Aktív témák
-
gaborh
aktív tag
válasz norbee2244 #36851 üzenetére
egyszerűen meglehet csinálni. a programok meg vannak hozzá?
Gábor
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hali !
Lenne egy kicsinyke gondom ....csak egy halovány
Nos lett egy 3G iphone-om szoftver 3.13 volt rajta (Működött !!!)...megpróbáltam a 4 est rátenni de most ott tart a dolog ,hogy az Itunes logonál ácsingózik a teló...azaz sikerült lefektetni kissé
Plusz alaplap hibás..nem meg a wiwi+ olyan ,hogy kamera az dettó és norm üzemmódban nem tudsz telefonálni rajta..csak fülessel vagy kihangosítva
Itt jön a kérdésem hozzátok...
Nos ezek helyrehozatala mibe fájna?ű
Bp-n keresek olyan Iphone szerelőt aki képben van rendessen...a fórumon is megbecsült tag..és ha lehet akkor reális árakkal dolgozikVajon ez a szervízelés mennyi időt venne igénybe?
Vajon fehér gyári hátlap..új vagy megkímélt állapotú mibe fáj?
Nem ártana ha totál független lenne a teló mert nem Tmobilos vagyok ..
+ van e mód arra hogy 3GS -t varázsoljon az ember belőle?Aki tud erre megoldást ..pübe küldje el nekem !
THXTHX
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Kashim
őstag
válasz (ÉN)közPONT #36853 üzenetére
Szerintem nekik írj:
[http://appsolute.hu/]
Személy szerint nem volt még velük dolgom, de elég profi bagázs és mindenki őket ajánlja. -
manchester85
veterán
Nem megy az iwiw? Hát ez kész! Úgy látom, ide mi fórumozók már kevesek vagyunk. Keresd fel [őket], mert úgy látom, van itt gond bőven. Egy gyári hátlap elég húzós, közel 20k. A függetlenítéssel nem lesz gond, 3G esetén a downgrade se problémás vissza a 3-as szoftverre. Nem tudom, hogy gravírozást vállalnak-e, de egy filctollal én is szívesen odabiggyesztek egy S betűt, ha gondolod.
i6 Silver
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz manchester85 #36856 üzenetére
THX THX
Nem iwiwezek..mert útálom de nagyon
20E...marad a fekete
oks..ha jól értelek akkor sétagalopp egy szakinak ez...csak hosszú lesz a számlaÉn tényleges átfaragásra gondoltam amúgy
Alkoholos filcem van...nemis rossz 5let !!!!!!! Abszolút custom tuning a szépen kézzel odabiggyesztett S betűRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
holden81
csendes tag
Sziasztok!
Egy tavaly decemberben vásárolt iPhone 3GS büszke tulajdonosa vagyok. Amikor megjelent az iPhone 4, szerettem volna váltani a T-nél, de mivel még nem telt el 1,5 év, az ügyfélszolgálaton azt mondták: ezt csak több mint 100k kötbér kicsengetése után tehetném meg. Volt, aki azt javasolta, hogy adjam el a 3GS-t, és tartsam meg az előfizetést, mert úgy nem vészes a két készülék ára közötti különbség. Ezzel csak az a gond, hogy a négyes vásárlásánál egy új előfizetést kéne kötnöm, ha pedig domino kártyával vagy függetlenül veszem meg, jó esetben is kb. 80-90 ezer forintot kéne ráfizetnem, ami kissé soknak tűnik. Mit javasoltok? Várjak türelmesen vagy létezik más értelmes alternatíva is a váltásra? Előre is kösz!
-
nagygabor519
tag
sziasztok
a lakótársam most vette meg az új iphone-t
a jailbrake nem igazán akar összejönni... tudna valaki segíteni???
sürgős lenne...Nagy Gábor
-
INMOTEP
őstag
Hát igen a szoftverreléssel nem lesz gond de a hátlap csere is megoldható csak kicsit "drága már " mivel az Idoki 1-2 hónappal ezelött 12990 ért adta a gyári hátlapot erre fel most 19 be nyomja eszt nem értem ( van más webshop ahol olcsóbb ) az idoki Igaz korrekt és szakszerűen orvosolnak minden gondot és gyorsak amennyire lehet, már rendeltem tőlük ezt aszt ... + Neked a beszédhangszóró is cserés ami kb 4 ezer Ft . A többi hibákra csak ők tudnák megmondani mi a gyógyír és hogy menyibe kerül de készülj fel nem lessz olcsó .
-
manchester85
veterán
válasz (ÉN)közPONT #36857 üzenetére
Szerintem amúgy lehet, hogy jobban jársz, ha eladod alkatrésznek, és keresel egy megbízható eladót, vagy belefektetsz többet, és veszel egy újat. De ha ez alaplaphibás, no wifi, kamera és a telefonos funkciók se működnek rendesen, akkor nem tudom, hogy van-e értelme javítani... Nem hinném, hogy 20-30k alatt megúsznád a javítási költséget, és akkor már ott vagy, hogy vehetnél egy teljesen működőképeset is használtan, ezt meg eladod ár alatt, sokan keresnek hibás iPhone-t. Itt a fórumon szívesen segítünk, mit nézz meg iPhone vásárláskor. Ettől függetlenül írj az említett oldalaknak, lehet, hogy ők is inkább azt tanácsolják, hogy add el, vagy meg is veszik. Én 20k-nál többet nem költenék 3G-re, ez biztos. Ha meg el tudod adni 25-30 körül, akkor meg teljesen jól kijöhetsz a dologból.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz manchester85 #36861 üzenetére
INMOTEP:
THX..marad a fekete hátlap jóóaz..jobb mintha hátlap se lenneMan:
őőő marad a javítás..mert nincs sok kedvem még 26 kört futni vele...ha 20-25K ból megvan akkor jóó üssekavics ..
Meglesz srácok..szerintem Idoki lesz majd a nyerő.......mindenkinek nagyon köszönöm a gyors reakciót ! és a tanácsokat !
Telefonom is köszöni szépen már ha majd kijön a kómából
-
manchester85
veterán
válasz holden81 #36858 üzenetére
Helló!
Még azt tudod, hogy megveszed díjcsomagra vonatkozó tarifahűség nélkül. 1 vagy 2 év hűségtől függően 140-150k körül. Így ugyan 2 előfizud lesz, de ha ECO díjcsomaggal veszed, akkor 1850ft a havidíj, amit beraksz egy régi telóba, odaadod valakinek, lehasználod, vagy hagyod odaveszni. Viszont így 40-50 körüli ráfizetéssel le tudod váltani a 3GS-t, amit 100 körül eladsz. Két előfizud lesz, ennyi vele a gond.
i6 Silver
-
gaborh
aktív tag
-
D@niel
addikt
manchester85: Én is váltani akarok, Ikonban vagyok 2 év hűséggel, most novemberben lesz meg az 1. év. Pár hete kérdeztem a T-nél egy szervizes fickót hogy tudnám megoldani a váltást. Azt mondta 17hó után vehetek új előfizura i4-et.
Ez így oké, csak nekem 2 előfizu nem kell, azt hittem van olyan, hogy készülék váltás, szval 17 hó után beviszem a 3GS-em, a jelenlegi előfizura aláírok még 1/2 év hűséget, és ráfizetéssel megveszem az i4-et /vagy várok az i5 megjelenésére, és akkor azt.Más: Az miért van, hogy e-mailnél mindig csak 10-20 levelet mutat, függetlenül attól olvasott-e, vagy sem? Persze, új levelet egyből letölti a push, de nem értem, hogy mondjuk 2 hete érkezett olvasatlan levelet már miért nem jelenít meg.
Mailben show 200 messages van beállítva.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
manchester85
veterán
válasz D@niel #36867 üzenetére
Én úgy tudom, hogy másfél év után már tudsz upgrade-elni, csak kötbért kell fizetned, azt hiszem 15 ezer forintot. Legalábbis ikon 200-ban ennyit kell. Beviszed, és aláírsz fél év hűséget? A készülékváltás nem azt jelenti, hogy leadod a T-nek a telódat (nekik nem kell a telód, ilyen akciók max a pár ezer forintos készülékeknél vannak, hogy hozd be a régi telódat). Készülékváltás annyit tesz, hogy nem új előfizetőként veszed meg. De olyan garantáltan nincs, hogy másfél év után leadod a telód náluk, és aláírsz a maradék 6 hónapra szerződést (már miért írnál, eredetileg is 24 hónapra szólt) és így két szaloncukor ráfizetésével adnak egy iPhone4-t. 18 hónap után 15 ezer ft kötbérrel lehetséges, régi előfizetésre, és azokkal a feltételekkel mint az új előfizetők, tehát újabb 1 vagy 2 év hűséggel.
i6 Silver
-
holden81
csendes tag
válasz manchester85 #36863 üzenetére
Köszi! Egész jó megoldásnak tűnik - főleg a többi lehetőség tükrében! Már csak a microSIM csere nem teljesen világos. Tudnál ebben is segíteni egy kicsit? A T-nél tudtommal igényelhető, de lehet, hogy kicsit átlátszó lenne, ha az iPhone 4 vásárlás után rögtön kérnék egyet a régi kártyám helyett, nem? Hallottam arról is, hogy van pár szaki, aki olcsón átalakítja, de kicsit elriaszt a gondolat, hogy nekiesnek egy kisollóval. A másik kérdésem az lenne, hogy a T-nél van most egyáltalán raktáron iPhone 4? Próbálkozott valaki mostanság a vásárlással?
-
D@niel
addikt
válasz manchester85 #36868 üzenetére
1/2 = 1, vagy 2 év
Értem, tehát 18hó után bemegyek, és a jelenlegire veszek egy i4-et, mondjuk 2 évvel meghosszabbítom, és 114e (ha még akkor ennyi lesz) + a kötbér.
Ez így akkor jó. Eladom a váltás előtt mondjuk 100-ért a 3GS-em, szerintem akkor már csak 100körül lesz 2 évvel az i4, és megveszem azt az előfizum meghosszabbításával.
De semmi akciót nem adnak ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
manchester85
veterán
válasz holden81 #36869 üzenetére
Van itt egy qky nevű felhasználó, fórumról több embernek is ő oldotta meg ezt gondot. Nézz utána, úgy tudom, hirdeti hardveraprón is. Icecave-nek pl. ő csinálta, meg volt vele elégedve. Ráadásul arra is van lehetőség, hogy microsim-ből normál sim-et varázsolj egy kis eszközbe belehelyezve. De szerintem ehhez semmi köze a T-nek. Viszont ha használni akarod az ECO-s előfizut másik telóban, akkor kénytelen leszel átalakítani a microsimet. Szerintem az a legegyszerűbb, hogy ezt megdumálod vele, mert a tartót amúgy is adja hozzá, így a jelenlegi sim-ed is megoldódik, és ami az új előfizuhoz kapsz, azt is át tudod alakítani egyúttal a tartóval.
D@niel! Így van. A lehetőség, hogy 18 hónap után aláírhatsz maga az akció.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
(ÉN)közPONT
őstag
manchester85
Látom rendesen bennevagy az Iphone dolgokban..ezért feldobnám neked ez a kérdést ,hogy szerinted melyik a jobb megoldás?
A szoftveres függetlenítés , vagy a turbosim?
Tuti kérdezték már ezt....de én megkérdezem újra ..mobilban kevéssé vagyok jártasRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
D@niel
addikt
válasz manchester85 #36871 üzenetére
Amugy a T oldalán ezt írja i4-nél: "meglévő előfizetőnkként készülékváltással is megvásárolható." A váltás nekem azt jelenti, hogy valami helyett új lesz
Egy illető is azt írta nekem, hogy a régit beveszik + hűség hosszabbítással kapok i4-et /+ valszeg kötbér, vagyis 3havi előfizut még kipengetni előre + kifizetem a 2 modell közti ár különbséget.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Most vettem észre - lövésem nincs, h mikor - de keletkezett egy kb 4mm-es repedés a töltő résznél hárul. A készülék 4 hónapos, még 8 hó T gari van rá. Mi van ilyenkor? Garban ezt cserélik ha nagyon mérgesen megyek vissza, h egy 150k-s készülék ilyet ne csináljon!?
Köszönöm.
mod. itt egy kép róla, ránagyítva látszik.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
manchester85
veterán
válasz (ÉN)közPONT #36872 üzenetére
IPhone-nál nem nagyon müxik ez a turbosim-es dolog.
D@niel: igen, valami helyett új lesz. Vagyis, hogy már meglévő iPhone ügyfél vagy. Szerinted majd a T beveszi a készüléked, és elkezdtek alkudozni, hogy mennyit ér, és mennyit fizess rá? Felejtsd már el ezt a hülyeséget, a T-nek nem kell a mobilod, nem fogja bevenni és főleg nem fog pénzt adni érte. Még úgy se, hogy megveszed az új iPhone-t.
Runner, ha nem mérgesen mész vissza, akkor is cserélik. Örülj neki, újraindul a gari, még várhatsz is vele, ha gondolod, hogy tovább tartson a gari.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
holden81
csendes tag
válasz manchester85 #36871 üzenetére
Thx, meg is találtam a hirdetését! Mindjárt írok neki.
-
Kashim
őstag
válasz runner 125 #36874 üzenetére
Tudtommal cserélik, nem is kell hozzá mérgesnek tűnnöd. Ha visszaviszed azért tolj egy restore-t, mert a JB-t nem kedvelik és volt már, hogy amiatt visszautasították. (elég suttyó módon)
Hopp most látom válaszoltak már előttem. Sry a dupe-ért.
[ Szerkesztve ]
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz manchester85 #36875 üzenetére
Ok...
Az a fura hogy itt ott hírdetnek turbosimet ájfónhozJó hírdetnek a halott indiántól kezdve bármit a neten
Marad a szoftveres
-
FecoGee
őstag
Ez kéne a bejárati ajtóm elé:
+ a bónusz kép:
-
koma106
senior tag
-
holden81
csendes tag
Jól látom, hogy a T webshopban csak ikon díjcsomaggal adhatok le az iPhone 4-re előrendelést? Tehát, ha mondjuk ECO-val szeretném, el kell battyogni egy ügyfélszolgálatra?
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
MartOOn
addikt
válasz rolcsibácsi #36834 üzenetére
ecsém barátom, már akkor smartphonom volt amikor te még cucliztál...
szted komolyan CSAK az itunes miatt tettem ujra a winfost? de kellemeset a hasznossal...
de most komolyan... egy all erase-hez **** itunes????
az összeszerelése kiválló ezt is elmondtam a játékok nagyom jók. éééés... számomra ennyi...
[ Módosította: ollie ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz trobi28 #36836 üzenetére
arra is van megoldás. adw-vel islehet backupolni meg az astroval a appokat.
erre lehet hogy jó az itunes, sőz biztos is...de
mi a **** egy all erase-hez itunes???? bocs nem is all erase-hez hanem hogy utána legyen egy üres müködő telóm... ?????
[ Módosította: ollie ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Kashim #36887 üzenetére
nem-e?
bocsika... már megnyugodtam... most vitte el a futár az iphone-t.
okés okés. jó teló ez csak ez a fránya itunes cseszi a csőröm hogy olyan dolgokhoz is kell ami enyhén szólva is furi.
na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
spejci
tag
Üdv.
Hogy tudom az összes kontaktok egyszerre törölni?
-
manchester85
veterán
válasz MartOOn #36888 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy hozzáértők, kritikusok és felhasználók egyaránt elismerik mind az iPhone-t mind az iTunest, meg magát a szoftveres támogatottságot, amivel az iPhone rendelkezik. Azt hiszem, az senkinek sem előremutató dolog, hogy egy személy 1 hét iPhone használat után kirohanásszerűen, bizonyos írásjelek értelmetlenül sokszori alkalmazásával bohócot csináljon magából és a topikból is. A topik célja, hogy az iPhone tulajok szakmai kérdésekben segítsenek egymásnak, nem pedig az, hogy olyan emberrel vitatkozzanak, aki mindenki mást akar meggyőzni, hogy tulajdonképpen ez az egész egy nagy szar, és ő 1 hét alatt rájött arra, amire más, iPhone és iOS hozzáértő több év alatt se...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
MartOOn
addikt
válasz manchester85 #36890 üzenetére
az alattad lévő kérdésre (#36889) válaszolj inkább érdekelne engem is erre egy egyszerü megoldás csak igy irasjelek nelkul
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz joey04 #36892 üzenetére
Nekem bejött ...,neki szerintem nem,de erre az orvosság az eldás !
Azt már nem értem ,ha már elkelt a telója...és nem ordenáré buktával akkor minek bele energiát ölni ,hogy mennyire szar....
Olyan ez mint az a volt barátnő akit örültél ha le tudtál pattintani ...nemhiszem ,hogy a 626 dik gondoltat előtt következne az ,hogy most átmegyek és ráugromRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
joey04
titán
válasz (ÉN)közPONT #36894 üzenetére
lenne a miértre válaszom, de abból off és flame lenne.
-
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Navigációra is szeretném használni a telefont(i4). Meg tudnátok mondani, hogy melyik a legjobb?! (Főleg a Pesten használnám)
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest