Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    Sziasztok!

    Eloszlatandó a további kétséget, felhívtam ma a T-mobile-t, és megkérdeztem, hogy tényleg küldenek-e sms-t az adatforgalomról?
    Nos, a helyzet az, hogy NEM! Minden internetcsomag esetén küldenek, de ez nem vonatkozik az IKON csomagokra, hogy miért nem tudni..

    Mea culpa a dezinformációért srácok, de nekem ezt korábban maga a T-Mobile mondta, vagyis egy ügyintéző, de hát mint tudjuk fenntartásokkal kell kezelni mindent, amit mondanak :U

    Szóval az van, hogy le lehet kérni a 1730-as számon a jelenlegi egyenleget vagy úgy, hogy küldesz rá egy "G" betűt (idézőjel nélkül, nagy g), vagy felhívod, vagy a neten is le lehet kérni, de mindegyik 56 Ft-ba kerül bruttó. Kicsit felháborító, ingyen sehogy nem lehet lekérdezni!

    Azért én kiváncsiságból lekérdeztem és kbytera elküldte rögtön, 40020 kbyte-ot használtam el, ami ha jól számoltam kb. 40 MB adatforgalom. Jól számoltam ugye? :DDD

    Szóval sajnos ez van. A számlázást is megnéztem, előkaptam egy T-s számlát és 1-ével számláznak, ahogy valaki korábban jelezte, én emlékeztem rosszul, ezügyben is elnézést!

    hanee

Aktív témák