- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
Aktív témák
-
lah111
csendes tag
Szeretném iPod-ként használni autóban az iPhone 4-t. Két autóban is próbáltam USB-n keresztül, nem ment. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Bocs, tuti volt már kérdés, de rákeresve annyi más találat volt, h nem találtam rá a megoldást.
Miért van az, h ha egy újabb alkalmazást szeretnék itunes-on keresztül telepíteni, le akarja folyton törölni az előzőleg telepítettet?!
Továbbra is kezdő iphone-os vagyok, nem leoltani."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vapor
aktív tag
Aki esetleg a hétvégén tervezne iPhone 4-et venni annak mondanám, hogy:
Aréna, Mom Park, Budafoki út, Westend, Árkád, Europark T-Pontjaiban nincs...PSN ID: SaLa17
-
válasz runner 125 #36705 üzenetére
?? Miért maradna ott a régi? Ha kijön egy frissítés, logikus, hogy felülírja az új verzióval.
Azt nemtudod megcsinálni, mint pc-n, hogy 1 program különböző verzióit telepíted/használod.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
GeneraL_XTX
veterán
ha jól emléxem az iOS4 óta az e-mail kliensben is van olyan lehetőség hogy feladó szerint csoportosítja az e-maileket nem?
ha igen akkor ezt hol tudom beállítani?
thx
-
Razor1
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #36708 üzenetére
jól emlékszel: settings - mail - organize by thread on
-
Doresz
tag
válasz GeneraL_XTX #36708 üzenetére
Az csak egy tárgynál lehet, pl vkivel levelezek oda-vissza egy találkozóról, akkor ahhoz a tárgyhoz tartozó leveleket egy szálba fűzi. Ezt pedig a Settings -> Mail -> Organize By Thread résznél lehet bekapcsolni. És az olyan lesz, mint itt a jobb oldali képen, ahol a 3as szám van.
Ha másra gondoltál, akkor az nem tudom hogy van Más hasonló megoldásról nem tudok. -
Szecsy
aktív tag
most h nezegettem az iphone 4 képeket az apple honlapon két dolgot nem tudok micsoda...
- mi az a rotor???megjelenik headings felirat a képernyön,.
-illetve mi az hogy fekete feher szinekre vált a telo? nyilvan tudom de mi ertelme vagy lenyege?
köszi
-
válasz Szecsy #36713 üzenetére
Áhá. Ezek a gyengénlátóknak készült funkciók: a fekete-alapon-fehér kontrasztosabb (én sötétben szoktam ilyet használni, hogy ne szeretkezzen a szememmel annyira), a rotorozást most látom először, de a reklámszöveg alapján ezzel lehet megadni, hogy milyen egységekben ugráljon és olvasson fel a VoiceOver.
“All nothings are not equal.”
-
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth headsetet keresek az Iphone-hoz.
Ti milyeneket használtok, miket ajánlotok?Nekem jelenleg Sony Ericsson van, de már valami baja van, pl ha a zsebemben van a teló, sokszor szétbontja a Bluetooth kapcsolatot.
Köszönöm az infókat!
Üdv.
-
Ronnie12
tag
Köszi a délelőtti és a tegnapi segítséget srácok. Voltam ma délután a starkingben és szerencsére kiderült, hogy nem a telefon a rossz, hanem csak a kábel, így egy új töltőkábel beszerzésével már vidáman repülnek a százalékok a teló aksijára.
-
Newyorker
addikt
válasz JarrekStar #36703 üzenetére
mert én is így vagyok.
mitől függ az ára készülékcserénél?
illetve részletfizetés megoldható?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
INMOTEP
őstag
Iphone nál meglehet nézni mikori a telefon ?
-
JarrekStar
tag
válasz Newyorker #36723 üzenetére
A 16 gigás az 142.990 a 32-es pedig 172.990, ha jó emlékszem. Igen lehet részletre is venni. Az ár amúgy a választott díjcsomagtól függ. Ha Ikon vagy MM díjcsomaggal veszed akkor olcsóbb, különben annyi amennyit írtam.
Én pl ECO díjcsomaggal vettem 2 év hűséggel és így volt 142.990, ha 1 évvel vettem volna, akkor persze drágább lenne.
INMOTEP: Persze, ide írd be a serial numbert.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz JarrekStar #36726 üzenetére
én a régi előfizumra akarom úgy, hogy aláírok további 24 hónap hűséget, de csomagot nem váltok
16 g-st akarok, akkor ezek szerint 143 ezer lesz
nem tudod mennyi kezdővel lehet elhozni, illetve havi mennyi 12 hónapra?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
-
Ati007
őstag
válasz rolcsibácsi #36735 üzenetére
pedig konkrétat ők tudnak neked mondani (szerintem mivel a 18 hónap már letelt semmi extrát nem kell ráfizetned lista áron vehetsz)
-
HXY
addikt
válasz rolcsibácsi #36735 üzenetére
Ha belépsz a MyT-Mobile-ba, akkor ott elvileg kiírja.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani egy fülhallgatót ami kezeli a hívásokat meg lehet vele számot léptetni és 5 ezer ft alatt van, vmint erős mélyhangja legyen ? 1,5 év után tönkre ment a gyári füles
Ps: brunorbert
-
rolcsibácsi
őstag
hát készülékváltási opciót vagy vmi hasonlót nem látok sajna, viszont mint kiderült aranykártyás vagyok-már ha jól értelmezem a kiírtakat- viszont nem küldtek nekem ilyet.
régen volt aranykártyám még egy másik számhoz ahhoz kaptam annó..
2400pontom van, ez egyenlő ennyi forinttal?Quaresma: a gyárinak szted erős mélyhangja volt?
nemhiszem hogy találsz olyat amin van mikrofon-gomg 5000ért, olyat meg biztos hogy nem aminek jó a hangzása[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz rolcsibácsi #36739 üzenetére
Igen, de érdemes arra megrendelni a híváskijelzést, így legalább azt abból vonja.
Ha jól tudom a fél évnél régebben szerzett pontok elvesznek. -
Quaresma
aktív tag
válasz rolcsibácsi #36739 üzenetére
nem állítottam ,hogy a gyári jó volt de köszi a választ majd még nézelődök
-
rolcsibácsi
őstag
aha, hát az a 2000forint akkor lófütty.. de a híváskijelzésért nemhiszem hogy külön fizetnék.. ezt az ikon csomag tartalmazza, vagy ha nem akkor is mindegy. tehát a legolcsóbb az ha azt a 80at befizetem a 16gigásra és folytatom 2 évig a havi 10 et? semmi más option nincs? akkor a hűségem nem ér nekik sokat...
Quaresma:
figyelj, én a gyárit használom a gombja miatt, viszont sony ericcson hpm-70 van a végére forrasztva és így sztem van olyan jó mint egy apple in ear ami 20ezer fölött van, van egy sennheiser cx300-II-m is és annak is tök ugyanaz a hangzása(talán kicsit hangosaabban tud szólni de a hpm-70es verziót sem bírnám túl sokáig maxon..) viszont az is 16000ft volt.
egy apple fülest sztem lehet olcsóbban venni mint 5000 hisz télleg nem vmi minőségi cucc, gondolom sokan nem használják semmire, egy hpm-70 et is lehet venni manapság már 2000ért..., még ha nem is tudod megoldani az átforrasztást, akkor is szólsz nekem és énis jöv héten csináltatok egy ilyet magamnak is (mégegyet) egy haverom faterjával aki eléggé szaki az ilyesmiben, sztem becsületpénznek mondjuk ha adsz egy ezrest akkor is sokkal jobban kijössz mintha tovább nézelődsz hiába[ Szerkesztve ]
-
Gábor17
csendes tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem h ti milyen konvertáló programot használtok ?
Avi filmeket szeretnék egyszerűen mp4 konvertálni .
A válaszokat előre is köszönöm . -
Quaresma
aktív tag
válasz rolcsibácsi #36742 üzenetére
köszi, egyelőre azért mondtam ,hogy nézelődök , mert még nem tudok rá pénzt áldozni de ha eljutok odáig és még áll az ajánlat akkor megkereslek privátban..köszi a választ
-
runner 125
nagyúr
Én néztem be a dolog, ugyanis azt hittem, csak azt kell pipálni telepítés során, amit újonnan szeretnék telepíteni... Ezért volt, h letörli előtte a fennlévőket.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
gunszt
tag
Heló!
Bocs a kicsit offért, Teló csere elött állok és esélyes egy Iphone 3G, nagyjából képben vagyok de kérlek mondjátok el a véleményeket, nagyon nagyon szar lett a az új ostől ?
Tudom kijött a 4.1 már ha mindne igaz és hogy az javít,de néztem videokat és vbolt hogy wifin több mint egy percig tartott hogy betöltsön egy oldalt..tényleg ilyen lassú lenne ?
Mi a véleményetek a 3gről ?
Nekem játékra meg zenehallgatásra kéne, meg kis netezésre, persze sms meg telozás mégSzóval a lényeg megvan még benne az a "smooth"ság ami az Iphoneok jellemzője, hogy minden sima és gördülékeny ? Jó még a 3G ?
(amúgy a másik kiszemeltem egy HTC Hero, csak abban nincs 3d kari szal nemviszi a játékokat)
Légyszíves mondjatok pár véleményt és segítsetek, köszönöm!
Üdv
András -
Csigger
őstag
ez hülyeség, én nemrég néztem meg, és minden adatot kiír róla! hogy meddig van garancia, illetve melyik szolgáltatónál vettem...
amúgy a hűségpontokat egy év után törlik, nem fél!
az aranykártyát meg már régen nem küldi ki a T-mobile, csak ha kéred! Platinakártyát postázzák már csak!
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
HXY
addikt
válasz Gábor17 #36743 üzenetére
Én erre esküszöm: [link]
De szerintem akármelyik ingyenes progi ugyan olyan jó. Pl. itt van a Super is.Csigger: Idén májusban az iStyle-ban vettem egy iPod-ot, és megnéztem a Warranty Check-et. Az nem írt ki semmi használhatót. Erre felhívtam őket, és azt mondták, hogy nincs lehetőségük beregisztrálni az Apple adatbázisába, és hogy csak a hivatalos Apple Store-okba csinálnak ilyet, a Resellerek nem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Projektor topic
- OLED TV topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest