az egyik cél, márpedig ezt írtad, akkor jobb választás az iphone 3G. 4.1-re nem érdemes frissíteni, mert körülményes a jailbreak és kezdőként nem biztos, hogy próbálkoznék vele. A 4.0.1-et viszont ajánlom, mert könnyű a jailbreak és viszonylag jó OS. Ha 3GS-sel hasonlítjuk össze, akkor persze, hogy a 3GS szignifikánsan gyorsabb, de ha nincs rá keret, akkor a 3G is tökéletesen megfelel netezéshez, zenehallgatáshoz, játékhoz. A 3G-ben egyébként megvan még a "gördülékenység", de azért néhány program esetén néha be be lassul az OS, vagy komolyabb játékok esetén jó pár másodpercig tölt a telefon, de valójában simán kibírható a játék esetén is az a 5-10 másodperc.
Egyébként a böngészéssel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy nekem 4.0.1 van feltelepítve jailbreakkel, ~950 zeneszámmal, néhány játékkal/appal és a böngészés viszonylag erős wifi kapcsolat során igen gyors. Néhány másodperc alatt tölti az oldalakat. Persze egy gyengébb, ingadozóbb kapcsolat esetén már nem ilyen rózsás a helyzet, de ez nem a telefon hibája.
-
válasz Ronnie12 #36752 üzenetére
Én viszont ajánlom a 4.1-et, az iPod Touchomat eléggé helyrerakta. Meg még jailbreakelhető is, mint az iPhone 3G is, csakhát nem Windowson, na bumm. A multitaskingot nem szabad engedélyezni, és akkor nincsen gond.
Az biztos, hogy a több perces betöltés egyszerűen faszság, nem tudom szebben megfogalmazni - még telefonról leosztott EDGE hálózattal se szokott gondom lenni.
“All nothings are not equal.”
-
gunszt
tag
Értem köszönöm a sok segítséget, meggyőztetek a 3G mellett, akkor hero helyett azt szerzek !!
Tudnátok mondani hogy mire érdemes figyelni, hogy neverjenek át használt 3G vásárlásnál ?
Mennyi idős, meg az akkuja mennyit bír azt tudom meg h wifi ilyenek menjenek rajta, pixelhiba, és hajlamos elrepedni a dokkolonál a hátlap ugye ? amúgy lehet szerezni original hátlapot , és h lehet rárakni simán gondolom nemlehet lepattintani mint a csori telokról, bocs hogy tudatlan vagyok ... -
rolcsibácsi
őstag
válasz madgie #36751 üzenetére
én egyfolytában váltogatom a 4.1et és a 3.1.3at mert nem bírok dűlőre jutni, de most a 3.1.3 van fent épp és igaz hogy a 4.1 app betöltési sebessége már majdnem olyan mint az öreg szoftté de ha a telefonkönyben, cydiában vagy safariban görgetek akkor az új os alatt meg megakad párszor és sztem elég ocsmány egy ilyen telón.. pedig nemsok új dolog van benne a régi szofthoz képest amitől ezt kéne csinálnia.. az az igazság h 3.1.3 gyorsabb és stabilabb sztem, nincsenek olyanok hogy akár 1-2 másodpercig kizökken a munkából 4.1en viszont tapasztaltam ilyet.
továbbá 4.1 hátránya hogy ha jb-zni akarsz akkor sajna sok program van amik nem kompatibilisek még az új rendszerrel, viszont vannak olyan appstoreos progik amik meg 4.0át igényelnek.. pl az új fifa is ilyen
mégis azthiszem hogy jobb a 3g-nek a 3.1.3, semmiből nem tart rátenni, ha újabb is volt rajta..
még annyi h 4.1 ben pl a maps kurde lassan tölti be a térképrészleteket ha odébbhúzod megint várhatsz pár másodpercet, míg 3.1.3on sokkal gyorsabb ez a folyamat. az új os javára írható viszont hogy pontosabban belövi a helyzetét..
fényképezőnél van 5x digi zoom ami sztem semmire se jó, de van 4.1 ben viszont cserébe kicsit lassabban jön be az alkalmazás és vmivel lassabban is menti el a képet..
3.1.3on gyorsabban indulnak a dolgok, nem is töltenek annyit(persze nem percek a különbségek inkább csak tizedmásodpercek) 4.1alatt azonban ha megnyomod a home gombot előbb kilép a progikből és folyamatosabbnak tűnik az ikonok becsúszása, animációja.. vannak tehát előnyei-nemsok, hátrányai de mindkettővel lehet használni azért.. nekem jb miatt inkább a 3.1.3 jön be.. -
Scoobyka
addikt
tud nekem vki ajanlani szifonra egy olyan bongeszot amin tamogatja a teljes nezetet es a javascript kikapcsolhato benne? safari tudja,de teljes nezetet nem. icab meg javat nemntud kikapcsolni.
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
A Duke Nukem 3D játék, ingyenesen letölthető ma. -
8nemesis8
veterán
Hát visszakerestem a használt szóra, utóbbi 100hszben sajnos nem nagyon találtam összefoglaló jellegűt.
Bár ahogyan olvasgattam amire figyelni kell:
pixelhiba, beázott e(indikátorok), repedés, főleg töltő körül, akksi állapota...Más:
Aki rendelkezik egy idősebb 3Gvel, mondjuk olyan 1,5évessel, megmondaná, hogy mennyit bír az akkuja és milyen használt mellett? -
8nemesis8
veterán
válasz madgie #36763 üzenetére
Köszi, ez nem valami rózsás, pláne, hogy én több beszélgetéshez terveztem ,de majd látszódik az.
Korábban volt már egy 2G-s touchom az nagyon jól bírta nálam, igaz nem nyúztam túlságosan csak használtam.
"Kezdeti nyomkodás, mindentkipróbálás, budinnetezés, stb: pár óra "
Nah igen. -
8nemesis8
veterán
válasz manchester85 #36765 üzenetére
Nagyon vicces valaki.
3G-n eleve nem nagyon akarom majd használni, albérletbe itthon suliban mindenhol van Wifi, egyébként meg telefon.
Annyit akartam vele hangsúlyozni ha az több napig elment, akkor felét a 3Gnek is el kell mennie.... -
manchester85
veterán
válasz 8nemesis8 #36766 üzenetére
Szerintem nem. Mivel az iPod touch-ban nincs telefonos funkció, így gyakorlatilag olyan, mintha az iPhone airplane módban lenne. Ez pedig óriási különbség. Ha hozzáveszed, hogy iPhone-on telefonálsz, a háttérben hálózatról folyamatosan megy a push, esetleg mobilnetezel, az össze sem hasonlíthatóan csökkenti az üzemidőt egy Touch-csal szemben, ami ha nincs kézben, akkor egy airplane módban levő iPhone-nal ér fel.
i6 Silver
-
trobi28
addikt
válasz Scoobyka #36767 üzenetére
Lehet hogy elsőre körülményesnek tűnik de fullos,mindent meg lehet vele oldani,szerintem 5 perc alatt megszokható.
Jobbat nem tudok sajna,mert sokat kipróbáltam én is de mindegyikből hiányzott valami,ebben minden benne van amit egy böngészőnek tudni kell.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Raz3r
tag
sziasztok!
hozzáértők segítségét szeretném kérni, hogy lehetne 3gst 4.1ről 4.0.1re dwngradelni? Ha mar 4.0.1en volt jbzve, és cydiaban mente voltak shsh fileok?
előre is köszönöm! -
-
Csigger
őstag
hát az iStyle-osokat inkább hagyjuk, azok nem tudnak semmit! egy készüléket mikor megveszel be kellene nekik regisztrálni csak gondolom sz@rnak rá! haverom MBP-ját Almáriumban vette és meg is tudta nézni az Apple-nél, be volt regisztrálva, ráadásul majd egy fél hónappal több volt rá a garancia az Apple honlapja szerint, mint amennyit a papírjára a viszonteladó ráírt....
a T.mobilenak is meg kell, hogy tegye, hisz énis ott vettem és le tudtam csekkolni...
Apple and Android user
-
d-boy
senior tag
Az összes kontaktot tudom egyszerre törölni a telefonról?
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
Jojo5
őstag
srácok a kontaktokat mivel érdemes lementeni ? mert szeretnék egy full restoret csinálni és új telóként akarom a géphez hozzáadni
Van még valami extra dolog amit le kéne mentenem ? Vagy lehetőség, hogy az SMSek is megmaradjanak ?http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
8nemesis8
veterán
válasz manchester85 #36768 üzenetére
Azért számoltam kb felével, ha az iphone-al "spórolok", persze majd a használat folyamán majd látom megéri e nekem mindig frissíteni az emaileket vagy inkább a Spica-ra bízom ezt és akkor ez többet kibírna.
-
TBMC
addikt
szep napot mindenkinek!
tudna nekem valaki privatban segedkezni?
4.0.1et feltettem a 3gsemre, unlockoltam ultrasn0wal, feltette. de mikor beletennek voda-s kartyat nem csinal semmit csak halozatot keres idotlen idokig aztan kiirja hogy nincs szolg.koszi!
-
Scoobyka
addikt
koztudott,hogy a jb jobban fogyasztja az aksit. lenne egy olyan kerdesem,hogy ha az sbsettingsen belul-more-mobile satu... resznel lekapcsolom a telepitett dolgokat az osszeset akkor elvileg ugyanannyit fogaszt,mintha gyari allapotu lenne?
-
-
Csapi007
veterán
-
manchester85
veterán
Valaki próbálta már a T-mobile navigont iPhone 3G-n? Mennyire vagytok megelégedve vele? Én most verőfényes napsütés mellett, anyósülésen, kézben tartva próbáltam egy kb. 5 km-es szakaszon, külvárosban (épületek, semmi, ha valaki járatos Miskolc-Tapolcán, akkor az tudja, melyik szakaszról beszélek. A jelet kb. 20mp-ig tartotta egyhuzamban, és legalább 5ször elveszítette. Magyarul gyakorlatilag az egész út folyamán nem volt jel értékelhető mértékben. Mivel nyáron kaptam 3 hónap applecare garit, így gondolom, ismét visszavihetem a T-hez, ha gond van vele. Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni, vagy egyszerűen gyenge a vevője, és nem lesz garanciális gond? (megjegyzem, egy 5800 garminnal a nappaliban is fogja a jelet). Viszont ez így alkalmatlan navigálásra, és ez teljesen tiszta ég, épületektől mentes területen történt.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz manchester85 #36786 üzenetére
Engem elvitt múltkor a Gyöngyös-Kisvárda vonalon szépen a T-s Navigon, talán egyszer dobta el a jelet össz-vissz. Máskor meg rövidebb távon többször hülye, sanszos, hogy az iPhone vevője elég gyenge.
-
DroneZ^
őstag
hogy tudom a gépre elmenteni a contactjaimat úgy, hogy azt majd később nokiára át tudjam másolni?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tesztelőket ketresnék az iPHUpper nevű programhoz, a program azt a feladatot látja el, hogy kedvenc telefonotokon tudjátok a Hrdverapró weboldalon levő hirdetésiteket menedzselni. A tesztelők azért kénének, hogy a programot minél felhasználóbarátabbá tudjam tenni. Az ikon és a program indításakor látható képet icecave kollégának köszönhetjük.
Aki szeretné tesztelni a program beta verzióját, az íron privátot, vagy ide is írhat, vagy pedig a program ideiglenes weboldalán is tud írni nekem. Készül a program iPad-es verziója is csak mivel rendes hardveren nem tudom tesztelni így nagyon lassan halad a fejlesztése.
icon:
betöltő képernyő:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A lényeg, hogy kilistázza az éppen aktuális hirdetéseidet a prohardveren, és egyszerűen tudod UP-olni őket, szerkeszteni, stb!
Nekem fentvan, természetesen. Ami a grafikát illeti, ahogy a munka mellett időm engedi, úgy csinálok meg egy ikont, bármit, szóval ehhez mérten kell nézni -
JarrekStar
tag
válasz manchester85 #36786 üzenetére
Nekem i4-el még a Budán az alagútban is végig meg volt a jel a T-Mobilos Navigonnal. És nem úgy, hogy 10 másodpercig voltam csak benn...Legalább 3-4 percig benn voltam, mert dugó volt.
-
manchester85
veterán
válasz JarrekStar #36793 üzenetére
Aha, thx! Mondjuk, gondolom, akkor az iPhone4-ba már eleve jobb vevő is került. Mindegy, igazából annyi a lényeg, hogy 3G-ben használhatatlan, legalább is az enyémben, és azt nem tudom, hogy ez mennyire gariztatható dolog, mert mondjuk ha veszek 100 euróért egy naviprogramot, ami aztán számomra használhatatlan, az nem éppen jó dolog.
i6 Silver
-
majom2
senior tag
válasz manchester85 #36794 üzenetére
Fyi:
GPS hw:
3G < 3GS < i4 -
Játékos
addikt
válasz manchester85 #36794 üzenetére
Lehet, hogy én kifejezetten szerencsés vagyok, de szeptemberben a 3G-vel navigáltattam Mo.-Románia, kb. 2000 km-t, és egyetlen egyszer volt, hogy nehezen talált jelet, magas fák között, sűrű erdőben. El pedig egyszer sem vesztette!
Tehát az, hogy használhatatlan, egyszerűen nem fedi a valóságot.Ja, látom, te kifejezetten a tiédre értetted. És igen, tudom, miről beszélsz Tapolcán, metr én is miskolci vagyok.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nacper
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni,Outlok-ban lévő névjegyeket hogyan tudom szinkronizálni a Gmail-os
fiókomba?
Ha lehet privátba írjátok meg.
Köszönettel.Nacper
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest