Aktív témák
-
great66
tag
Sziasztok!
3G telóm fülesének a jobb oldala zörög. Szerintetek cserélik garanciába?
Még egy kérdés, hogy 4.1-röl lehet frissíteni 3.1.3-ra? Youtube-on mintha láttam volna valamit, de én nem merek hozzányúlni. -
törölt tag
helo!
nekem édesmindegy hogy hogy nekem jó az előző soft is csak szeretnék telefonálni a vodafonos simkártyámmal az iphonémon...
erre mivel van lehetőségem? fizetek is érte csak KÉNE!
-
manchester85
veterán
Mi az az iphoné meg vodafoné, hé?
i6 Silver
-
MartOOn
addikt
válasz manchester85 #36346 üzenetére
akkor lehet veszek egyet... illetve cserélek de az majdnem mindegy. most már kiváncsi vagyok mi ez az "érzés"
tényleg, jogos a kérdés: sebességben mennyire fogja le a 3G-t a 4-es soft?
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kommy
veterán
válasz great66 #36357 üzenetére
Letöltöd inne a neked kellő firmware-t utána a telefont berakod dfu módba,majd itunesban nyomod a SHIFT gombot miküzben rányomsz a restore gombra (minden adatod elveszik!!!), ezután amikor a vége felé van a "frissítés" ki fog írni egy hibaüzeneteet aminek elvileg a 1015-ös vagy e kötüli hibakódot kell írnia (baseband downgrade nem sikerült), ne ilyedj meg ez nem baj, ekkor recovery módban ragad a telefon a revboot (exit recovery mode gomb) vagy a tinyumbrella ( push out a device from recovery vagy ilyesmi gomb) programmal tudod kivenni, ezután már tudod használni a 3.1.3-s rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
great66
tag
Sikerült a frissítés, de a kontaktokat és a többi cuccot, hogy tudom visszahozni?
Backup-ot nem engedi, mert 4.1-es a mentésem. -
Jojo5
őstag
Srácok nektek, hogy bírja az I4-es akksija ?
Nekem reggel 95%-on állt és most 54%-on dudorog... Egésznap volt vele 45 perc net WIFIvel 1 óra game a godfingerrel és 40 perc zene meg 2-3 sms meg 5 perc duma... ez nem kevés 1 kicsit ? Egésznap 3Gn lógottüdv
josyhttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Ha a tranfer purchases-re megyek ... ezt mondja
http://kepfeltoltes.hu/100928/962014036n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha viszont be írom az appstore jelszavamat, azt kell ugye?
http://kepfeltoltes.hu/100928/n_vtelen_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt írja ...
mi a megoldás, mert nem szeretném ha törülné az appokat ... régebb rá mentem a transfer purhasesre és copyzta és kész ...
köszönöm
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
veterán
Sziasztok!
Egy ideje nem tudom csatlakoztatni az iPhone-omat a gépemhez (win7 ultimate x64). Elvileg nincs fenn az "apple mobile device support". A kérdésem az lenne, hogy ezt honnan lehetne letölteni?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
lovi7404
csendes tag
Sziasztok!Ma sikerült megvennem a kicsikét.Tényleg csak ennyi dolgot lehet állítani a fényképezőben vagy csak én nem találom?Pl.méretek
-
Jojo5
őstag
-
nagyúr
Ez most egy kép, értem én, csak ezt mennyi idő alatt produkáltad? Úgy értem, ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy feltöltötted, lenulláztad, majd mikor lemerült, ezekhez az értékeket kaptad? Mennyi ebből a 3G-s netezés, mennyi a wifis? Játszottál? Az ki sem írja.Mennyit nyomkodtad indítottál el játékokat, appokat, mennyit zártál be, vagy mindig ottmaradtak háttérben?
3G-n netezés szívja rendesen, játék ugyanúgy. Wifis netezés is szívja. Gyári adatokat el lehet felejteni, azt egyik telefon sem hozza (legalábbis még nem láttam olyat).Ezzel a sok kérdéssel csak arra akartam rámutatni, hogy ezer tényezőtől függ, mennyire merül az akku.
-
Kecskeé
csendes tag
Hello!
Hogyan tudok bankszámlaszám megadása nélkül magyar account-ot csinálni???Válaszotok előre is köszönöm!
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni valakitől:-)
Devices-be ki ha rá kattintok, hogy transfer purchases (nem szeretném, hogy amikor szinkronizálok törüljön) akkor az alábbi üzit dobja ki ( THIS COMPUTER IS NO LONGER AUTHORIZED FOR APPLICATIONS THAT ARE INSTALLED ON THE IPHONE .WOULD ZOU LIKE AUTHORIZED THIS COMPUTER FOR ITEMS PURCHASED FROM THE ITUNES STORE?)
If you do not autorized this computer, 39 applications, including 2010 app, and their data will be deleted from iPhone.
Ha itt rá megyek, hogy AUTHORIZE és ott be írom a kódot ,, This computer is already authorised.,, Including this one , you have autorised on computer out of you available 5.
ez a válasz .. (az a fura, hogy régebb ment és tök jól föl másolt mindent)
ha ez itt le okézom akkor csak úgy tudok sync ha mindent le törül ....
Valakinek valami ötlet ... meg köszönném
Üdv,
Szabi__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
a000
őstag
válasz FecoGee #36388 üzenetére
Us account-al akart leszedni egy progit, ami csak a magyar store-ban érhető el. Ilyet nem lehet. Csak az tudja leszedni, aki magyar account-al próbálja leszedni. Csak abban a store-ban tudsz letölteni, ahova regisztrálva vagy. Ha magyarba akkor csak a magyarból, ha amerikai, akkor csak az amerikaiból.[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
még mindig senkinek nincs ujfajta fulese ami hasznalaton kivül van? sajnos vezetés közben elég gáz anélkül várnám az ajanlatokat.
köszönöm
-
Feka87
tag
Segítségedet szeretném kérni ...
Devices-be ki ha rá kattintok, hogy transfer purchases (nem szeretném, hogy amikor szinkronizálok törüljön) akkor az alábbi üzit dobja ki ( THIS COMPUTER IS NO LONGER AUTHORIZED FOR APPLICATIONS THAT ARE INSTALLED ON THE IPHONE .WOULD ZOU LIKE AUTHORIZED THIS COMPUTER FOR ITEMS PURCHASED FROM THE ITUNES STORE?)
If you do not autorized this computer, 39 applications, including 2010 app, and their data will be deleted from iPhone.
Ha itt rá megyek, hogy AUTHORIZE és ott be írom a kódot ,, This computer is already authorised.,, Including this one , you have autorised on computer out of you available 5.
ez a válasz .. (az a fura, hogy régebb ment és tök jól föl másolt mindent)
ha ez itt le okézom akkor csak úgy tudok sync ha mindent le törül ....
Üdv,
Szabi__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
d-boy
senior tag
Tud valaki egy olyan megaphone szerű app-ot amivel telefonhívás közben tudom eltorzítani a hangomat a másik fél felé?
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: jelenleg az iPhone 4-esemen a 4.01-es szoft van és Jailbreaket. Hogy tudom lementeni az összes beállításaimat és adataimat (telefonkönyv, e-mail beállítások, e-mailek, sms-ek, stb.) úgy, hogy azokat a 4.1-es szoftverfrissítés után vissza tudjam állítani. Magyarul ne keljen minden nyavalyát elölről beállítgatni. Úgy halottam, hogy nem ajánlott az iTunes-al simán visszaállítani a Jailbreak miatt. Van erre valami külön progi?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest