Aktív témák
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az iPhoneon nem tölt rendesen. Tegnap még simán és gyorsan sikerült töltenem a telefont gépről és hálózatról is. Ma a sok használat után 10% környékére merült a telefon, de mikor rádugtam az USB-re 1-2 perc után nem töltött tovább és a konnektor jelent meg a az aksijelben. Van mikor megint néhány percig tölt aztán megint semmi. Találkozott már vki ilyennel?
-
Szecsy
aktív tag
nem tudjatok hogy van az hogy a automatikus fenyerö beálitást resetelni tudjam?
van vmi lépésor h max fenyerő aztan kilépek vissza minimum fenyerő..tudja esetleg vki? köszi
-
Newyorker
addikt
Most akkor van már új iphone 4 szállítmány a Té-nél?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Ronnie12
tag
Most már ott járok, hogy 2 %-on áll a telefon és nem ismeri fel a gép. Maga a telefon jól megy, de egyszerűen nem tölt semmit. Lehetséges, hogy a kábel rossz? Egy olcsó iPhone kompatibilis USB-vel próbálom tölteni gépről, de próbáltam egy másik szintén alacsony minőségű hálózati töltővel de azzal is rakoncátlankodott. Be kéne szereznem egy jobb USB kábelt a töltéshez? Lehet, hogy az aksi rossz?
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Kicsit off:
djuice-os kártya mellé a telenor-os carrier fix-t fel lehet rakni cydiaból? elvileg ugyanazok a beállítások, nem? -
-
CoDWaW07
őstag
Hello mindenkinek
Mitől van az h ha letöltök Itunesban vmit és az "Apps"-nál kipipálom az alkalmazást ,behúzom a menübe jobboldalt a képen, nyomok egy "Sync"-et és akkor írja felül h "Installing" és utána meg visszalép és a pipa is eltűnik az Itunesból meg a képen is a menüből mintha be sem húztam volna..
Vkinek tippje?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-
CoDWaW07
őstag
Facebook-ot felrakni Iphone 3G-re...
De néztem játékkal is ugyanezt csinálja...
Nemtom miért, 1-2 hónapja pedig ment..●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
válasz runner 125 #36674 üzenetére
Nincs sajna
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Az mitől lehet h leszedtem a 9.2-őt 64 bitesbe (a 64 bites Win7em mellé) már 3 különböző helyről,de mindig amikor felrakom azután azt írja ki ha be akarom indítani h "The file "iTunes Library.itl" cannot be read because it was created by a newer version of iTunes."?
Az újabb Itunesből maradt meg ez a fájl és az a baja?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
De még ígysem hajlandó rámászni a telóra a progi
-
trobi28
addikt
válasz CoDWaW07 #36679 üzenetére
Valami más gond lessz ot,nekem a legfrissebb Itunes van,JB,és megy szépen minden.
Free app megvolt előszőr?Közbe visszaolvastam és látom hogy a Facebook nem akar felmenni.
Gondolkodom hogy mi lehet de nem jut eszembe hirtelen semmi okosság[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
CoDWaW07
őstag
válasz trobi28 #36680 üzenetére
Lehet, holnap megnézem másik gépen,régebben működött tökéletesen
-
válasz trobi28 #36677 üzenetére
Jah. Zenékkel 1ütt
Merthogy amikor iTunes kezeli a zenéket, azokat is az iTunes mappában tárolja.
Szóval ilyen tippekel csak óvatosan!Viszont az iTunes mappában van ez a .itl fájl, és azért nem tetszik neki mert már át lett konvertálva a 10-es formátumába.
Vagy csak törlöd, és ugrik az összes benne tárolt infó, vagy a "Previous iTunes Libraries"-böl visszamásolod.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
talamasca
senior tag
Ha valaki tud az országban elérhető iPhone 4 32gb-os modellt valamelyik T-Mobile üzletben, jelezze legyen szíves privátban!
Köszi!“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz runner 125 #36684 üzenetére
Nem opció, sajnos.
Az ügyfélszolgálaton nincs (vagy nem adnak ki) infót a boltok készleteiről...
A webshop 15.-e körül kap legközelebb készülékeket...“Black as midnight on a moonless night.”
-
trobi28
addikt
"Zenékkel 1ütt"???
Ha az Itunes mappát törli annak semmi köze a gépen tárolt zenéihez,azok ugyan úgy ott maradnak a Zene könyvtárba.
Az más hogy elvesznek az össze válogatott PlyList-ek,de nem a zene számok.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
Kashim
őstag
válasz runner 125 #36688 üzenetére
Én is ugyanígy jártam anno. Vidéki vagyok és jó lett volna körbekérdezni a boltokat hol van iPhone, de nem adhattak ki infót, szóval caplathattam fel a legközelebbi Tré-pontba imákat mormolva. Mondjuk én 3Gs-t vettem "csak". Szerencsére volt nekik, bár csak fekete.
-
Ronnie12
tag
Egész éjszaka hagytam tölteni az iPhonet kikapcsolt állapotban. Felküzdötte magát 8%-ra, de ez valószínűleg csak azért volt mert kikapcsolt állapotban volt órákig a teló. Egyre valószínűbb, hogy az USB-kábelem a szar. Tudnátok mondani egy üzletet, ahol hétvégén is tudnék venni jó minőségű iPhone USB-kábelt?
Köszi,
Ronnie -
Newyorker
addikt
Skacok valaki vásárolt úgy Iphone 4-et, hogy simán készülékcserével és nem új előfizuval és nem korábban meglévő IKON csomag meghosszabbítással?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest