Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok! :)

A telefonom érdekében írok be ide. Mert ha nem találok sürgősen megoldást, hát én széttöröm, isten bizony. :W :O
    Egy 7.0.6 JB iPhone 5 32GB unlocked tulaja vagyok. Én vettem apple.com-ról, gyárilag független, 2012. decemberi. Jó drága volt, de így érzem magam biztonságban, és nem akartam várni az újdonsággal.
    Na mindegy.

A lényeg: Mióta a jailbreakelt ios 7 van rajta, random időközönként, ha id3 tageket szerkesztek a gépről a telón lévő zenéknél, akkor korrupttá teszi a zenéim, mindent (több ezer zeneszám, nagyon kacifántosan rendezett mappákból kicsemegézve) letörölve és engem idegállapotba rakva.
    Rákattintok egyszer a módosítani kívánt zene címére, hogy ne indítsa el, csak szerkessze és mondjuk 3-4 zenénél még simán megy, ahogy kell, majd egy ötödiknél gondolkodik, de nem villogó kurzor lesz a zenecímnél, hanem egy felkiáltójel előtte és onnantól nem játssza le se gépen, se telón. Kitapasztaltam, hogy ha kitépem a telóm a dokkból, akkor megúszom 10-15 zene vesztével, amiket relatíve gyorsan újra tudok pakolni. Ha más zenékre kattintok, akkor szépen ahogy megy és próbál lejátszani valamit, úgy lesz minden zene korrupt, végiggörgetve a teljes listámat. A telefonon is felkiáltójel kerül a zenék mellé, csak ott piros. Van valaki, aki tudja, mi ez, látott ilyet? Van erre valami cydia fix? Mit tegyek, kérlek segítsetek!
    Persze jellemzően utazások előtt akarok friss zenét tenni a telóra, van 2 órám alvás előtt és az nem a nyugodt ráhangolódásra megy el, hanem az őrjöngő, káromkodó, vérben forgó szemű kapkodással arra tett keserű kísérletemben, hogy valamit visszanyerjek a zenei tartalomból.

Restore nem játszik a jb miatt. Másik gépet próbáltam, itunes reinstall megvolt, teljes zenetörlés és midnen újrarakása megvolt. Windowsos gépen vagyok, ez még talán számíthat valamicskét, de én a jb-re tippelek, az kavar be valamit.

Köszi előre minden választ,
    kicsipapucs :R

Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(

Új hozzászólás Aktív témák