- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
insight
aktív tag
válasz Balupapa #71149 üzenetére
7.0.6-nál eddig egyszer jelentkezett a full fagyás nálam (home+restore segített csak), de a krix-krax téma eléggé hardvergondnak tűnik, olyan, mint mikor zárlatos a cumó.
Gondolom hasonló a jelenség ehhez - ami egyértelműen alaplap hiba.
Irány a szervíz
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
madgie
titán
-
C$abi
aktív tag
Sziasztok!
iPhone-ról iPhone-ra lehet képet vagy zenét átküldeni? -
szepiferi
csendes tag
Sziasztok!
Iphone segítséget kérnék...
Ma találtam(Írország) egy 4S-t az úton(szerintem egy bringás zsebéből eshetett ki). Reset utáni aktiválásnál az apple id-nél nem tudok tovább menni, mivel azt nem tudom. Mehet a kukába? Esetleg alaplapcsere? -
Vasinger!
nagyúr
Van arra program/tweak/beállítás, hogy egy adott program ami küldi a pusht egyfolytába egy adott időre kikapcsoljam tőle az értesítéseket? Teszem azt, átmenetileg ki akarom kapni, hogy Skypeon/Fb-n az üzenetek értesítést, de nem végleges. Hogy lehetne ezt legkönnyebben megcsinálni?
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy van most ez a szerviz bevezetése pontosan? Van már? Vodánál pl még cserélik a készüléket? Egy i5-ről lenne szó, ha igen mennyi idő egy csere?
-
szepiferi
csendes tag
Igen, én nem értek ezekhez, ezért egy ismerős vette kézbe a dolgokat. Amikor megtaláltam japán v. kínai írásjeles volt amit nem tudtam elolvasni és a képernyő feloldás után 4 számjegyű kódot kellett megadni, hogy fel tudjuk oldani. Egyébként egy vágott szemű család volt a háttérkép. Email címet köszi!
-
Ombi5
őstag
Iphone 5s-ben hol tudok legjobb arban kijelzot csereltetni,hogy gyari apple garim megmaradjon?! Koszonom
-
madgie
titán
válasz ForRedGlory #71175 üzenetére
-
smallmer
őstag
Sziasztok, van egy iphone-om és egy ipadem és olyan gondom van hogy ha az ipadon töltök le alkalmazást akkor az automtán az iphone-ra is megy. Hogy lehet ezt kikapcsolni??
-
Ragnar95
félisten
-
törölt tag
Akksi szempontjából számít valamennyit, hogy E vagy 3G a netkapcsolat?
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz #51177472 #71180 üzenetére
Amennyivel jobban szívhatja az aksit a 3G, annyival többet fogyaszthat a tovább tartó letöltés miatti aktív kijelzővilágítás miatt az edge.
Ha valamivel, akkor a világítás erősségével lehet érezhetően sokat spórolni: a mostani szürke időben érezhetően kevesebbet fogyaszt a telefon, mint mikor napsütésben fullra állít az automatika.
-
törölt tag
LTE-n vagyok, viszont azt vettem észre, h teljesen levett fényerőn a gariban cserélt 5s-em 20%ra merült, míg a haverom 3 éves i4-e 30on volt, pedig mindketten 50ről indultunk.
semmi más, viber, messenger, ilyenek mentek csak mindkettőnknél.
illetve sokszor tényleg keveset hoz a teló, bár az akksikra én mindig neheztelek.
hétköznap nem zavarna ez, csak amikor épp hosszú túrára indulok akkor van a gáz. -
Scholes9
nagyúr
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy, ha T-nél veszem az 5s-t, amire elvileg 1 év garancia van, de mondjuk olyan 14 hónap múlva behal, akkor mit tudok csinálni? Így jártam, nincs már garancia? Ami azért lenne fura, mert más termékre meg 1év teljes+1 év készülékgarancia van, na most ez, akkor, hogy is van
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
lacy86
addikt
Valaki tud mar "pontos" infot milor gyun a 7.1
( hatha van belso info ) -
h_eduka
tag
4S telefonom van és akksit szeretnék cseréltetni mivel már nem a legjobb benne hol érdemes?
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Apple EarPods fülesről mi a véleményetek? 6k-ért tud hozni ismerősöm gyári, bontatlant. Megér szerintetek ennyit?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
insight
aktív tag
válasz Pickle Rick #71198 üzenetére
6-7 ezer forintért már kapsz boltban is, garanciával. Ha 6-ért és garival kapod ezt is, akkor megéri, de nem mondanám, hogy az év biznisze.
Amúgy tényleg rohadt jó cucc, az én fülemnek kényelmes, nem koszolódik, a doboza is okos megoldás.
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest