-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
olyan gondom van, hogy nekem az összes telefonszámon fenn van a gmail címtárba és nem tudom sehogy sem beállítani az új Iphone 4s-re.
A gmail fiókat exchange módban, próbáltam beállítani de nem sikerült, látszólag működik minden beállítás, de levelek nem jönnek ezzel a hibával: "A levelek nem elérhetőek, a szerverhez történő kapcsolódás sikertelen"
Hogy tudom ezt leszinkronizálni? Valakinek van valami ötlete?
A névjegyzék megvan még CSV formátumba is, azzal lehet valamit kezdeni?Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
Kicsirics77
veterán
A google már fizetössé tette az exchange szolgáltatást ha nem tévedek volt erröl cikk is pár helyen,ha mostantol akartad volna használni az exchange szolgáltatást akkor nem fog menni mert gondolom nem 2013.01.01 elött állitottad be mint exchange fiókot,ezért nem fog menni sem a caldav sem pedig a cardav szolgáltatás. Csv-formátummal azt hiszem az iCloud elboldogul csak be kell exportálni neki,de google a barátod.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Blyan
félisten
válasz Kicsirics77 #30507 üzenetére
Nem pont az a lényeg, hogy a caldav meg a cardav működik, és a sima exchange megoldás nem?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
profi91
tag
Sziasztok!
Segítségetekre volna szükségem.
Vodás, i4, 16GB, 6.1 volt rajta, jailbreakelve.
Haverom kezébe került, és mondtam, hogy törölje már a böngésző előzményeket, ő meg ráment, hogy minden törlése.
Na igen, rutinosan gondoltam, hogy jó, restore, sebaj, ma olvastam, hogy 6.1.2 a legújabb, arra is van jb, semmi gond.
Ahha, csakhogy -1-es hibakód az eredmény.
SIM kivéve, DFU módból is, sima módból is. DFU-ból nincs is az alma alatt a kis csík, ami töltene.Mondom jó, akkor pwned dfu, leszedem 6.1-et, ami rajta volt, feldobom.
iTunes, Shift+restore, betallóz, elindul, 3194-es hiba.
Host fájlt átírom, akkor is ugyanaz.
-1es hibakódot kapom, ha csak simán recovery, és rámegyek, hogy visszaállítás.Mit tehetek??
-
agabe
addikt
-
keszo
őstag
Sziasztok
Segítsetek legyetek szívesek
i3G-re mi a legutolsó iOS?
ami hivatalosan frissült
KöszönömAttila
-
Möhe
addikt
válasz rayoliviero #30500 üzenetére
köszi
Lezárt képernyőt csak Home v Power gombbal lehet "aktiválni"?
JB-vel? -
leroyclub
senior tag
Tegnap óta eltüntek a billentyűparancsaim. Vagyis megvannak, csak nem adja elő a lehetőséget. Egyedül spotlight search mezőjében. Restart volt. Egyéb ötlet hogy mi lehet? Nem telepítettem semmi uj Cydia cuccot :S
-
profi91
tag
Kiválasztom az IPSW-t, onnan tovább?
Megcsináltam, kiválaszottam IPSW-t, utána recovery fix, telefonon végigfut, majd ezt dobja:
ERROR!
Please reboot the device into normal operating mode, then perform a clean "slide to power off", then try redsn0w again.De nem bootol be, nincs slide to power off.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz Kapanyél #30533 üzenetére
tud ilyet, de nagy hülyeség. múltkor beállítottam és ha jön valami értesítés és pl sétálsz akkor a zsebedben a rázkódástól már feloldja a képernyőt.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
vans?
őstag
Csak akkor kapom meg az MMS-t, ha a 3G be van kapcsolva. Ez normalis? (Telenor)
hábm bábm
-
M@te
senior tag
válasz Kapanyél #30539 üzenetére
ezt nem igazán értem.
1, mi az hogy honos hálózat?
2, miért normális ha utána azt írod hogy 2g is elég?a kérdező szavaiből én úgy veszem ki hogy edge-n nem kapja meg.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
peugeotmate
őstag
Mitől lenne jobb az App Store-ban a Yandex Opera Mini mint a gyári?
meg
-
Kapanyél
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy wifin miért nem jön meg, azért fogalmaztam úgy.
Honos hálózat a szolgáltató saját hálózata, kintről nem elérhető szolgáltatási körbe esik az MMS és még nehány dolog.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Blyan
félisten
Újabban a zsebemben előfordul, hogy eldobja a hálózatot a telefon. És újraindításig bármit csinálok no service van. Bosszantó.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
trane08
tag
sziasztok!
valaki próbálta már a 6.1.2-t jb-vel? arra lennék kíváncsi, hogy azok a tweakek amik mennek 6.1-en, azok menni fognak az új rendszeren is?[iPhone 6] https://www.facebook.com/harapottalmakozosseg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest