- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz Kicsirics77 #71049 üzenetére
ezt egy proxy teljesen el tudja téríteni, pl. a céges gépem alapján én most Hollandiából netezek :-)
Azt tudni kell, hogy az elmebeteg illető IT guru is egyben, és ért a hálózatokhoz.
Azért keresem a megoldást, hogy a jövőben elkerülhető legyen az effajta nyomozás. Tudom, törölje a fb-t
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
Kicsirics77
veterán
-
insight
aktív tag
az a baj, hogy akárhogy is nézegetem, ha mobilnetet használunk, budapesti címet ad meg minden kereső...
Tehát nem derül ki, hogy hogyan lehet IP alapján bemérni valakit, ha mobiltelóról nyomja.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
insight
aktív tag
válasz #33846528 #71056 üzenetére
de, ez volt a másodlagos gyanú. Minden jel arra utal, hogy a jelszavát szerezte meg, hiába lett megváltoztatva. Mondjuk a laptopon egy kémprogi elárul mindent.
-
csacsi67
addikt
válasz insight #71050 üzenetére
Ezek tudod milyen adatok semmire valok én most beütöttem pl egy miskolci utcát ad ki eredetileg meg a jászságba vagyok.
100 adatott a szolgaáltató tud mondani ,hogy adott idöben kinek volt kiosztva az az ip cim .Nem ugy van ez teljesen.
Mobil szolgáltatónál meg nem is olyan egyszerü ip cim alapján meghatározni.[ Szerkesztve ]
-
mr.robi
tag
valaki járt úgy, hogy a legutóbbi iTunes pár perc után ledobja a telefont? a windows felismeri, csak az iTunes szívózik
(4S, iOS 6.1.3) -
szekfizsolt
senior tag
A héten jöhet az IOS 7.1?!?
Vagy gondolom csak bemutatják az autós "kütyüvel" együtt, aztán egy hét múlva jöhet a hivatalos frissítés...
Nagyon kíváncsi vagyok, valamennyire javítják-e a memóriahasználatot...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
legiaap
félisten
válasz szekfizsolt #71062 üzenetére
Tuti, hogy jön. A memória használattal mi a gond?
Engem inkább a safari bug és az újraindulások zavarnak.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
szekfizsolt
senior tag
válasz legiaap #71063 üzenetére
A régebbi készülékek (I4 és I4S) alatt az IOS 7 memóriahasználatára gondoltam. A páromnak készülök 4-et venni, nekem 4S van. 4S-en igazság szerint gyönyörűen elfut az IOS7, de a multitasking nem sokat ér, ha minden alkalmazás újraindul mikor előveszem, mivel a 7 sokkal több memóriát használ, mint a 6.1.3. Ha nem javítják, elviselem, de hátha... Állítólag a 7.1 élvezhetőbb a sima 4-en, mint a 7. Hátha csiszoltak kicsit e-téren is a rendszeren...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
tomyka74
senior tag
hát nekem nagyon nem tetszik a 7 -es ios ( 4S ) ! a 6 -os fényévekkel verte szeritnem!!!
azóta amióta ezzel a rendszerrel adták ide a gariba cserélt 4s -emet azóta azon gondolkodom egyfolytába ,hogy elcserélem egy samu-ra! sajna nagyon idegesítő dolgai vannak a 7-es iosnak pl: wifi nem kapcsol, akkuszázalék mutatása nem reális, akadozik a rendszer, mintha a kijelzőt is máshogy " vezérelné " ( a 6-os alatt sokkal szebb volt a képe ) és lassabb is sokkal az egész!!!!!! és ez dióhéjban!!
engem ezek nagyon idegesítenek, lassan kiábrándulok a szifonból a szoft miatt!!!vagy valaki nem tudna segíteni ,hogy lehet a 6-ost rátenni így ,hogy eredetileg a 7 -es van rajta??
nagyon megköszönném mert már komolyan lesegetem a samsungokat!
[ Szerkesztve ]
-
tomyka74
senior tag
válasz Ragnar95 #71066 üzenetére
pffffff hát akkor bele is verem a f.....at, már bocsánat!!
mennyiért tudnám eladni ezt a telómat? 1 éves gariba cserélt készülék! tehát a dobozán lévő azonosítók nem egyeznek mert ugye doboz nélkül adtak egy új telót! most ezt is a vevőnek,hogy magyarázom el???
ejjjjjjjj -
Ragnar95
félisten
-
-
manchester85
veterán
Tibee86! (vagy akit érdekel)
Ezek szerint elég jól állok, ennek ellenére siralmasnak érzem az akksit, na mind1.
CycleCount: 60
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1341
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 32
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: falsei6 Silver
-
gyuzso
tag
Sziasztok!
Kérdésem volna hozzátok, szeretnék venni egy iphone 5s-t, de azon gondolkoztam ,hogy érdemes lenne megvárni a 6-os szériát, mikor fog kb. nálunk megjelenni? érdemes megvárni? de az is bizonytalanná tesz, hogy sokkal több lesz az ára, és sokkal többet nem szánnék rá mint az 5s-re.
Előre is köszönöm. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Srácok!
Nagyon egyszerűt, de sokak számára durvát fogok kérdezni, ne bántsatok érte!
Szóval úgy látom sokan vagytok itt, akik androidról váltottatok.
Nem unalmas az iOS?
Nekem is volt többször, használtam az összes modellt kivéve a 2, és az 5S-et.
De valahogy néhány hét , 1-2 hónap után megváltam tőlük, mert ahogy visszaemlékszem (az idő utólag sok mindent megszépít) előbb utóbb unalmassá, snasszá vált a készülék.
Nem akarok zavart kelteni a topicban, de azért szívesen várnék 1-2 reakciót.
Köszönettel!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
TheMarci
addikt
válasz HUTCHDB #71080 üzenetére
Igaz, én Nokiáról váltottam még olyan 5 éve, de az izgalmat nem egy telefontól várom, ezért nem is zavar. Igaz, a Nokia 5800-nál izgalmas volt, hogy hol működött, hol nem, mikor kell újraindítani, meg társai, de most már jobban vonz, hogy 100-ból 100 szor azt csinálja, amit szeretnék.
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #71080 üzenetére
Bár nem droidról váltottam, de 4éve használok iOSt és soha nem untam Régebben JB-eltem, így végképp nem tudtam megunni, mert mindig jött valami új tweak, ami feldobta a rendszert, de mióta az i5 megvan (fél éve) nem JB-eltem és nem is tervezem, mégse unom.
Én nem azt várom el egy telefontól,h izgalmas legyen, hanem h megbízhatóan működjön és kielégítse az igényeimet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz TheMarci #71081 üzenetére
Higyjétek el, az android is elérte már ezt a szintet, mármint ami a stabilitást illeti.
HTC one-om van, ami borzasztó stabil, soha, semmi baj nincs vele, mindig azt csinálja, amit szeretnék.(#71082) erdoke!
Én is öregszem, 45 vagyok, így már én is kezdek kinőni az állandó mókolásból, de azért vannak dolgok, amik idegesítenének az iOS-ben, ami a hTc-ben meg pont úgy van, ahogy logikus.
A baj az, hogy az én hobbim ez a telefon dolog, hol ez, hol az van, mindig vágyok egy kis változatosságra, most pl. szívesen kipróbálnám az i6-ot az iOS 8-al.
Tudom, hogy nincs tökéletes telefon, és ebben ez, a másikban meg más a gond...
No mindegy, holnap lehet veszek egy i5-öt, max ha nem jön be, eladom...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
TigerCat
nagyúr
i5-öt használok, kb. 10 hónapja. Előtte nem volt okos telefonom, csak egy Nokia 6303-as és Androidot sem próbáltam soha. Nem mondom megnézném, de egyszerűen nincs olyan készülék, ami tetszene. Ráadásul egyre nagyobb mindegyik, ami szintén nem jön be. Így marad az iOS és az iPhone. És b..romira várom a 7.1-et, mert nem 100% a rendszer. Részemről ennyi...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Vasinger!
nagyúr
válasz HUTCHDB #71085 üzenetére
Nem tudom, de napi szinten nyomogatom ismerősöm Nexus 5-ét és az agyam dobom el, hogy egy csúcsúcs mobilban olyan bug van, hogy az Adobe Reader úgy szaggat mint egy 650 MHz-es 1 magos 2.1-es Droidon, mert nem írták meg rá a drivert. Az ilyen elképzelhetetlen IOS-en, mert a hardver szinte egységes.
Ha izgalmakra vágysz egy mobilban, szerintem rossz helyen keresgélsz. Menj ki a szabadba, űz valami extrémsportot, hasonlók. Egy percig nem fogsz azon agyalni, hogy mikor akarod leváltani az iPhone 5-öd utána
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Satyricon #71021 üzenetére
Igen, teljes mértékben így van, a telefonra véletlenül sem lehet sajnos rárakni semmilyen saját dolgot. Mindent meg kell venned rá, csak így válik elérhetővé. Egy jó ideje izzad már egy pár felhasználó, hogy kiharcoljon az Appletől valami programot ( egyesek csak iTunes néven emlegetik a dolgot ... ) amivel lehet kezelni a telefont, de sajnos egyelőre semmi siker.
Az Apple így húz le mindenkit, inkább Androidot vegyél!
-
csacsi67
addikt
válasz HUTCHDB #71085 üzenetére
Ismersz van egy pár telefonom felsö kategóriás mind1 paltformból .Én Oneról nem váltanék vissza I5 re .Nem vissza lépés .De neked is volt már I5 -öd. Nem volt szivem eladni az Onet:Mint irtam is. Ha teheted 5s vegyél .Egyéni vélemény nekem ezek vannak most és ez a sorrend I5s Nokia-1020 One mini .
Azért ezt videot nézd meg ez az igazság . [link]De én is hasonlitottam össze mind 3 készülékkel a minit nem veszem ide mert az azért más ketegoria.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Vasinger! #71087 üzenetére
Igazat adok neked, és tiszta sor, hogy egyes emberek más más hibára, előnyre kattannak, cuppannak rá.
Engem is zavar az általad említett jelenség, mert az android, azért itt-ott meg meg akad, ez tény, de már közel sem annyira, mint itt az i topic lakói gondolják.
Nem is beszélve arról, hogy alapjába véve a rendszer mondjuk egy htc one-nál is gyorsabb, mint az i5s-nél...de ez most nem ide tartozik.
Engem spec zavar(t), hogy nincs értesítés visszajelzés, nehezen működik a push mail, nincs intelligens tárcsázás, nincs normális sms és híváslista backup, nincs normális back gomb, állandóan fel kell nyúlni a tetejéhez, holott alulra is simán tehették volna, ami kb. 100.000.000 embernek könnyítette volna meg a visszalépést...
De nyilván ezek az én heppjeim...(#71090) csacsi67!
Ismerlek!
Nem tudom, kinek milyen preferált dolgai vannak, de én nem fogok 160-180 e-et adni az s-ért mert 0.1 mp-el gyorsabb.
Nem a telefonnal, és a sebességgel van alapjában bajom, hanem a rendszer korlátaival...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vasinger!
nagyúr
válasz HUTCHDB #71091 üzenetére
Akkor szépen sorban:
Egy 4 magos 2.5 GHz-es óriás telefon nem fog szembeszállni egy 2 magos 1.3 GHz-es telefonnal, legyen szó bármilyen architektúrai tuningról és optimizáltságról. Tény, hogy kicsit lassabbak az iPhone-ok a csúcs Droidoknál, mert mégis csak ott a nyers erő többlet, de szerintem ennyi kompromisszum belefér, hogy ne azon kelljen aggódni, hogy jön e frissítés a készülékemre, nem fog e összeomlani, optimizálják e az én hardveremre az adott szoftvert a többi n+1 mellett stb. Hozzáteszem, szerintem az iPhone is rendkívül reszponzív, esetleg az animáció miatt tűnhet lassabbnak.
Engem spec zavar(t), hogy nincs értesítés visszajelzés
Tény, hogy elfogadna mindenki egy értesítő ledet, de ezt le kell nyelünk. A push szépen kitolja a képernyőre, ha van valami. Mail esetében a Mailbox minden gond nélkül pushol gmail esetében is.
Backup is megoldható, legrosszabb esetben JB-vel, de szerinte iFunbox-szal is valahogy, esetleg fizetős appal. Kizártnak tartom, hogy ne lenne valami módszer rá.
És a lényeg. Áruld el nekem, szerinted miért raknak a batár nagy kijelző Droidokra visszafele "gombot"? Azért, mert csak azt érik el az ujjukkal, míg legyen szó bmelyik iPhone-ról, könnyedén eléred az egész felületét a képernyőnek egy kézzel/ujjal, fogásváltás nélkül is. És ahogy már mondták sokan, bejött a swipe is, ami sok mindent megkönnyített már.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz HUTCHDB #71091 üzenetére
Ebben tökéletesn igazat adok ,hogy egy droid 100 jobban testreszabható kényelmesebbé tehetö.. Mind1 tipusnak vannak elönyei is meg hátrányai is. Öszintén mondom én a használhatóság szempontjából a minit szeretem legjobban ,azt is használom legtöbbször. Pont az én méretem. Mindent tudd amit kell.
-
paci88
tag
válasz manchester85 #71092 üzenetére
Ezen sírva röhögtem 😭😄
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Vasinger! #71094 üzenetére
A sok reakció közül a tiedre reagálnék röviden, nem szeretném tovább "szétoffolni a fórumot.
A nyers erő igaz, ezek ténykérdések.
Tévedésben vagytok, ha azt hiszitek, tuningolni, mókolni kell az androidot, főleg egy hasonló áru készüléket, mint az i5-öt.
Nem kell, jól működik, és nem fagy, nem kell újraindítgatni!A back gomb, már a 4"-os s1-en is jelen volt, mert sokkal könnyebb alul a hüvelyk ujjammal rátapizni, mind bármilyen más megoldás.
A telefon egy kézbe fogása csak itt divat, a 4,7 feletti más rendszer modelleinél teljesen megszokott pl. a bal kézben fogom, jobbal "böködöm" megoldás.
Csak halkan jegyzem meg, emlékszem pl. az i4 idejéből azokra a kommentekre, amikor a vastagság, a súly, az üveg címszavak voltak a nyerők. Aztán jött az i5, és akkor már jó volt a vékony, könnyű, és fém is.
A méret is ilyen lesz, majd meglás'd...az i6 ha 4,7 coll lesz, már az is tökéletes lesz.No mindegy, ezek egyéni igények, egyéni nyűgök, egyéni fontosságok, vagy éppen jelentéktelenségek.
Lehet nálam az a baj, hogy androidon szocializálódtam, és ezért nehéz befogadni az iOS "hiányosságait", másságait.
Köszönöm a véleményeket, eszmecserét!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest