Aktív témák
-
-
válasz GeneraL_XTX #36195 üzenetére
Köszi! Csak kíváncsi voltam. (konvertálnom nem kell, minden videóm .mov, vagy m4v)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz trobi28 #36202 üzenetére
Jó hát csak egy példa volt. mondhattam volna mp3-at videót is. De ott is ahogy a telózásnál függene a fény/tér-erőtől, a lejátszóprogitól, hogy 2G, vagy 3G-n kommunikál...
Meghát nemtudjuk ezek a progik mennyire pontosan tippelik meg a töltöttséget.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Babetta-X
senior tag
válasz rolcsibácsi #36145 üzenetére
Nem vagy bunkó, kíváncsi vagyok mindenki véleményére, mert nem tudom, hogy megvegyem-e. Nem tudom, hogy hogyan ellenőrizte az alaplapot, azt hittem lehet valamiféleképpen (pl törött symbianos nokiánál simán lehet)
Felépült motoros esést követően, mivel a zsebében volt a telefon és egyszerűen csak ráesett, utána meg gondolom kijött a telefon a zsebéből, vagy ilyesmi.
Nem szemetet akarok venni, csak arra gondoltam hátha olcsóbb megcsináltatni mint venni egyet.
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Gondoltam jobb lenne, ha kapna némi védelmet a szifon, mert bár elég ellenállónak tűnik ez az üveg (ugyan erről is olvastam hideget-meleget), azért mégiscsak jobban érezném magamat, ha kapna fóliát.Bumper, koton, tok számomra elfogadhatatlan, nem azért vettem egy egyébként gyönyörű készüléket, hogy tönkretegyem a látványát.
Eleinte az Invisible Shield-et néztem ki, de erről is olvastam jót meg rosszat is (egyes helyeken azt olvasom, hogy tényleg "invisible", máshol meg hogy ocsmány... ). Szeretném megkérdezni, hogy mi az igazság, illetve mit ajánlotok? Jó a Zagg-féle IS, vagy valami egyébbel jobban járok?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
BoneDragon
veterán
A telefon aksija tényleg elég király. Tegnap feltöltöttem kb 98%-ra, ez reggel volt, azóta folyamatosan használtam netet, youtubet, játékokat, zenét hallgattam és most még mindig 49%-on van. Meg vagyok vele elégedve!
-
joey04
titán
Valaki kérdezte (kérte), hogy speedtest progival mérjük le a sebességet normális használatnál, és halálfogással. jelentem nálam is nagyon belassul a net, de továbbra is csak olyan helyen, ahol eleve gyenge a térerő, ahol erős a jel, ott is mérhető, de elenyésző a különbség.
(iPhone 4 természetesen)
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz joey04 #36213 üzenetére
Én ugyan speedtesttel nem mértem ki, de a tapasztalatom ugyanez, tehát tényleg létezik a Death Grip. Gyenge térerőnél látványosan le lehet gyilkolni a jelet. Olyan helyeken, ahol csak EDGE kapcsolat van, konkrétan meg is lehet szakítani minden konneksönt egy kis ujjazással.
Szerencsére térerő szempontjából jó helyen tevékenykedem a napjaim során, ergo számomra ez az antennegate-dolog szomorú, de lényegtelen érdekesség marad.Sectumsempra - For Enemies
-
joey04
titán
válasz Morden24 #36214 üzenetére
nálam itthon nagyon gyenge a térerő, és eleve minden telefonom ugrál 3G és EDGE között, szóval én könnyen tudom tesztelgetni, sajnos. Viszont hívást nem dob el, net meg nem érdekes, mert itthon ha este nincs kedvem gép elé ülni, akkor wifin netezek, így nem számít nekem sem.
-
-
senior tag
válasz manchester85 #36151 üzenetére
Szia/Sziasztok!
Köszönöm a multitaskingos válaszaitokat.
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok hülye az alkalmazások bezárását illetően
Ez így tényleg nagyon fura, de biztos megfogom szokni, vagy a 4.2-ben már kitalálnak rá valamit.Üdv.
-
nagyúr
válasz Morden24 #36207 üzenetére
Na, szóval IS.
Megoszlanak a vélemények, így van. Legfőképp ez azért van, mert a széleken tud koszolódni (ami nedves puha fejű fogkefével, eltávolítható).
Fekete mobilon nem látszik ez a kosz, ami pár hónap alatt összegyűlik (ha nem távolítod el sosem semmivel). Akinek fehér hátú iPhone-ja volt, és arra vett, na, az valami gusztustalanul néz ki egy idő után, fehér háttérnél brutálisan látszik a kosz.
Nekem csak fekete iPhone-om volt (első generációsra még nem vettem), és átlag 6-8 hónapig volt szalonképes rajta az IS, hozzáteszem, nem is ekével szántottam a földeken, vigyáztam rá, meg a munkám is olyan, hogy nem koszos alapból (géphez kötött, nem véletlen tudok ennyit pofázni itt a fórumon).
Most rendelek itt jó pár embernek, írok össze egy "tanács listát", hogy mire figyeljetek, mikor felrakjátok és akkor jól fog sikerülni, és sokáig megmarad majd a telefonon.Egyébként itt van a 3GS-em, ekkor kb. 3 hónapja volt rajra az IS, ennyire lett koszos, gyakorlatilag csak a széleken látszik, és közelről...
Felrakás: igen, ettől szokta mindenki telef*sni a boxeralsót, de nem kell félni, főleg nem i4-en, ott nincsenek olyan szélek, amikkel 1000 évig kellett trükközni, mint annó 3GS-en.
[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
melyik a legjobb/leggyorsabb/leghasznalhatobb pdf viewer iphone 3g-re? a beepitett, vagy ibooks, esetleg valami mas?
-
nagyúr
válasz Morden24 #36220 üzenetére
Akkor közkívánatra egy kis Invisible Shield gyorstalpaló:
Először is egy link a felrakásról: [link] Youtube-on nagyon sok van, érdemes körülnézni.
A másik dolog a kiszerelés, a Zagg tapasztalataim szerint kb. félévente változtat valamit, vagy a csomagolást, vagy a folyadék dobozát, méretét, csomagolását, tehát nem kell parázni, ha valaki rendel, és másmilyen lesz a spray, stb.A tanácsaim:
- ne félj használni a folyadékot (ha kevés, nagyon ragad a fólia, nehéz igazgatni)
- azért ne is tűzoltóslagból küldjed rá a folyadékot, érezni fogod, ha kell még és azt is ha túl sok
- ha fel kell itatni a folyadékot, eszedbe ne jusson szilviával, meg ilyenekkel, mert úgy összegyöszöli, hogy azt már le nem szeded! Érdemes olyan ronggyal, ami szívja a nedvességet, de nem szöszöl.
- nem árt kikapcsolni a készüléket, és úgyhagyni reggelig
- ahol nem akar odatapadni egy kis laza hajszárítózással "megküldtem", hogy fogyjon a nedvesség (pont ezért nem tapad oda, mert túl sok a folyadék alatta még), majd ahogy a promo videóban is van, ott kell tartani a tenyered 20-30 mp-ig, utána már ottmarad, és csak simogatni kell, ha ferdén van a kis széle
- egy napot hagyni kell száradni
- ha marad kicsi bubi, nem parázz, mert ez nagy valószínűséggel fel fog szívódni 3-4 nap után! Ez nem kamu, a 2.-at elég bénán tettem fel, sok kis bubi maradt hátul, de ezek 3-4 nap után teljesen felszívódtak! Épp ezért meg kell várni, van aki kiakad, és egyből leveszi, azzal a gondolattal, hogy "Hát ez szar". Türelem
- jól tisztítsd meg a készüléket, ne menjen por a fólia alá, mikor felteszed
- az ujjaid is mindig legyenek nedvesek, vagy akaratlanul is összeujjlenyomatozod a fólia belsejét, és az látszani fog.
- egy idő után (1-2 hónap) a szélén össze fogy gyűlni egy kis kosz/szösz. Ezt egy puha fogkefével szépen el lehet távolítaniA lényeg, hogy este tedd fel, hogy reggelig száradjon, de legalább 2 napig hímestojás szintjén bánj a telefonnal, nehogy feljöjjön valami kis sarok, ami még nem száradt ki teljesen.
Nem egy bonyolult dolog ez, aki ezekre figyel, nem lesz baja vele
Aki tőlem rendel, és személyesen veszi majd át, láthatja, hogy az én telefonomon hogy néz ki. -
senior tag
válasz icecave #36221 üzenetére
Szia!
Jó kis írás
Én is vettem IS-t, a teljes védelmet (elől-hátul, + oldalt).
Tényleg nem ördöngség feltenni.
Ami nekem nem tetszett ( a rengeteg pozitívum mellett):
- a Home gomb környékén a szöszök nagyon könnyen ottmaradnak, naponta többször kiszedem (engem idegesít, még
- a szélein is eléggé szedi a szöszöket
- a fóliát kiszedni a sablonból (főleg az apróbb elemeket) nem könnyű, a présgép mehetett volna még egy tized mm-et, volt olyan elem, aminek a szélét ollóval kellett kisegíteni.Amúgy egész mobilos időszakomban (97 óta) használok valamilyen védőeszközt telefonon, de a Zagg fólia messze a legjobb.
-
Kanczy
veterán
Hali,
Az általam megvásárolt appokat a bátyám is használhatja (külön telefon nyilván) legálisan? Logikus lenne, de inkább nem kockáztatok. Köszi a segítséget
kanczy
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bok92
addikt
-
whited
addikt
Hy
Kaposváron mikortól lehet megvenni az iphone 4-t erről tud valaki valamit?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
bok92
addikt
válasz icecave #36230 üzenetére
Hát ez az.Nem tudom, hogy ezután mégis mit akarnak...Beperlik a T-mobile-t vagy mi?
Idéznék egy hozzászólót:
"Komolyan nevetséges, hogy egy tökéletesen ismert jelenségre rácsodálkoztok mint a birkák és vonultok a T-pontba készüléket cseréltetni. Mer’ amit adnának, azon nem kívül lenne az antenna? Vagy mi?"
Vegyenek IS-t vagy tokot, és nem lesz gond. -
nagyúr
Részemről annyi a véleményem, hogy ezt a tényt (tekintsünk most el a probléma valódi és felfújt mértéke közti különbségtől) valaki vagy fogadja el, vagy ne vegyen iPhone-t. Fikázni nem nagyon érdemes, mint tudjuk, tökéletes telefon nem létezik (nem is létezhet, hisz mindenkinek mások az igényei).
-
dabgergo
őstag
Vki vásárolt már innen iPhonet? Vmi tapasztalat az eladóval és a termékkel kapcslatban van?
-
nagyúr
Aki szereti a sorozatokat, épp a múlt héten kutattam appok után.
Az eredmény: 2 maradt a körben, egyik a "TV schedules", szép app, ingyenes is, követi a sorozatokat, kiírja, melyik, mikor lesz műsoron.
A másik a "TV status", ez is nagyon jó app, az ingyenes verziójával csak 5 sorozatot követhetünk nyomon, viszont egyértelműbben írja ki, melyik sorozat új része mikor aktuális.Morden24: oké, megoldjuk
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
-
Jojo5
őstag
tököm eldurran most olvasgatom a T honlapot de semmi érdemlegest nem találok arra, hogy ikonnal miért nem megy a mobilnet. már volt network reset etc. de semmi
Holnap úgylátom fel kell az ügyfélszolgálatot hívni, hogy WTF csak nehogy aztán megint én legyek a bamba aki benézett valamitvalakinek 5let
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest