Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz guftabi96 #280647 üzenetére

    Dupla kopp:
    Feloldás van,lezárás nincs.Hátlap dupla/tripla koppintásra be lehet állítani,de a kijelzőn ilyen opció nincs.Talán lehet Parancsot is csinálni (ebben nem vagyok biztos),de ezzel sem lehetne bárhova koppintva lezárni,csak az parancs ikonjával.Már ha lehet ilyen parancsot csinálni,sosem próbáltam.

    Értesítések:
    Teljesen más az értesítéskezelés mint droidon.Nincsenek állapot sori ikonok.Nem feltétlenül azért mert nem férne el,hanem így csinálta meg az Apple,már a kezdetek kezdete óta így van,nem változtattak ezen.
    A megjelenítést két részre bontanám.
    1-A zárolt kijelzőn,vagy értesítési központban fix méretűek az értesítések,nem tudod kibontani,ha ráböksz akkor bedob az értesítést küldő appba,viszont elég sokmindent kiír az értesítés,csak a hosszabb üzeneteket nem látod végig.
    2-Ha feloldott kijelezőnél kapsz értesítést (buborék fentről lefelé,akkor ott ki tudod bontani,sőt akár válaszolni is tudsz üzenetre,de csak ha az eltűnése előtt lehúzod.Ha ezt elmulasztod,akkor marad az első pont.
    Gyorsbeállítások (almás nevén Vezérlőközpont) külön van a értesítési központtól,nem tudod összevonni őket.
    Sőt még ahhoz is hozzá kellene szoknod,hogy itt csak felülről tudod őket lehúzni az óra,vagy az akku ikonról indítva,ha mondjuk középpen (de bárhol máshol is) húzol lefelé akkor a Keresés jön be.

    Ha nagyon rámelegedtél a OneUI-ra akkor nagyon nyitottnak kell lenned az ios-hez,mert sokminden máshogy működik almáéknál,van olyan ami meg sehogy.Ha nem tudod elengedni a droidon megszokott dolgokat és ragaszkodsz minden eddig megszokott dologhoz,akkor nagy eséllyel nem lesztek barátok az iphone-nal.

    Reklámblokkolás:
    Safariban nincs gyárilag,chrome-ban sincs,Operában van ( ha jól tudom és jól emlékszem).
    Viszont vannak reklámblokkoló appok App Store-ban,de ezek használatáról én nem tudok nyilatkozni,nem használok ilyet.

    Akku:
    5-6óra inkább talán 13 Minivel,SE-vel nehezen hiszem,ez utóbbi sokkal gyengébb üzemidőben.
    Sima 13-mal viszont röhögve meglenne az 5-6 még erősebb használattal is,sőt akár még több is.

    Ha Samsunghoz szoktál,de kipróbálnád az Alma világát,akkor már a kijelző miatt is a 13-as széria tagjait javaslom,ezek is oledek,az SE IPS kijelzős,Amoled/Oled után nagy eséllyel rosszabbnak éreznéd.
    Nem azt mondom hogy rossz az IPS,csak hogy ha ráállt a szemed az oled megjelenítésére és szereted is amit látsz,akkor ezután az IPS-t gyengébbnek láthatod.
    Nem mindenkit zavar,vagy érdekel a dolog,de jobb tisztában lenni ezzel.

    Menj el egy boltba és nyomkodd végig a kiállított darabokat,az a legbiztosabb.

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák