Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz kid46 #289293 üzenetére

    semmi ertelme annak, hogy itt irok es privatban valaszolsz. egyebkent ez aktivalasi zar, azert van mert (ertelemszeruen) ugy ment le a restore, hogy elotte nem volt sign out, igy most a telefon kotodik az apple id-hoz amin restore elott volt. mondanam, hogy csak be kene lepni az icloud fiokba de ugye ertelemszeruen ez sem opcio, hisz ahoz nem artana tudni annak jelszavat.
    mondom mit csinalj :
    1: en olyan guideot keresnek, hogy "elfelejtettem az apple id jelszavam"
    2: offense. mint dev(ops) mondom, egyszeruen NINCS olyan nem biometrikus azonositas ami egyszerubb lenne mint a passcode. bocsanat, hogy ezt mondom de NEGY KURVA SZAMJEGY, szuletesi datum, gyereked szuletesi datuma, szulinap(honap/nap) , 1234 , 0000 , 6969 , egyszeruen mi a faszt csinaljon meg a gyarto , hogy konnyebb legyen ???? mit ? hogy nem lehet ezt megugrani, ha tudod, hogy problemat jelent 4 egesz szamjegy akkor miert nem irod fel egy lapra hogy "ajfonka : 1212" ? mert azt meg nem hiszem el hogy nem tudod hogy problemat jelent ennek a megjegyzese, mert az embernek van pin kodja telohoz, bankkartyahoz, kocsihoz, riasztohoz, otthon/ceges gephez, cegnel 1 millio kulonbozo kornyezethez. jelszava facebookhoz, ugyfelkapuhoz, meg egy tetves Disney+ elofizetest sem tudsz megcsinalni passcode nelkul, mert a master fiokhoz kell passcode.
    ezek utan
    a; hogy nem vilagos meg mindig es miert nem irod fel, ha ezt nem tudod az eletben megugrani
    b; ha vilagos akkor miert nincs felirva?
    c; MINDEN keszulek/szolgaltatas/akarmi engedi a 0-0-0-0 passcodeot. M-I-N-D-E-G-Y-I-K. akkor miert nem ezt hasznalod, ha ezzel problemaid vannak ?

    szerk: bocsi ez csak azutan jutott eszembe miutan megirtam az egeszet. azt a reszt amit az offense utan irtam termeszetesen nyugodtan hagyd figyelmen kivul, amennyiben lopott a keszulek. a lopott keszulek az egyetlen (egyetlen) valid scenario ahol elfogadhatonak tartom, hogy sem egy 4 jegyu passcodet, sem appl id jelszot nem tudsz megadni a keszuleknek.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák